IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• досега половин милион, елана дали продължават и те е интересно

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    доста изнервени кандитат милионери има тук. според мен трябва да минат едно 1 мил акциики преди да стане ясно ще има ли хубав ръст тук или ще е ден до пладне цялата работа.

успех на всички

Коментар

• доста изнервени кандитат милионери има тук. според мен трябва да минат едно 1 мил акциики преди да стане ясно ще има ли хубав ръст тук или ще е ден до пладне цялата работа.

успех на всички
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        От това което си написал е видно, че не мислиш, а просто сънуваш... Приятни сънища!
        Тук цената ще е х 2 още днес.... Имам доста

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
          Аз мисля...
          От това което си написал е видно, че не мислиш, а просто сънуваш... Приятни сънища!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
            Тази продажба има краткосрочни и дългорсрочни ефекти.
            Ще има вдигане на цената на акцията, това е ясно.Колко, това е неясно.
            Аз мога да си позволя да изчакам и новината за продажбата на другата сграда и да търся един доста добар екзит тук.Сигурно така ще направя.
            За тези които критикуват, вероятно е добре да се разбере, че ако сделката е за обявените периметри, това мачва много добре очакванията тук и дори ги надхвъля.А и от мажото спазиха обещанието си и през март наистина имаме сделка тук и то изглежда добра.
            Ако и другата, много по-голяма и според мен, много по-стратегическа сграда, сграда на която може да се вземе монго добра цена, намери купувача си скоро, тук екзита може да е много добър, в рамките на няколко пъти сегашната цена.Това като време го виждам в рамките до края на годината или нещо подобно.
            Аз мисля, че на другата сграда се търси доста добра цена за стандартите на българският пазар, и затова все още не е продадена.
            Ако цената която търсиха бе по-ниска,или искаха дя махната на всяка цена, досега сградата щеше да замине поне два пъти!!

Негативни коментари има и ще има, защото много акции се продадоха на много ниски цени.Акциите си намериха нови собственици, но старите им собственици едва ли ще забравят лесно на какви цени без време са излезнали от тук!

Никакви препоръка за нищо.Имам акции тук.Не много, но все пак имам!
            +1

Коментар

• Един въпрос: Защо промениха името на фонда? Това част от стратегия за управление на репутационния риск на Бенча ли е?

Или може би Бенча се прецакаха като промениха името на фонда? Ако нещата се развиваха толкова добре това би създало много добра реклама за тяхната търговска марка и репутация.

Коментар

• Мажо, а ти защо не си припомниш, че няколко пенсионера купиха тук солиден дял. Нали знаеш, че те не влизат за 5-10% доходност

Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                А срещу нея се строят две нови, които са не по-малки... Обаче са по-привлекателни и функционални, като архитектура. Отделно, докато Трейса разкопава Цариградско баш пред по-голямата сграда купувач няма да дойде бъди сигурен...

Иначе да сега спекулантите ще земат да надуят цената до 0.30 ст....

Май не помнишче цената е била и над 2 лева....

Тази новина има стойност само за дребните спекулнти...

Иначе желая успех на хората спечелили от тази позиция...

Коментар

• Поредното доказателство, че и по време на криза може да се печели. Да видим за година от разпродажбите колко ще направи

Коментар

• Тази продажба има краткосрочни и дългорсрочни ефекти.
                    Ще има вдигане на цената на акцията, това е ясно.Колко, това е неясно.
                    Аз мога да си позволя да изчакам и новината за продажбата на другата сграда и да търся един доста добар екзит тук.Сигурно така ще направя.
                    За тези които критикуват, вероятно е добре да се разбере, че ако сделката е за обявените периметри, това мачва много добре очакванията тук и дори ги надхвъля.А и от мажото спазиха обещанието си и през март наистина имаме сделка тук и то изглежда добра.
                    Ако и другата, много по-голяма и според мен, много по-стратегическа сграда, сграда на която може да се вземе монго добра цена, намери купувача си скоро, тук екзита може да е много добър, в рамките на няколко пъти сегашната цена.Това като време го виждам в рамките до края на годината или нещо подобно.
                    Аз мисля, че на другата сграда се търси доста добра цена за стандартите на българският пазар, и затова все още не е продадена.
                    Ако цената която търсиха бе по-ниска,или искаха дя махната на всяка цена, досега сградата щеше да замине поне два пъти!!

Негативни коментари има и ще има, защото много акции се продадоха на много ниски цени.Акциите си намериха нови собственици, но старите им собственици едва ли ще забравят лесно на какви цени без време са излезнали от тук!

Никакви препоръка за нищо.Имам акции тук.Не много, но все пак имам!

Коментар

• Да не е завист

Коментар

• фект, ти кой си, щото с тия 5 компетентни мнения явно си някой заспал ник на някой заспал фонд мениджър..
                        да не си еланеца, дето продаде на 16 стотинки

Коментар

• предполагам че банките ще вземат значителна част от плащането за погасяване на преструктурираните кредити
                          Все пак продажбата е добър сигнал че мениджмънта им не се е отказал да мърда и опитва
                          Жалко е че останалите им проекти са доста слаби откъм възможност за продажба и допускам че който не се измъкне през този ъп ще му се наложи да чака още няколко години декапитализиране. И то само ако банките кредитори не станат нетърпеливи

Коментар

• "Големите бели птици" започнаха да пляскат с крила......

Коментар

• Да видим

Коментар

• Утре май ще има up...

Коментар

Working...
                                X