IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уникално нагло парче си пешо. Упорито в наглостта си.
    Ти и за сделката на Раковски твърдеше че няма да стане, беше супер убеден, и даже си измисли новина в скапаното сайтче че била "прах в очите" на кредитори и акционери.
    И въпреки фактите, вместо да се извиниш на хората които си излъгал или да се скриеш в миша дупка ти вадинш нова лъжа от торбата, даваш нови прогнози в които си напъъъълно убеден.
    Уникат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ха-ха, лъжите, манипулациите и завистта са ти в кръвта пешо!
      Дивидента ще е от печалбата на Раковска, която ще приключи до края на годината.
      А загубата от Цариградско ще е в следващата фин. година.
      Така, сега измисли нещо друго!
      Щом казваш, че ще има дивидент, просто продължавай да купуваш. Пък ще се радвам за всички ако изкярат по някой лев. Но поне от това което аз съм учил, знам и съм натрупал като житейски опит, съм уверен че тука дивидент няма да има. Но всеки си носи глава на раменете.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Не съм рибар, но знам, че като ходиш за сом, не мяташ кукичка за уклейка......
        Хи-хи надежди, надежди. Те едни офис не могат да отдадат или продат, ти се надяваш цялата сграда ...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
          Което е сигнал към акционерите - дивидент няма да има
          Ха-ха, лъжите, манипулациите и завистта са ти в кръвта пешо!
          Дивидента ще е от печалбата на Раковска, която ще приключи до края на годината.
          А загубата от Цариградско ще е в следващата фин. година.
          Така, сега измисли нещо друго!

Коментар

• [,,,

Коментар

• ..
              Last edited by BOBAN1; 17.10.2011, 07:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                Пред "Дневник" изпълнителният директор на фонда Веселин Генчев уточни, че вече имат предварителни разговори с някои кандидати, но сградата ще бъде продадена на загуба. Според отчетите на фонда досегашната инвестиция в нея е 27 млн. евро.
                Което е сигнал към акционерите - дивидент няма да има

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                  Мисля, да А ти защо мислиш такава перфектна сграда, на отлична локация няма ЕДИН отдаден метър от тези 10 000 м*м ?
                  Не съм рибар, но знам, че като ходиш за сом, не мяташ кукичка за уклейка......

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Пред "Дневник" изпълнителният директор на фонда Веселин Генчев уточни, че вече имат предварителни разговори с някои кандидати, но сградата ще бъде продадена на загуба. Според отчетите на фонда досегашната инвестиция в нея е 27 млн. евро.

Уж имаше споразумение с банките.....а бързат да продават на загуба.Колко са им задълженията с лихвите до момента.

Коментар

• Аз нищо по различно не предположих
                      Мувито ще се гледа , изборът е направен след като
                      имам акции

Коментар

• Пред "Дневник" изпълнителният директор на фонда Веселин Генчев уточни, че вече имат предварителни разговори с някои кандидати, но сградата ще бъде продадена на загуба. Според отчетите на фонда досегашната инвестиция в нея е 27 млн. евро.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Значи отдаването под наем може да се случи при две условия:
                          1. Минимална площ 4-5000 м2
                          2. Минимална наемна цена около 7-8 евро/м2

Иначе адмирирам чичо и всеки друг, който си казва.........например следните опции, имам акции, имам намерение да купя или друго..........

Коментар

• Мисля, да А ти защо мислиш такава перфектна сграда, на отлична локация няма ЕДИН отдаден метър от тези 10 000 м*м ?
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

То някой ако е искал, досега да си е купил офис тогава... Аз си мисля, че интересът ще е нулев!

И това никакъв търг не е, просто един отчаян опит...
                              Може да е отчаян опит, може и интереса да е нулев, но мислиш ли , че може да се намери сграда над 10 000 м2 на отлична локация под наем в София ???

пп. Имам акции и не препоръчвам нищо

Коментар

...
                                И това никакъв търг не е, просто един отчаян опит...
                                Отчаяние?! Какво според теб предизвиква това отчаяние след като скоро излезе това:

„Фонд Имоти” АДСИЦ сключи Допълнителни споразумения към Договорите за банков кредит...

Договориха се с банките и вече не ги притискат, освен това се случи и "Раковска", която някой елементи тук толкова упорито прогнозираха че е "кьор фишек".
                                Та каква ти е идеята за отчаянието?

Коментар

Working...
                                X