IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Ferry;1059949267]

прост аз лично не вярвам, че мошенниците от рейта и кафенето въобще ще направят нещо в полза на миноритарите тук. все пак това е Булгаристан и е добр да не се забравя.

Е, все някой от някъде тpябва да започне със защитата на минopитаpите. Иначе, ще ни "стpижат" и мачкат кой от където дойде и колкото си иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
      защо мислиш, че ако има ликвидация тя ще има нещо общо с номинала?
      Освен ако си гледал буквално отчета, който е направен от някой силно напушен
      само питам, защото малко "познавам" Никола от златните времена на БФБ и ме кефи ентусиазмът му.

прост аз лично не вярвам, че мошенниците от рейта и кафенето въобще ще направят нещо в полза на миноритарите тук. все пак това е Булгаристан и е добр да не се забравя.

иначе пожелавам успех в доброто начинание на групата около Никола!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        е тук няма ли да се стигне до ликвидация и осребряване по номинал!?
        защо мислиш, че ако има ликвидация тя ще има нещо общо с номинала?
        Освен ако си гледал буквално отчета, който е направен от някой силно напушен

Коментар

• е тук няма ли да се стигне до ликвидация и осребряване по номинал!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Аз в крайна сметка не разбрах - ако се представят документите до 25.2 не следва ли КФН да свали ПАМ-а?
            Зависи от тълкуването на закона към кой момент са изискуеми тези документи, а и от мнението на КФН по въпроса. Има още 9 дни .

Коментар

• Аз в крайна сметка не разбрах - ако се представят документите до 25.2 не следва ли КФН да свали ПАМ-а?

Коментар

• На всички ни е ясно, че случаят и изключително сложен. Това, че е възникнало недоразумение с непредставени документи, ще се изчисти като те бъдат набавени.
                А и не мисля, че тук има хора, които си мислят, че лесно могат да се постигнат големи резултати.
                Все пак идеята е да се защитят интересите на миноритарите, които и да не са инвестирали много, са изгубили много!

Коментар

• Макси, знам че продаде на 2.5- 3.5 стотинки и вече те е яд, защото продаде много рано и акцията поради някаква необяснима за мен причина вече е 4.2 ст, но моля те нека не се заяждаме и обиждаме по толкова елементарен и махленски начин. Разбирам причината за нервността ти, разбирам желанието ти да се провалим, но въпреки това нека спазваме някакви елементарни норми на поведение.

Мен не ме мисли, аз мога да поема всякакви обиди и критики - нямам проблем с това. Просто е обидно към другите хората, които въпреки всичко са се захванали с тази абсолютно неравностойна битка и отстояват правата си.

Наистина не мога да разбера тази типично българска черта да се обиждат и нападат хора, които са си поставили някаква толкова трудна цел.
                  Last edited by Nikola; 16.02.2016, 11:48.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Той беше на ОСА. Имаше пълномощно.

Попитахме адвоката, дали може да пуснем становището, което ни е пуснал и чакаме отговор, дали е ОК да го пуснем във форума. Леко е деликатна ситуацията и за това сме една идея по-предпазливи, какво и колко пускаме във форума. Мисля, обаче да не избързваме и да изчакаме отговора на съда.
                    Правилно. Не трябва да се пускат несигурни неща, но все пак трябва да знаем резултата за да може да реагираме .
                    Относно цената - засега още е много близо до 0 за обема , който се прехвърли тези месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Nikola, нека адвоката ви си купи 1 акция за да може да присъства на ОСА. Качествена юридическа помощ на ОСА никога няма да ви е излишна. По принцип съм леко скептичен защото те са двама а вие много повече. Те имат много повече за губене от вас и мотивацията им е по-силна. Затова дори и да има вероятност да загубят ще намерят предател в многобройната ви чета. Въпреки горепосоченото се радвам на хъса и желанието, което показваш. Видимо има резултати. Цената скочи от 2 на 4 стотинки, което си е удвояване. Успех в начинанието.
                      Той беше на ОСА. Имаше пълномощно.

Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      И да си купи акция/и - няма да може да участва като акционер на 25.2.
                      Никола нещо по конкретно относно неоснователното решение на КФН ?
                      Попитахме адвоката, дали може да пуснем становището, което ни е пуснал и чакаме отговор, дали е ОК да го пуснем във форума. Леко е деликатна ситуацията и за това сме една идея по-предпазливи, какво и колко пускаме във форума. Мисля, обаче да не избързваме и да изчакаме отговора на съда.
                      Last edited by Nikola; 15.02.2016, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Nikola, нека адвоката ви си купи 1 акция за да може да присъства на ОСА. Качествена юридическа помощ на ОСА никога няма да ви е излишна. По принцип съм леко скептичен защото те са двама а вие много повече. Те имат много повече за губене от вас и мотивацията им е по-силна. Затова дори и да има вероятност да загубят ще намерят предател в многобройната ви чета. Въпреки горепосоченото се радвам на хъса и желанието, което показваш. Видимо има резултати. Цената скочи от 2 на 4 стотинки, което си е удвояване. Успех в начинанието.
                        И да си купи акция/и - няма да може да участва като акционер на 25.2.
                        Никола нещо по конкретно относно неоснователното решение на КФН ?

Коментар

• Nikola, нека адвоката ви си купи 1 акция за да може да присъства на ОСА. Качествена юридическа помощ на ОСА никога няма да ви е излишна. По принцип съм леко скептичен защото те са двама а вие много повече. Те имат много повече за губене от вас и мотивацията им е по-силна. Затова дори и да има вероятност да загубят ще намерят предател в многобройната ви чета. Въпреки горепосоченото се радвам на хъса и желанието, което показваш. Видимо има резултати. Цената скочи от 2 на 4 стотинки, което си е удвояване. Успех в начинанието.

Коментар

• Момчета, стана много интересно.

Оказа се, че КФН са спрели неоснователно гласуването на точката за смяна на мениджмънта. Съдът е уведомен.

Най-гадното в тази ситуация е, че за пореден път регулаторът не защитава интереса на миноритарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Не се карайте, току виж сме станали и ние милионери. Като стане акцията 1 лв. , какво ще правиме тез кинти не зная.
                              Да това ще ви е голям проблем. )) Но според мен първо трябва много сериозно да си опресните познанията със зппцк, законите касаещи адциц а и устава на рейта. Трябва да ги знаете касаещите ви членове много добре, насън да ви бутнат - да ги рецитирате както се казва, а не е толкова от значение кой какъв опит има извън адциц. И по закон да го резнете генчовия. Иначе номинала се изплъзва като хлъзгава пъстърва срещу течението
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Качили са инфото от ИОСА:
                                1. Присъствали акционери:
                                http://fundestates.bg/wp-content/upl..._Fist-date.pdf ;
                                2. Протокол:
                                http://fundestates.bg/wp-content/upl...na-Komisiq.pdf ;
                                3. Писмо КФН:
                                http://fundestates.bg/wp-content/upl.../Pismo_KFN.pdf .

Коментар

Working...
                                X