IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинявам се, че се бутам в темата, но ходих на Сф по друг повод и видях че сградата на Цариградско си работи и беше фул с хора.
    Може ли, ако на някой му се пише неделя сутрин да сподели със 9-10 изречения какво стана с този адсиц и има ли перспективи, че не го следя а ми стана интересно?
    Благодаря в аванс.

Коментар

• Армани-раирани костюми

От името на миноритарите изразявам две пожелания:
      1.Акциите да си възвърнат поне старите стойности-около 1-1,40 лв.
      2.Двамата варненци скоро да се сдобият с два нови костюма-Джорджо Армани-раирани и да заемат места в новите си "апартаменти" на бул."Столетов" в София.Щом толкова обичат да се правят на баровци в София,намерили сме им подходящи тъкмо за тях "жилища" на столичния булеврд "Столетов",кв.Банишора,западно изложение-нали обичат да се правят на баровци и да карат скъпи западни коли.

Коментар

• Пичове, явно сме изгубили делото, в което обжалвахме решението на КФН за отпадане на някои от точките на извънредното събрание в съда.

Там грешката си е изцяло наша и на адвоката. Аз поемам цялата отговорност за случилото се.

Понеже има някои интересни развития в последния месец ще помоля всички, които имат желание все още да се мъчат да защитят интереса си да ми пишат, защото ще ни трябват пари за адвокатски разноски и тн. Сами няма как да наливаме толкова пари в тази толкова трудна кауза. Трябва малко и помощ.

Хората, които имат желание да помогнат да ми пишат на лични.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• "Бандитска Варна"-книга,част втора

Миноритарите не са си свършили работата както трябва,за да свикат извънредно общо събрание на акционерите.Единият от изп.директори на дружеството няма право да бъде в управата,тъй като преди това е бил управител на дружество,обявено във фалит и с отнет лиценз.Там е слабото място на сегашната управа-банда измамници,които ощетяват миноритарите.Сега КФН има ново ръководство е там трябва да се атакуват сегашните управители.Реалната стойност на акциите е около 1 лев и 45 ст.според независими експерти,но цената им се смъква от управителното тяло и разликата се поделя между тях.Това е длъжностно престъпление.

Коментар

• А на Весовците какви са, че толкова години онождат миноритарите

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
              Човека 2 събрания организира - пък ти не го знаеш ?
              Уж си голям инвеститор
              Този Генчев май пак е правил нови договорки с банките ?
              Според мен трябва да се атакува през съда , не на ОСА ?
              Аааа, ясно ми стана ....Браво !!!

Голям, голям ...колко да съм голям....

като в един виц...

Една руса показва на друга среден и вика...На тези 20 см да....
              Другата - кви 20 ма, това са 10см...
              Първата - Ах гада му с гад ...10 г ме лъже, че това били 20 см....

Та и аз лъжа, че съм голям....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Кой е Димитър Димитров, дето вече е водач по брой акции....
                Митко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Кой е Димитър Димитров, дето вече е водач по брой акции....

пп Не съм подстрекател, но Генчев не може да купи 500 К акции, няма откъде...
                  .....................Освен ако ме пазари на лични....
                  Човека 2 събрания организира - пък ти не го знаеш ?
                  Уж си голям инвеститор
                  Този Генчев май пак е правил нови договорки с банките ?
                  Според мен трябва да се атакува през съда , не на ОСА ?

Коментар

• Кой е Димитър Димитров, дето вече е водач по брой акции....

пп Не съм подстрекател, но Генчев не може да купи 500 К акции, няма откъде...
                    .....................Освен ако ме пазари на лични....

Коментар

• Не мога да разбера кой и защо натиска и без това плонжиралата в блатото акция....

Няма много опции, но аз си мисля за следното...

Заемът към ОББ е с 3.5 % лихва ( приблизително).....Едно рефинансиране от друга европейска или китайска банка, при 1.5 %( примерно) веднага ще намали вноските. Входящите потоци от фирмата са константни, а от там се получават остатъци за семки и бонбонки...за дребните....
                      Да не говорим , че гръцките банки са закъсали и може да се договори и лека ( 2-3 млн ) остъпка.....Ако Генчев не може да го направи, ББ може..Така и така обикаля по света..

пп Раздумка да става....Жега, лято, бира...

Коментар

• Няма място за коментар, освен липсата на дата останалото си е казано в анонса,

-"БенчМарк Бизнес Център работи успешно при 57% заетост на офис площите "Копирано от standartnews.com

-А приходите - приходите ??? - по договорки през офшорки

Коментар

• Ново 20

Колеги как ще коментирате следната публикация:

http://www.standartnews.com/biznes-k...te-337874.html

Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Едва ли се е случило нещо значимо на ОСА, но ако някой има инфо, нека сподели.

Коментар

• 02-06-2016 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
                              Емитент: Фонд Имоти АДСИЦ-София (6BMA)
                              Поради липса на кворум, свиканото за 02.06.2016 год. Общо събрание на акционерите на Фонд Имоти АДСИЦ-София (6BMA) не се е провело.
                              Във връзка с това, ОСА ще се проведе на 16.06.2016 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
                              Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 02.06.2016 година.
                              Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 31.05.2016 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от V12 Разгледай мнение
                                Все пак последен ден за ОСА беше вчера... Стягайте се!
                                а при липса на кворум?

Коментар

Working...
                                X