IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук като им опростят дълговете,може и да стане работата с ракетата

Не е препоръка

Коментар

• Е, все пак това има вероятност да стане ракетна площадка, щом над 10% от оборота на цялата борса днес е само от него ... може и така да се окаже ...!?
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Скоро повечето компании ще тръгнат .
        Зависи накъде ще тръгнат. Някои, като хима, не са се спрели, да вървят ... надолу

Коментар

• Скоро повечето компании ще тръгнат .

Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
          Ще излезе ли от това една нова ракета. Щом меком стана, що не и това )))
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ще излезе ли от това една нова ракета. Щом меком стана, що не и това )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Въпроса е колко от ситните ще отидат на ОСА-то.

Аз лично и да не ида - пълномощни има.
              Последното ОСА показа, че системата работи.
              Смятам, че ако ептен се стигне до "Опълченците на Шипка", кворума ще е над последните 60 %.
              Най-малкото десетина човека с по 100 хил. примерно бъркат нявга сметките. Малкото камъче...
              Тук е нагледен пример какво би станало с редица, да не казвам множество емитенти у нас ако ФФ беше в широката публика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Ако е до отговорността - все си мисля, че има достатъчно и в ситните, та да не се получи номера.
                Въпроса е колко от ситните ще отидат на ОСА-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                  аз си мисля, че раздвижването няма нищо общо със стъклената сграда на раковска. евентуалната сделка е вече в цената
                  Ако е до отговорността - все си мисля, че има достатъчно и в ситните, та да не се получи номера.

Коментар

Имайки предвид вида й от тази сутрин е крайно невероятно да е ОК за следващия петък.
                    аз си мисля, че раздвижването няма нищо общо със стъклената сграда на раковска. евентуалната сделка е вече в цената

Коментар

Та кой купува?
                      аз купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                        Мисля някой беше писал преди че Септ. Барозу ще идва в Сф и може би тогава ще се похвалят и открият новата си сграда.
                        Може би това мотивира купувачите сега.
                        Но дали случването на тази сделка оправя дережето на фонда.... Умната!
                        Имайки предвид вида й от тази сутрин е крайно невероятно да е ОК за следващия петък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Ни най-малко. Направи си труда да разбереш за колко се опитват да я продават. Да не говорим, че може да се договори и нелош дискаунт от face value-то на дълга. Това всичко разбира се ако имат проблеми с изплащането на дълга си което нямам представа, дали е така към момента.
                          ако това си имал предвид - дискаунт от фейс валюто, а не директно фейс валюто, напълно съм съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                            имаш противоречие - казваш, че 30 е високо, а в същото време било по-добре да купиш на номинала на кредита. Ми той кредита е по-висок от пазарната цена
                            Ни най-малко. Направи си труда да разбереш за колко се опитват да я продават. Да не говорим, че може да се договори и нелош дискаунт от face value-то на дълга. Това всичко разбира се ако имат проблеми с изплащането на дълга си което нямам представа, дали е така към момента.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                              а Веско като се освободи от отговорност какво става а..................
                              Няма да го освобождаваме, ей, дръжте го здраво за гащите...
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• а Веско като се освободи от отговорност какво става а..................

Коментар

Working...
                                X