Predi poveche ot godina horata na Benchmark mi kupuvaha aktsii na 1.70 s obiasnenieto che poznavat dobre drusestvoto (vse pak te sa go osnovali) i imat silni poloshitelni ochakvania. Za sashalenie realnostta e druga. Vse pak ne moga da si obiasnia zasto tsenata se zadarsha tolkova vreme pod emisionnata stoinost pri uslovie che imat niakolko dosta dobri proekta, a i pechalbata za H1 e sravnitelno priemliva. Ste sam blagodaren ako niakoi ima pove4e informatsia otnostno drusestvoto i ia spodeli s nas aktsionerite
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Noone"Бенч Марк Фонд Имоти" АДЦ спечели правото на строеж на хотелски комплекс и СПА-център в Кюстендил. Днес се проведе търгът за учредяване право на строеж върху урегулира поземлен имот 1, квартал 26 по плана на Кюстендил, известен в публичното пространство като втория СПА-център на мястото на плажа в града. Първоначалната тръжна цена за 32 055 квадратни метра общинска земя бе 891 700 лева. Четирима кандидати бяха закупили тръжни документи, но двама от тях не се явиха. Последният кандидат - "Булимоти" ЕООД - Варна бе декласиран поради неправилно надписване на плика. Така, както и се очакваше, "Бенч Марк" ще строи хотел и други части с обща разгърната застроена площ 29 630 квадратни метра. В касата на общината ще влязат 891 891 лева.
Коментар
-
"Бенч Марк Фонд Имоти" АДЦ спечели правото на строеж на хотелски комплекс и СПА-център в Кюстендил. Днес се проведе търгът за учредяване право на строеж върху урегулира поземлен имот 1, квартал 26 по плана на Кюстендил, известен в публичното пространство като втория СПА-център на мястото на плажа в града. Първоначалната тръжна цена за 32 055 квадратни метра общинска земя бе 891 700 лева. Четирима кандидати бяха закупили тръжни документи, но двама от тях не се явиха. Последният кандидат - "Булимоти" ЕООД - Варна бе декласиран поради неправилно надписване на плика. Така, както и се очакваше, "Бенч Марк" ще строи хотел и други части с обща разгърната застроена площ 29 630 квадратни метра. В касата на общината ще влязат 891 891 лева.
Коментар
-
Явно към настоящият момент си по-наясно с тази позиция от мен. Това го отдавам и на факта, че от месец и нещо нямам никакво време за сериозни анализи. Благодаря за написаното. Ще го имам предвид Ако не излезе нещо интересно скоро мога и аз да паля мотора. Засега не бързам. Имам си една аларма, която още не се е задействала ... и както ти каза нямат файда миноритарите да печелят много
Бъди здрав и успех!
ПоздравиKeep walking ...
Коментар
-
Looser,познавам те от срещата дето организира едно време и за това ще бъда откровен.По долу съм писал з-то мисля че ще пада и че вече БГ пазара е поузрял..........!!!!!!Значи ,не мисля че след като тези дето управляват и държат пакети с акции ще бъдат заинтересовани ти да печелиш от тая работа...............
1.Виж напр колко от тях са си запазили процентния дял при увеличение на капитала.Малко или почти никой!!
2.З-що си мислиш че като е толкова голяма далавера с проекта в Боровец няма да си го осъществят сами през др непублична фирма..... а ще делят с теб....
3.Имам един приятел който казва че с колкото по -малък процент се управлява 1 дружество толкова пове4е се краде от миноритарите.Замисли се и над това.(По нататък мога да обясня и дам примири ако те интересува)
Др неща са техните лъжи.Очакваната доходност от Боровец беше 80% първо а после отиде на 50 % на ОС.При услови че го строят за 1 г.А според мен Всеки уважаващ се строител ще ти каже че са нужни поне 18мес за изгр на сграда.Др лъжа е с Цариградско в сайта им пише средно 9 млн евро плюс 2 за земя а на ОС стана общо 14.5млн.Все пак 3.5млн евро=7млн лева разлика не е малко-тва е 6 год дивидент от Пловдив.Да не говорим че като сметнеш м2 на сградата излиза 625 евро.............. а кажи ми ти колко излиза строителството на м2 (питайки строитилни ф-ми..............мах 400евро.).................ами др може да е на ръка за наша сметка........!!!!!!!!!!!!Като прибавим факта че скоро и дупка няма да има........Аз имах към 10 000акции и ги махнах..........подведох се от добрия им старт в Пловдив(там м2 излезе 280 евро)............и явно всичко е било трик..........Виж че предлагането до 1.60 е към половин милион акции и всичко ще ти се разясни......Хората вече се досещат за какво става дума..........Поздрави!!!
Коментар
-
Според мен при тази позиция има/ше нужда от нещо подобно. Прекалено голям оптимизъм витаеше и то предимно от страна на БенчМарк. Реално нещата са малко по-различни. Аз лично продължавам да държа около 5% от портфейла там и се замислям дали да не увелича до 7% защото нивата ми се струват изгодни.
От една страна се замислям, че те са собственици на голямо количество от емисията и нямат файда да падат много акциите. Предполагам, че ще си "размърдат задниците" и ще излязат с някой добър проект.
Ще поживеем, ще видим ...Keep walking ...
Коментар
-
Според мен тук нещата са надолу.Забравих да отбележа и че на ОС,пенсионните фондове гласуваха против по важните решения,свързани с увели4аването на комисионните на УД...и др........
Ако наистина цената падне под 1.50лв.(т.е да се продава на загуба) ще покаже 4е нашият пазар ве4е наистина е узрял....
Коментар
-
Първоначално изпратено от късметлиятаima li nekoi info vchera koi kupi /prodade tolkova mnogo akcii?[/b]
Коментар
Коментар