И аз следя темата отблизо. Успех за Никола и компания !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...-imoti-197212/
Ако случайно сте изпуснали. Искрени благодарности на Мариан, че след темата отблизо.
Можете да им назначите контролъор
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-imoti-197212/
Ако случайно сте изпуснали. Искрени благодарности на Мариан, че след темата отблизо.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа задължително е..Навсякъде има по белия свят..Аз имам приятели в Чехия и Словакия и много са активни и ефективни- не трябва да се превръща в казионна , както всички досега такива.Една регистрация- не знам за членски внос , но за исковете и делата ще събираме пари- те така правят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+1
Например като камарата на архитектите и проектантите.
Плащат си някакъв членски внос и като имат проблем само се обаждат на адвокат, който се занимава с процедурата по внасяне на искове, съдилища и т.н. ( материята е разтеглива и адвоката трябва да се специализира..)
Точно така ! Това е начина ! Едва ли някой от търгуващите на борсата би отказал да плаща членски внос ! С вноските ще могат да се покриват всички разходи по адвокати и други разходи ако се наложат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеПреди години имаше същото предложение- нищо не стана.Темата я има някъде назад в Инвестора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИ в този ред на мисли, не е ли крайно време да създадем и ние организация на инвеститорите и да си защитаваме правата, не само тук, а и по други случаи, където сме били ощетявани, или при предстоящи такива прецаквания ?
Например като камарата на архитектите и проектантите.
Плащат си някакъв членски внос и като имат проблем само се обаждат на адвокат, който се занимава с процедурата по внасяне на искове, съдилища и т.н. ( материята е разтеглива и адвоката трябва да се специализира..)
Коментар
-
Преди години имаше същото предложение- нищо не стана.Темата я има някъде назад в Инвестора.
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИ в този ред на мисли, не е ли крайно време да създадем и ние организация на инвеститорите и да си защитаваме правата, не само тук, а и по други случаи, където сме били ощетявани, или при предстоящи такива прецаквания ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа съжаление Никола е прав.По много други позиции съм се сблъсквал със същото..И сам съм писал писма в КФН
.А в други държави има силни организации на инвеститорите, които успешно съдят за правата си институциите..
Няма как да ни падне наготово нищо
Коментар
Коментар