IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При сегашната цена на акцията със сигурност всички фондове са на загуба от тази позиция. Интересно ми е по какъв начин фондовете си защитават инвестициите, и ако не го правят как разчитат някой да инвестира в тях след като нехаят за парите на дребните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Нямаме техническия капацитет да контактнем всички персонално, защото всеки от нас си има работа и е доста зает.

Като цяло фондовете би трябвало сами да идват на тези събрания по дифоут, за да защитават интересите на инвеститорите си. Защо не идват вече нямам никаква представа.
      Ами това имам предвид и аз. Би трябвало да защитават правата на дребните, ако не го правят ми е странно защо не го правят и защо стоят пасивни.

Коментар

• Нямаме техническия капацитет да контактнем всички персонално, защото всеки от нас си има работа и е доста зает.

Като цяло фондовете би трябвало сами да идват на тези събрания по дифоут, за да защитават интересите на инвеститорите си. Защо не идват вече нямам никаква представа.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Благодаря за подкрепата, както в някаква степен и за критиките.

Аз лично нямам самостоятелна заслуга за нищо. Цялото това нещо беше възможно само благодарение на хората в тези 5%, които решиха, че това, което се случи със сградата е прекалено.

Заедно можем да постигнем много. С обиди и заяждане на дребно... нищо.
          УСПЕХ!!!

Коментар

Аз лично нямам самостоятелна заслуга за нищо. Цялото това нещо беше възможно само благодарение на хората в тези 5%, които решиха, че това, което се случи със сградата е прекалено.

Един въпрос към Никола, тук акции имат и фондове ако не се лъжа, някой от тях потърси ли те да ви подкрепи ? И въобще каква е тяхната позиция по проблема ?

Коментар

Пак казвам - продължаваме напред!

Коментар

• Благодаря за подкрепата, както в някаква степен и за критиките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                  Поздравления за усилията ! Точно така трябва ! Да се пише и коментира за проблемите и спънките на акционерите. Това се отнася както за тук така и за цялата ни борса. Ако искаме нещата да тръгнат в правилната посока и да имаме нормален пазар трябва правата на всички да са защитени, а не разни генчевци и подобни да си правят каквото искат !
                  Никола във формата наистина на защитник на правата на акционерите. КФН точно обратното. Това е България в момента, помогнете на Никола, за да помогнете на себе си!

Коментар

Поздравления за усилията ! Точно така трябва ! Да се пише и коментира за проблемите и спънките на акционерите. Това се отнася както за тук така и за цялата ни борса. Ако искаме нещата да тръгнат в правилната посока и да имаме нормален пазар трябва правата на всички да са защитени, а не разни генчевци и подобни да си правят каквото искат !

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/pazari/...fond_imoti_ne/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                        само питам, защото малко "познавам" Никола от златните времена на БФБ и ме кефи ентусиазмът му.

прост аз лично не вярвам, че мошенниците от рейта и кафенето въобще ще направят нещо в полза на миноритарите тук. все пак това е Булгаристан и е добр да не се забравя.

иначе пожелавам успех в доброто начинание на групата около Никола!
                        не разбрах какво е общото между въпроса ти за ликвидация на номинал и малкото ти "познанство" с определени хора Може ли по-подробно?

Коментар

• Никола, защо не обмислите и сигнал до прокуратурата? Това си е измама от от където и да погледнеш. Сделката за имота имам предвид.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                            Идеите и идеалистите движат прогреса.
                            тц

Коментар

• Идеите и идеалистите движат прогреса.

Коментар

• [QUOTE=RAFAL;1059949273]
                                Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

прост аз лично не вярвам, че мошенниците от рейта и кафенето въобще ще направят нещо в полза на миноритарите тук. все пак това е Булгаристан и е добр да не се забравя.

Е, все някой от някъде тpябва да започне със защитата на минopитаpите. Иначе, ще ни "стpижат" и мачкат кой от където дойде и колкото си иска.
                                така е, така е..... НО в държава със закони и манталитет за спазването им и коректност в публичното пространство. тук това може и да стане, ноооо... време, нерви, пари, пропуснати възможности са предимно за идеалисти.

Коментар

Working...
                                X