IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    52 млн. са
    и според теб трите обекта струват....?
    0.16лв за акция към днешна дата на затваряне, макар че в един момент се харчеха и по .014 лв парчето. Това е спад от 94% от върха преди 2 1/2 г когато струваха по 2.30лв. ФАКТ !

А аз обичам да анализирам факти, а не хипотези.

Коментар

• Алъне,от къде да знаем,че не са ти хвърлили няколко хиляди за да правиш такива статии.
      И мажо да си купи на половин цена акциите,при положение,че самият той знае кои държи акциите му.И това за монбат пиб и къде още...
      Ти си класически вълк от WallStreet
      Но хората пак ти платиха трохи и те използваха....

не е препоръка.

Коментар

поне в докладите и отчетите нищо не виждам...
        И аз, и това много ме учудва, преди 1-2 години в София имаше много билбордове, че се продават офиси в бизнес центъра на Цариградско, а на Раковска май още докато правеха дупката имаше големи трасперанти, че продават офиси и магазини.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          И на двете сгради още откакто започнаха да ги строят имаше големи трансперанти, че продават и още си ги има, не вярвам досега да не са успели нищо да продадат.
          поне в докладите и отчетите нищо не виждам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Плюс близо 53 милиона лева кредити, чиито лихви цъкат денонощно
            52 млн. са
            и според теб трите обекта струват....?

Коментар

Доколкото знам 2-те сгради са 100% собственост на фонда, плюс замразения проект в боровец, където са наляти 6-7 млн...
              И на двете сгради още откакто започнаха да ги строят имаше големи трансперанти, че продават и още си ги има, не вярвам досега да не са успели нищо да продадат.

Коментар

Доколкото знам 2-те сгради са 100% собственост на фонда, плюс замразения проект в боровец, където са наляти 6-7 млн...
                Плюс близо 53 милиона лева кредити, чиито лихви цъкат денонощно

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  На мен ми е много интересно да сметна горе-долу какъв би бил ликвидационния дял(ако има такъв), но за тази цел трябва да се знае каква част от магазините и офисите в двата бизнес центъра са продадени и колко са останали все още на фонда. Има ли някъде такава информация за продажбите?
                  Доколкото знам 2-те сгради са 100% собственост на фонда, плюс замразения проект в боровец, където са наляти 6-7 млн /там е завършен грубият строеж/...
                  Last edited by dex; 04.11.2010, 23:41.

Коментар

Петре, колкото и да е странно ликвидация на дружеството е най-хубавото нещо, което в момента може да се случи на акционерите
                    я сметни дори при песимистични прогнози, колко се пада на акция ликвидационния дял

п. п. ДВИ-то може да не ти дига и по други причини, нали се сещаш

не е препоръка за нищо естествено
                    На мен ми е много интересно да сметна горе-долу какъв би бил ликвидационния дял(ако има такъв), но за тази цел трябва да се знае каква част от магазините и офисите в двата бизнес центъра са продадени и колко са останали все още на фонда. Има ли някъде такава информация за продажбите?

Коментар

А пък ДВИ на Бенчмарк АДСИЦ - Радост Иванова не иска да разговаря с инвеститорите ! Защо ли ?
                      Петре, колкото и да е странно ликвидация на дружеството е най-хубавото нещо, което в момента може да се случи на акционерите
                      я сметни дори при песимистични прогнози, колко се пада на акция ликвидационния дял

п. п. ДВИ-то може да не ти дига и по други причини, нали се сещаш

не е препоръка за нищо естествено

Коментар

А пък ДВИ на Бенчмарк АДСИЦ - Радост Иванова не иска да разговаря с инвеститорите ! Защо ли ?
                        с манипулатори никой не иска да разговаря
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                          Ей "умнико" какво стана сега?

Кой е продавача?

Какво да направя, че не можеш да сметнеш две и две и да стигнеш да извода, че Landsbanki Luxembourg S. A. са в ликвидация и те са продавача.

Следващият път си спести епитетитe .

Тhink!
                          Тук един свестен форумец ми писа,да не се занимавам с теб бил си "печен".Може и така да е,но сигурно си "недопечен",много ги разбираш нещата.П.С. Ти да не си Ив.Т...ов бе?
                          Last edited by Amsterdamm; 04.11.2010, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                            Пази боже от такива умници като теб.Ти нито знаеш кой продава нито защо.Подсказвал бил.А това,че аз знам не ме топли.Защото за разлика от теб и още няколко 'пдобия' тук из форумите,аз имам акции и то доста.Струва ми се а може би е така,вие никога не сте имали и акции,та за това все много знаете.Визирам теб и другите 3-и "същестава".
                            Ей "умнико" какво стана сега?

Кой е продавача?

Какво да направя, че не можеш да сметнеш две и две и да стигнеш да извода, че Landsbanki Luxembourg S. A. са в ликвидация и те са продавача.

Следващият път си спести епитетитe .

Тhink!

Коментар

• Пеше стига се излага вече-разбра се кой голям инвеститор излиза така че се успокои-за едни кликчета какви ли не глупости пишеш.
                              Първоначално изпратено от Алън
                              Хайде - нов повод за разпродажби
                              евала на Дянков - не иска , ама трябва
                              Last edited by stoian; 04.11.2010, 15:47.

Коментар

• А пък ДВИ на Бенчмарк АДСИЦ - Радост Иванова не иска да разговаря с инвеститорите ! Защо ли ?

Коментар

Working...
                                X