интересно ако ЧЕЗ напуснат страната, новия собственик дали ще остави централата където е към момента! Аз имам тука малко, които държа от няколко години.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Това не е ли приложимо по този “АДСИЦ"
-НАЗНАЧЕН Е КОНТРОЛЬОР НА „БУЛЛЕНД ИНВЕСТМЪНТС“АДСИЦ
По молба на акционера Иво Петров Петров, притежаващ 10.46% от капитала на „Булленд Инвестмънтс“АДСИЦ, Софийски градски съд назначи дипломирания експерт-счетоводител Нели Димитрова Шопова-Георгиева за контрольор на публичното дружество с Определение №3227 от 14.06.2016 година. Проверката включва цялата счетоводна документация на дружеството за периода 01.01.2013 – 31.12.2015 г., в това число годишните и междинните счетоводни отчети, финансовото състояние, задълженията и вземанията на дружеството, включително във връзка със специалните изисквания на ЗППЦК, ЗДСИЦ, устава и проспекта на дружеството и в частност чл. 114 и чл.114а от ЗППЦК.
Съобразно нормата на чл. 118, ал.1 от Търговския закон, лица, притежаващи заедно или поотделно най-малко 5 на сто от капитала на публично дружество, могат да искат от съда назначаването на контрольори, които да проверят цялата счетоводна документация на дружеството и да изготвят доклад за констатациите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТо тука не е за писане, но щот се помолил, ще споделя....
95 % от адсица е източен, генчев си кара мазерати, а ние се надаме от 3 ст, акцията да стане 7ст.....
Има инвеститорчета, дето се надат и да се задейства едно С-4.....но не вярвам много на такъв вариант.......А трябва !!!
пп Аванс не те съветвам да даваш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИзвинявам се, че се бутам в темата, но ходих на Сф по друг повод и видях че сградата на Цариградско си работи и беше фул с хора.
Може ли, ако на някой му се пише неделя сутрин да сподели със 9-10 изречения какво стана с този адсиц и има ли перспективи, че не го следя а ми стана интересно?
Благодаря в аванс., но щот се помолил, ще споделя....
95 % от адсица е източен, генчев си кара мазерати, а ние се надаме от 3 ст, акцията да стане 7ст.....
Има инвеститорчета, дето се надат и да се задейства едно С-4.....но не вярвам много на такъв вариант.......А трябва !!!
пп Аванс не те съветвам да даваш....
Коментар
-
Извинявам се, че се бутам в темата, но ходих на Сф по друг повод и видях че сградата на Цариградско си работи и беше фул с хора.
Може ли, ако на някой му се пише неделя сутрин да сподели със 9-10 изречения какво стана с този адсиц и има ли перспективи, че не го следя а ми стана интересно?
Благодаря в аванс.
Коментар
-
Армани-раирани костюми
От името на миноритарите изразявам две пожелания:
1.Акциите да си възвърнат поне старите стойности-около 1-1,40 лв.
2.Двамата варненци скоро да се сдобият с два нови костюма-Джорджо Армани-раирани и да заемат места в новите си "апартаменти" на бул."Столетов" в София.Щом толкова обичат да се правят на баровци в София,намерили сме им подходящи тъкмо за тях "жилища" на столичния булеврд "Столетов",кв.Банишора,западно изложение-нали обичат да се правят на баровци и да карат скъпи западни коли.
Коментар
-
Пичове, явно сме изгубили делото, в което обжалвахме решението на КФН за отпадане на някои от точките на извънредното събрание в съда.
Там грешката си е изцяло наша и на адвоката. Аз поемам цялата отговорност за случилото се.
Понеже има някои интересни развития в последния месец ще помоля всички, които имат желание все още да се мъчат да защитят интереса си да ми пишат, защото ще ни трябват пари за адвокатски разноски и тн. Сами няма как да наливаме толкова пари в тази толкова трудна кауза. Трябва малко и помощ.
Хората, които имат желание да помогнат да ми пишат на лични.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
"Бандитска Варна"-книга,част втора
Миноритарите не са си свършили работата както трябва,за да свикат извънредно общо събрание на акционерите.Единият от изп.директори на дружеството няма право да бъде в управата,тъй като преди това е бил управител на дружество,обявено във фалит и с отнет лиценз.Там е слабото място на сегашната управа-банда измамници,които ощетяват миноритарите.Сега КФН има ново ръководство е там трябва да се атакуват сегашните управители.Реалната стойност на акциите е около 1 лев и 45 ст.според независими експерти,но цената им се смъква от управителното тяло и разликата се поделя между тях.Това е длъжностно престъпление.
Коментар
Коментар