При сегашната цена на акцията със сигурност всички фондове са на загуба от тази позиция. Интересно ми е по какъв начин фондовете си защитават инвестициите, и ако не го правят как разчитат някой да инвестира в тях след като нехаят за парите на дребните.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНямаме техническия капацитет да контактнем всички персонално, защото всеки от нас си има работа и е доста зает.
Като цяло фондовете би трябвало сами да идват на тези събрания по дифоут, за да защитават интересите на инвеститорите си. Защо не идват вече нямам никаква представа.
Коментар
-
Нямаме техническия капацитет да контактнем всички персонално, защото всеки от нас си има работа и е доста зает.
Като цяло фондовете би трябвало сами да идват на тези събрания по дифоут, за да защитават интересите на инвеститорите си. Защо не идват вече нямам никаква представа.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБлагодаря за подкрепата, както в някаква степен и за критиките.
Аз лично нямам самостоятелна заслуга за нищо. Цялото това нещо беше възможно само благодарение на хората в тези 5%, които решиха, че това, което се случи със сградата е прекалено.
Заедно можем да постигнем много. С обиди и заяждане на дребно... нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБлагодаря за подкрепата, както в някаква степен и за критиките.
Аз лично нямам самостоятелна заслуга за нищо. Цялото това нещо беше възможно само благодарение на хората в тези 5%, които решиха, че това, което се случи със сградата е прекалено.
Коментар
-
Коментар
-
Благодаря за подкрепата, както в някаква степен и за критиките.
Заедно можем да постигнем много. С обиди и заяждане на дребно... нищо.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеПоздравления за усилията ! Точно така трябва ! Да се пише и коментира за проблемите и спънките на акционерите. Това се отнася както за тук така и за цялата ни борса. Ако искаме нещата да тръгнат в правилната посока и да имаме нормален пазар трябва правата на всички да са защитени, а не разни генчевци и подобни да си правят каквото искат !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениесамо питам, защото малко "познавам" Никола от златните времена на БФБ и ме кефи ентусиазмът му.
прост аз лично не вярвам, че мошенниците от рейта и кафенето въобще ще направят нещо в полза на миноритарите тук. все пак това е Булгаристан и е добр да не се забравя.
иначе пожелавам успех в доброто начинание на групата около Никола!
Коментар
-
[QUOTE=RAFAL;1059949273]Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
прост аз лично не вярвам, че мошенниците от рейта и кафенето въобще ще направят нещо в полза на миноритарите тук. все пак това е Булгаристан и е добр да не се забравя.
Е, все някой от някъде тpябва да започне със защитата на минopитаpите. Иначе, ще ни "стpижат" и мачкат кой от където дойде и колкото си иска.
Коментар
Коментар