IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви ресурси? Нещо не разбрах за какво става дума...

Коментар

• .

Благодаря Брейн. От една страна, че оценяваш шеговитостта на постинга, а от друга, че препоръчваш ресурси
      10x a lot

Коментар

• Off topic:

Боби, успех ти желая в техническия анализ. Другия път няма да е лошо да си малко по-конкретен и да избягваш термини като "поне едно остро надолу". Иначе мога да ти препоръчам като за начало "Живея в България, печеля в Ню Йорк".

Коментар

• .

Jores,

Вследствие техническия анализ, който направих, следва цената да пада и то с поне едно остро падане надолу.

Разбира се с технически анализ се занимавам едва от тази сутрин, но това не ми пречи да споделя мнение. Всеки може да ме коригира, ако иска и може

Коментар

• BMREIT числата ми го говорят

22000м2 * 8ЕUR - 176 000E *12 - 2 122 000E годишна доходност
            22000м2 * 1100Е - 24200000Е продажба

тука колеги играта е добра. Най - важно според мен е отличния мениджмънт на дружеството, и гаранти като големите пенсионни фондове.
            www.targ.bg

Коментар

• niakoi sluchaino da znae kak se opredelia tsenata na pravata?

Коментар

• За какво толков съжаляваш не разбрах. Някаква тайна ли издаде или какво?

Коментар

• Kъм Бенчмарк

Бих искал да изкажа искреното си съжеление за това, че разпрстраних информация и параметри за следващото увеличение на капитала на дружеството.
                  На Бенчмарк благодаря за вниманието и разбирането към мен.
                  За тези, които ги интересува повече за следващото увеличение на капитала могат да се обърнат към:

Веселин Генчев - genchev@benchmark.bg
                  Изпълнителен директор

Радост Иванова - ivanova@benchmark.bg
                  Директор за връзка с инвеститорите
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                    ICQ 238021273,
                    Пратил съм на всички, вижте си Емейлите.
                    Прати ми и на мен
                    rado@bse-sofia.bg
                    постове на LATINICA не чета
                    МОЛЯ пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• MМоже ли и аз
                      cnikolov@actabg.net

Коментар

• Last moment, pls!
                        iana_petkova@yahoo.com

Коментар

• ICQ 238021273,
                          Пратил съм на всички, вижте си Емейлите.

"Бенчмарк фонд имоти" ще увеличава капитала с 15.6 млн. лв.
                          ГЕОРГИ БИСЕРИНСКИ 3/11 - 17:56 ч.

Акционерното дружество със специална инвестиционна цел "Бенчмарк фонд имоти" е предприело процедура по увеличаване на капитала с 15.6 млн. лв., съобщи Българската фондова борса. За тази цел ще бъдат издадени 7.8 млн. права, срещу всяко от които ще могат да се запишат по две акции от новата емисия.

Новите акции ще бъдат с номиналната стойност от един лев и емисионна от 1.50 лв. За да бъде успешна емисията, трябва да бъдат записани минимум 4 млн. акции. При 100% записване на новата емисия капиталът на фонда ще се увеличи до 23.4 млн. лв.

Средствата от увеличението ще бъдат използвани за изграждането на офиси и търговско-административна сграда на бул. "Цариградско шосе", обясниха от компанията.

Парцелът, от който вече са платени 33%, се намира между шоурума на "Тойота" и "Хотел Експо". Общата застроена площ на новия обект ще бъде 22 000 кв.м, от които двуетажен търговски център с площ от 7500 кв.м и две офис сгради с обща площ 14 500 кв.м. Също така се предвижда да има и подземен паркинг с площ от 7500 кв.м, заяви директорът за връзки с инвеститорите на компанията Радост Иванова. Според нея общата стойност на проекта е между 8-10 млн. евро

Проспектът за предстоящото увеличаване е внесен в Комисията за финансов надзор през тази седмица. Упълномощени инвестиционни посредници по увеличението са ИП "Бенчмарк финанс" АД и ИП "Първа финансова брокерска къща" ООД.

Иванова обясни, че освен тази сграда се обсъждат още два проекта, а именно построяването на жилищна сграда в София и сграда с жилищна, хотелска част и заведение в един от най-големите градове на България. Все още обаче се водят преговори за закупуването на земята за терените към последните два проекта.

Към настоящия етап дружеството със специална инвестиционна цел "Бенчмарк фонд имоти" реализира успешно първия си проект - търговски център в Пловдив. Към началото на септември от компанията съобщиха, че са отдали под наем всичките помещения от центъра, който е разположен в парцел с обща площ от 17 110 кв.м, като само площта на центъра е 6148 кв.м. Общата инвестиция е над 6.4 млн. лв.

Средната наемна цена на квадратен метър е 10.5 евро на кв.м.

Сред наемателите са фирми като Neoset, Felyx Toys и JYSK. Останалите магазини, които вече посрещат клиенти, са Carpet Max, "Зора" и "Техномаркет Европа", като общата сума, която се очаква да получи фондът от рента за година, е 1.338 млн. лв.

От всички акционерни дружества със специална инвестиционна цел акциите на "Бенчмарк фонд имоти" АДСИЦ са най-търгуваните на борсата. Участие във фонда имат големи институционални инвеститори като ПОД "Алианц", ПОД "Лукойл Гарант", ПОК "ДСК - Родина", Ай Ен Джи ПОД, както и над 300 физически лица.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• И какво става тука? Всеки се ослушва. Да не е затишие пред буря?

Коментар

• То из му се надявам, но-о - няма . Уви.

Коментар

• ste moshe li niakoi da go prati i na men

rneykov@securities.com

blagodaria predvaritelno!!!

Коментар

Working...
                                X