If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Викаш да му излезе на Веско по-скъпо освобождаването от отговорност
Точно..!!!
Направо без пари ще му излезне ...за жалост....
Щото зная, че чете форума, да приготви и по една бутилка уиски за всеки, на следващото АС...
И хич да не се стиска.....
Мисля някой беше писал преди че Септ. Барозу ще идва в Сф и може би тогава ще се похвалят и открият новата си сграда.
Може би това мотивира купувачите сега.
Но дали случването на тази сделка оправя дережето на фонда.... Умната!
Банките са на колене....
За изкупуване на рискови позиции, лоши кредити и подобни операции, сте чували , нали...?
Да се съгласяват на едни 30 % и да живеят....
Никой няма да им даде 30 млн за сградата на Цариградско. Те ако исакт могат да си я оценяват и на 100 млн. в момента реалностите са други. Ако имат забавяне по кредита и не го обслужват не виждам, защо му е на някой да говори с тях а направо не си говори с банката да купи сградата на face value-то на кредита.
Някой знае ли на каква лихва е отпуснат кредита?
имаш противоречие - казваш, че 30 е високо, а в същото време било по-добре да купиш на номинала на кредита. Ми той кредита е по-висок от пазарната цена
Аз като гледам днес май пак се засилваме нагоре и май ще взема още ... А пък вие си коментирайте До 10 стинки има-няма 50к, а търсенето е солидно пак (лично спикулантску мнение)
Ако те са купували, им трябват още 2-3 % и си решават кворума......Така си мисля....
Като си решат кворума си оправят проблемите с отговорността и ще има развитие на нещата към по-добро, защото според мен, по-лоша от сегашната ситуация няма.....
Аз лично ги виждам доста над 2-3 %, освен вчерашните, но лично виждане.
Точно за отговорността си мислех и аз, вече нещата към по-добро към момента за мен са "пожелателно мислене".
В ситуацията ако не друго и немалко институционални са забъркани, което е лъча.
Освен разбира се реалния ФФ, който мисля е екзотика за БФБ.
За друго дружество с такива възможности за развой на ОСА аз поне не се сещам.
ох, сори, ама като чуя как някой ми говори за некви счетоводни стойности и ми се повръща. счетоводнаста стойност няма никакво значение днешно време
прости сметки:
1. Раковски - 15 лмн лева
2. Цариградско - 30 млн. лв.
3. Боровец - 1 млн. лв.
Общо - 46 млн. лв. активи и над 55 пасиви.
Никой няма да им даде 30 млн за сградата на Цариградско. Те ако исакт могат да си я оценяват и на 100 млн. в момента реалностите са други. Ако имат забавяне по кредита и не го обслужват не виждам, защо му е на някой да говори с тях а направо не си говори с банката да купи сградата на face value-то на кредита.
Имах спомен, че някъде 20 % имаха общо, т.е. за да обърнат дори и със свързани по един или друг начин до заветните 50 % има няма още 30 %. Дори и следейки само този документ: http://www.investor.bg/files/bulleti...fc1bdbc227.pdf
Насреща са поне с още 10 %, при 60 % кворум, разбира се.
Препоръки няма!
Ако те са купували, им трябват още 2-3 % и си решават кворума......Така си мисля....
Като си решат кворума си оправят проблемите с отговорността и ще има развитие на нещата към по-добро, защото според мен, по-лоша от сегашната ситуация няма.....
Коментар