If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, все пак това има вероятност да стане ракетна площадка, щом над 10% от оборота на цялата борса днес е само от него ... може и така да се окаже ...!?
Не е препоръка
Аз лично и да не ида - пълномощни има.
Последното ОСА показа, че системата работи.
Смятам, че ако ептен се стигне до "Опълченците на Шипка", кворума ще е над последните 60 %.
Най-малкото десетина човека с по 100 хил. примерно бъркат нявга сметките. Малкото камъче...
Тук е нагледен пример какво би станало с редица, да не казвам множество емитенти у нас ако ФФ беше в широката публика.
Мисля някой беше писал преди че Септ. Барозу ще идва в Сф и може би тогава ще се похвалят и открият новата си сграда.
Може би това мотивира купувачите сега.
Но дали случването на тази сделка оправя дережето на фонда.... Умната!
Имайки предвид вида й от тази сутрин е крайно невероятно да е ОК за следващия петък.
Ни най-малко. Направи си труда да разбереш за колко се опитват да я продават. Да не говорим, че може да се договори и нелош дискаунт от face value-то на дълга. Това всичко разбира се ако имат проблеми с изплащането на дълга си което нямам представа, дали е така към момента.
ако това си имал предвид - дискаунт от фейс валюто, а не директно фейс валюто, напълно съм съгласен
имаш противоречие - казваш, че 30 е високо, а в същото време било по-добре да купиш на номинала на кредита. Ми той кредита е по-висок от пазарната цена
Ни най-малко. Направи си труда да разбереш за колко се опитват да я продават. Да не говорим, че може да се договори и нелош дискаунт от face value-то на дълга. Това всичко разбира се ако имат проблеми с изплащането на дълга си което нямам представа, дали е така към момента.
Коментар