IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
    Според мен по-скоро весковците пазарят, за да обърнат вота в тяхна полза на следващите ОСА!!! Което от своя страна означава, че компанията има шансове да оцелее. щом се бъхтят за ОСА....
    Имах спомен, че някъде 20 % имаха общо, т.е. за да обърнат дори и със свързани по един или друг начин до заветните 50 % има няма още 30 %. Дори и следейки само този документ:
    http://www.investor.bg/files/bulleti...fc1bdbc227.pdf
    Насреща са поне с още 10 %, при 60 % кворум, разбира се.
    Препоръки няма!

Коментар

• Вчера купуваше бенча.

Коментар

• Който ми прати три бутилки Бургас 63 .....ще му кажа.......

Не е препоръка.....Ама сте ......))

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Ай стига де. Цената корегира до 0.07лв (ръст от 1 стотинка) и си повярвахте, че Удавникът може да бъде спасен ?! Че то Кремиковци и Химко си правят движения от по 150% в рейндж. Това не означава, че някога е възможно да заработят, нали ?!
          Кога пък удари 7?

Коментар

• Ай стига де. Цената корегира до 0.07лв (ръст от 1 стотинка) и си повярвахте, че Удавникът може да бъде спасен ?! Че то Кремиковци и Химко си правят движения от по 150% в рейндж. Това не означава, че някога е възможно да заработят, нали ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              ... Миналата година нали преговаряха дори за към 70 милиона да го продават само това на Цариградско...
              Много криво инфо имаш бе човек.
              Раздели го на две и ще си доста по-близо до реалостта.
              Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                Според мен по-скоро весковците пазарят, за да обърнат вота в тяхна полза на следващите ОСА!!! Което от своя страна означава, че компанията има шансове да оцелее. щом се бъхтят за ОСА....
                Г-жо Зайкова, в крайна сметка продали ли сте, купували ли сте днес?
                Ако не - към другите - кой купува, продава?

Коментар

• Според мен по-скоро весковците пазарят, за да обърнат вота в тяхна полза на следващите ОСА!!! Което от своя страна означава, че компанията има шансове да оцелее. щом се бъхтят за ОСА....

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                    Жека тука ми прилича повече на Меком, след като се изконсумира инфото седмичния обем пак ще стане преко сили 20-30К, имам
                    20-30 как да е, ако следва движението на Меком от дъно до връх, моментния разбира се, то няма да съм сърдит.

Коментар

• Върти се нещо тука вероятно. Позаредих аз днес , а утре може и с още някоя десетохилка да се включа. Винаги гледам да участвам в такива раздвижвания, дори и спекулативно . Каквото и да си говорим дружеството има първокласни имоти, адо единия и метро вече върви. Миналата година нали преговаряха дори за към 70 милиона да го продават само това на Цариградско... Че сградата е добра ми е мисълта, винаги и се кефя като минавам от там
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Право думаш!
                        От гледна точка на притежател на акции тук в общи линии не ме касае АКО има проблем, сходен с ПКБ. От гледна точка на участник на пазара - твърдо против.
                        В последно време гледах все едни луксозни коли, при това по няколко кибичеха на завоя на Раковска, днес вечерта пак нещо подобно. Тогава се замислих дали няма да има нещо, но както казваше един - Ще гледаме, пък ще видим. Дано само не е със съдбата на любимия му емитент.
                        Горното не е никаква препоръка, акциЙ казах имам.
                        Жека тука ми прилича повече на Меком, след като се изконсумира инфото седмичния обем пак ще стане преко сили 20-30К, имам

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                          само дето при ПКБ-то нямаш задължение за публикуване на публична инфо, нали така
                          Право думаш!
                          От гледна точка на притежател на акции тук в общи линии не ме касае АКО има проблем, сходен с ПКБ. От гледна точка на участник на пазара - твърдо против.
                          В последно време гледах все едни луксозни коли, при това по няколко кибичеха на завоя на Раковска, днес вечерта пак нещо подобно. Тогава се замислих дали няма да има нещо, но както казваше един - Ще гледаме, пък ще видим. Дано само не е със съдбата на любимия му емитент.
                          Горното не е никаква препоръка, акциЙ казах имам.

Коментар

• ХАААА ПАК ЛИ ТРИУМФ НА ВЪТРЕШАРИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Сефте ала ПКБ-е!
                              само дето при ПКБ-то нямаш задължение за публикуване на публична инфо, нали така

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                                значи някой, който купува знае нещо, което публиката не знае
                                Сефте ала ПКБ-е!

Коментар

Working...
                                X