IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз следя темата отблизо. Успех за Никола и компания !

Коментар

• Браво пичове! Евала! Ако ви трябва повече подкрепа, още доста хора могат да се включат.
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Браво, поздравления за организацията

Коментар

• Успех!
          Ако мога да помогна - кажете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/novini-i-anal...-imoti-197212/

Ако случайно сте изпуснали. Искрени благодарности на Мариан, че след темата отблизо.
            Пожелавам ви успех .

Можете да им назначите контролъор

Коментар

• Доколкото видях подписали сте декларации ,че обединението не цели придобиване на контрол върху дружеството.......какво тогава?

Коментар

• С любопитство и нескрит интерес наблюдавам темата....
                Самата идея за обединение на миноритари е положителна и заслужава поздравление !
                Все пак :
                Какво целите ?
                Какво очаквате?
                Как ще го постигнете ?
                Готови ли сте за "война" ?
                Знаете ли с какво се захващате ?

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...-imoti-197212/

Ако случайно сте изпуснали. Искрени благодарности на Мариан, че след темата отблизо.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Да задължително е..Навсякъде има по белия свят..Аз имам приятели в Чехия и Словакия и много са активни и ефективни- не трябва да се превръща в казионна , както всички досега такива.Една регистрация- не знам за членски внос , но за исковете и делата ще събираме пари- те така правят..
                    И ние е трябвало отдавна да го направим това, защото случаите в които са ни прекарвали са прекалено много вече и като гледам продължават ! Самата форма по какъв начин може да стане това е въпрос на консултации и уточняване.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      +1
                      Например като камарата на архитектите и проектантите.
                      Плащат си някакъв членски внос и като имат проблем само се обаждат на адвокат, който се занимава с процедурата по внасяне на искове, съдилища и т.н. ( материята е разтеглива и адвоката трябва да се специализира..)

Точно така ! Това е начина ! Едва ли някой от търгуващите на борсата би отказал да плаща членски внос ! С вноските ще могат да се покриват всички разходи по адвокати и други разходи ако се наложат.

Коментар

• Да задължително е..Навсякъде има по белия свят..Аз имам приятели в Чехия и Словакия и много са активни и ефективни- не трябва да се превръща в казионна , както всички досега такива.Една регистрация- не знам за членски внос , но за исковете и делата ще събираме пари- те така правят..

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                          Преди години имаше същото предложение- нищо не стана.Темата я има някъде назад в Инвестора.
                          Е имаше да, и това, че нищо не се случи е показателно колко сме сериозни в намеренията си да си защитаваме правата ! А едва ли е толкова трудно да го направим !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                            И в този ред на мисли, не е ли крайно време да създадем и ние организация на инвеститорите и да си защитаваме правата, не само тук, а и по други случаи, където сме били ощетявани, или при предстоящи такива прецаквания ?
                            +1
                            Например като камарата на архитектите и проектантите.
                            Плащат си някакъв членски внос и като имат проблем само се обаждат на адвокат, който се занимава с процедурата по внасяне на искове, съдилища и т.н. ( материята е разтеглива и адвоката трябва да се специализира..)

Коментар

• Преди години имаше същото предложение- нищо не стана.Темата я има някъде назад в Инвестора.
                              Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                              И в този ред на мисли, не е ли крайно време да създадем и ние организация на инвеститорите и да си защитаваме правата, не само тук, а и по други случаи, където сме били ощетявани, или при предстоящи такива прецаквания ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                За съжаление Никола е прав.По много други позиции съм се сблъсквал със същото..И сам съм писал писма в КФН.А в други държави има силни организации на инвеститорите, които успешно съдят за правата си институциите..Няма как да ни падне наготово нищо

Коментар

Working...
                                X