IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Искам да порицая официално Веселин Генчев, че не е пуснал корпоративно съобщения за това до инвеститорите и КФН
    Все пак Глория е звезда от световна класа ... и да направи клип в нашата сграда хахахахха
    Ако беше направил клипа, но без "световната звезда", щеше да е по-добре...
    Впечатлен съм ....Давам 45 млн евра....

Пак я разгледах, без музиката обаче....
    Може да участва в конкурса за сграда на годината и с малко помощ от акционерите, да стане бизнас сграда на годината.........
    Last edited by 4i40; 18.10.2011, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Сериозно ли е това или се майтапите ?
      Ако това е сградата и тя се намира в такова перфектно състояние, има за какво да се мисли.....
      Искам да порицая официално Веселин Генчев, че не е пуснал корпоративно съобщения за това до инвеститорите и КФН
      Все пак Глория е звезда от световна класа ... и да направи клип в нашата сграда хахахахха

Коментар

е не
        този клип е сниман в сградата
        Сериозно ли е това или се майтапите ?
        Ако това е сградата и тя се намира в такова перфектно състояние, има за какво да се мисли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
          Поздрав за акционерите: http://www.youtube.com/watch?v=-OA3IVqMTDo
          Ама не е лоша сградата
          е не
          този клип е сниман в сградата хахахахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            .... Акт 16? Защо въобще са бързали с това актуване? Как може активите ти да носят само пасиви?
            Между другото някой ако сподели какви заеми с лихвите имат Бенча ще му бъда благодарен.
            Актували са защото са били в напреднали преговори с М-тел за наемател на цялата сграда. Но в следващия момент ония се извъртели...
            Заемите и лихвите ги има в периодичните отчети (докладите към тях).
            Както е писал equal, наскоро основните кредити бяха предоговорени успешно, а ниските лихви запазени. Това го има в тази статия:

В. Генчев: Работата по сградата на ул. Раковски започна в понеделник

Коментар

• Не е приключила сделката, на предварителен договор е, BOBAN
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

20% са превели по ескроу сметка, не знам какво повоче искаш

Ми супер....Нищо не искам....аз акции нямам......

Просто ще я придобият като им я прехвърлят.....или не съм прав

Коментар

• Поздрав за акционерите: http://www.youtube.com/watch?v=-OA3IVqMTDo
                  Ама не е лоша сградата

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Платиха ли вече сградата на Раковски......А прехвърлиха ли им собствеността.....това съм го изтървал....Аз знам само за предварителен договор.....а той не дава 100% сигурност(аз лично съм се отказвал от предварителен договор и добре,че го направих....)
                    20% са превели по ескроу сметка, не знам какво повоче искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                      За престуктурирането на кредитите не беше изнесена подробно инфо. В бюлетина на инвестора излезе ето това
                      http://www.investor.bg/files/bulleti...ecf02a603d.pdf

Кредитите са от 2008 г., съответно в отчета за 2008 г. четем следното

Просто лихва - мечта, но и за мен е странно това препиране с продажбата месец и нещо след като кредитите са били предоговорени. А липсата е наематели за момента е обяснима със строежа на метростанцията, която е на неповече от 100-200 метра от сградата. Предполагам, че доскоро там е имало един огромен трап, някой от Сф може да каже как е в момента.

П.С. Председателите на ЕП и ЕК миналата седмица бяха в София, дали са посетили новата си придобивка на Раковска
                      Не е препоръка за каквото и да е.
                      Платиха ли вече сградата на Раковски......А прехвърлиха ли им собствеността.....това съм го изтървал....Аз знам само за предварителен договор.....а той не дава 100% сигурност(аз лично съм се отказвал от предварителен договор и добре,че го направих....)

Наздраве.....Има хляб определено в тази сграда.....Не знам защо бързат така обаче.....и то по този определено тъп конкурс....Абе мислете му акционерите тук.....може и много кинти да направите....ама може и да не направите

Коментар

• Dr.Tren4eff, номинала 13стотинки?
                        Ау, пообъркал съм се явно. Сигурно Елана са чели ПК и затова днес така натискаха.

Коментар

Между другото някой ако сподели какви заеми с лихвите имат Бенча ще му бъда благодарен.
                          За престуктурирането на кредитите не беше изнесена подробно инфо. В бюлетина на инвестора излезе ето това
                          http://www.investor.bg/files/bulleti...ecf02a603d.pdf

Кредитите са от 2008 г., съответно в отчета за 2008 г. четем следното
                          Дължимата лихва по договорите за заем е определена на:
                          - за договора с NBG – 3 месечен EURIBOR + 2.5 пункта;
                          - за договора с ОББ - 3 месечен EURIBOR + 2.2 пункта.
                          Просто лихва - мечта, но и за мен е странно това препиране с продажбата месец и нещо след като кредитите са били предоговорени. А липсата е наематели за момента е обяснима със строежа на метростанцията, която е на неповече от 100-200 метра от сградата. Предполагам, че доскоро там е имало един огромен трап, някой от Сф може да каже как е в момента.

П.С. Председателите на ЕП и ЕК миналата седмица бяха в София, дали са посетили новата си придобивка на Раковска
                          Не е препоръка за каквото и да е.
                          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                          |___________||__|___|)
                          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                            А заложи ли режийните разходи (ток,вода, охрана,данъци, чистота и такса смет, подръжка и сервиз, заплати и какво ли още не?)
                            Петре,ток,вода,охрана,подръжка се плаща по принцип от наемателите.От скоро ми прави впечатление ,че доста собственици на имоти искат да прехвърлят и такса смет на наемателите,което до някъде е правилно защото който цапа той трябва да плаща.....И цената не е евро там а лева....аз се обърках и го писах де

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Абсолутно правилна забележка......Себестойност е ........ама пак ми се вижда много

....Преди малко сметнах друго....Ако фонда си я даде сградата под наем на 100% и я избива 20г......то трябва да я даде по8.6 евро на квадрат.....
                              А заложи ли режийните разходи (ток,вода, охрана,данъци, чистота и такса смет, подръжка и сервиз, заплати и какво ли още не?)

Коментар

Според мен сградата е чудесна, локацията е перфектна /там ще се обособи нещо като бизнес център с другите две сгради в строеж, метрото, на входа на София на най-големият булевард и т.н./ и има много потенциал. И колкото е хубаво всичко, толкова е кьопаво явно управлението и! Как може подобна сграда да няма наематели над 1 год. след Акт 16? Защо въобще са бързали с това актуване? Как може активите ти да носят само пасиви?

Ами виж сега........... какво е за тях една година........ респективно най малко 1,25 милиона евро печалба........ като се готвят да продадат сградата за 25 милиона евро....... ако изчакат още няколко години може още да се вдигне цената .

Само дето ако я бяха разработили, по можеше да и вземат 25 милиона евра....... а така неразработена......... ами ако никой не иска и един офис да наеме........ новия собсвеник какво прави........
                                Last edited by Xman1; 18.10.2011, 16:48.

Коментар

Working...
                                X