Първоначално изпратено от znae6t
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Хе-хе, тук май коментират "нашия" случай
Попитахме: Очаквате ли да има смяна на собствеността и окрупняване при фондовете за имоти?
п.п. алън (ПК), от доказани измекяри акъл нещем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАла-бала портокала, кой изяде папагала?
Със сигурност ще го отнесат залагащите, а този дето мести кутийките ще лапка....лапка.... такъв е смисълът на играта.
Коментар
-
Ако имат над 50 млн. лв. дълг става сериозно...
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение51-52 млн лв
на цариградско сградата, дневник писа, че се опитват да я продадат за 30 млн. евро..Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАла-бала портокала, кой изяде папагала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеКолко дълг стой зад проектите?
не съм им гледал отчетите
на цариградско сградата, дневник писа, че се опитват да я продадат за 30 млн. евро..
Коментар
-
Здравейте колеги!
един въпрос
доколкото знам в този АДСИЦ има 3-и проекта
1) БенчМарк Бизнес Център на Цариградско шосе
2) Раковски Бизнес Център в центъра на София
3) Проектът на Ексклузив Ски и Спа Резорт на Боровец
относно проектите
БенчМарк Бизнес Център получи разрешение за ползване през август тази година. Раковски Бизнес Център е пред завършване - приключен е грубият строеж и е монтирана около 90% от окачената фасада. Проектът ни в к.к. Боровец за изграждане на апартаментен хотел, който понастоящем е замразен поради влошената пазарна конюнктура, е завършен до Акт 14 (завършен е грубият строеж и част от фасадата).
не си ли заслужава акцията при текущите нива?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАми като гледам как се движи хартията - къде настоящите нива ще да е.
Иначе интерпретацията на Батя е интересна - ама не каза ли Ганев, че ще намаляват таксите на управляващото дружество?
Ако средната им е 70-80 стотинки, даже 1 лев, че те по добре да го ликвидират...
п.п. не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеБатя,
въпроса е ако шефовете на бенча продават дяловете си, по мои изчисления към 40% със свързани лица, на колко ще ги шитнат?
Иначе интерпретацията на Батя е интересна - ама не каза ли Ганев, че ще намаляват таксите на управляващото дружество?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕдин приятел ми потхвърли идея която доста логично обяснява последните новини тук:
Интересни моменти май ни очакват тук.
Само не се поддавайте на низши човешки емоции като краен страх, паника или пък заслепяваща алчност
въпроса е ако шефовете на бенча продават дяловете си, по мои изчисления към 40% със свързани лица, на колко ще ги шитнат?
Коментар
-
Един приятел ми потхвърли идея която доста логично обяснява последните новини тук:
там май го тълкуват че ще се продаде договора за управление направо
и някой друг има решение за дълговете...
Интересни моменти май ни очакват тук.
Само не се поддавайте на низши човешки емоции като краен страх, паника или пък заслепяваща алчност
Коментар
Коментар