IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, моля обяснете как се оценяват АДСИЦ. :-)

За мен голям интерес представляват постингите на znae6t, защото ми е направил впечатление с точните си оценки и компетентността си по доста въпроси.

Коментар

• а чуждите фондове на ПФБК не можаха да си сметнат балансовата и затова се убиха да купуват на 1,66 лв., нали така новобранка??

Коментар

• .

абе, както сте надъхани, май може би евентуално и да имате право.

обяснете как се оценяват тези дружества със специална инвестиционна цел

Коментар

• боби е намерил балансовата стойност на акцията и си мисли, че е открил начина за оценяване на дружествата със специална инвестиционна цел. Боб, прочети малко инфо за специфичната дейнот на тези дружества и как се оценяват коректно.

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от Bobi75
            ако се реализира може и да има нещо, но сега релната цена на акцията е 0.96 лева и надеждите за упешна реализация лично мен не ме крепят
            боби май въобще не знаеш за какво говориш, това е за темата "Бисери и вицове"

Коментар

• .

ако се реализира може и да има нещо, но сега релната цена на акцията е 0.96 лева и надеждите за упешна реализация лично мен не ме крепят

Коментар

• do Bobi75

I sled analiza Bobi kak tochno go opredeli tova "ostro" padane na dolu che vaobshte ne stava iasno. Spored moia analiz pri realizacia na proekt tzarigradska triabva da imame "ostro" nagore 4islata mi govoriat pri starta na proekta 2.1lv. saobrazno dohodnost ot renta i cenovi niva prodava na m2/ zastroena plosht.
                www.targ.bg

Коментар

• .

ресурси за образоване. книгата имах предвид

Коментар

• Какви ресурси? Нещо не разбрах за какво става дума...

Коментар

• .

Благодаря Брейн. От една страна, че оценяваш шеговитостта на постинга, а от друга, че препоръчваш ресурси
                      10x a lot

Коментар

• Off topic:

Боби, успех ти желая в техническия анализ. Другия път няма да е лошо да си малко по-конкретен и да избягваш термини като "поне едно остро надолу". Иначе мога да ти препоръчам като за начало "Живея в България, печеля в Ню Йорк".

Коментар

• .

Jores,

Вследствие техническия анализ, който направих, следва цената да пада и то с поне едно остро падане надолу.

Разбира се с технически анализ се занимавам едва от тази сутрин, но това не ми пречи да споделя мнение. Всеки може да ме коригира, ако иска и може

Коментар

• BMREIT числата ми го говорят

22000м2 * 8ЕUR - 176 000E *12 - 2 122 000E годишна доходност
                            22000м2 * 1100Е - 24200000Е продажба

тука колеги играта е добра. Най - важно според мен е отличния мениджмънт на дружеството, и гаранти като големите пенсионни фондове.
                            www.targ.bg

Коментар

• niakoi sluchaino da znae kak se opredelia tsenata na pravata?

Коментар

• За какво толков съжаляваш не разбрах. Някаква тайна ли издаде или какво?

Коментар

Working...
                                X