Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Нека да стане сделката и тогава ще говорим. Аз лично бих се радвал ако стане сделката и им го пожелавам!
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ на колко според тебе ще бъде оценена акцията след сделката с ЕС- пак ли на 0,01Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Jekata,
по принцип съм Shemata!
отчетите съм ги гледал, т.ч. се изказвам доста подготвен (поне за мене си). Разглеждал съм отчетите т.к. смятах да си купя акции, но се отказах.
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеШемет, хората са ти го писали - оценка към 31.12.2011 г., последно по спомен.
А виж там кви са оценките, виж и пасивите и тегли една черта и тогаз се изкажи, вече подготвен.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВ отчета можеш да видиш в Пасивите колко са им кредитите. Чисто теоретически като го разгледах... според мене, че в най-добрия случай акцията струва 5 стотинки (изчислено по метода на Чиста Стойност на Активите). Но ако допусна, че имотите са оценени и включени в баланса на цени преди кризата или до 2009, то се оказва, че имат отрицателна стойност и акциите не струват и 0,001 стотинка.
А виж там кви са оценките, виж и пасивите и тегли една черта и тогаз се изкажи, вече подготвен.
Коментар
-
В отчета можеш да видиш в Пасивите колко са им кредитите. Чисто теоретически като го разгледах... според мене, че в най-добрия случай акцията струва 5 стотинки (изчислено по метода на Чиста Стойност на Активите). Но ако допусна, че имотите са оценени и включени в баланса на цени преди кризата или до 2009, то се оказва, че имат отрицателна стойност и акциите не струват и 0,001 стотинка.
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение22 млн евра...приблизително до вчера. Днес са повече..Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТози фонд още си се контролира от Весковците или и него го взеха ТИМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от al_stefanov Разгледай мнениеТака както няма никакво инфо и нищо не се случва имам чувството че хората работещи във BMREIT само чакат да дойде края на месеца че да си получат заплатите.По-добре да беше станало като химко- поне заплати дa се пестят
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар