IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата агенция за недвижими имоти в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
    http://mindia.imoti.info/pcgi/info.c...31279918767802

Брокер: Нели Трайкова
    Агенция: АДРЕС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - КАНТОРА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

вЕрваме ти !
    да аз съм брокер но вече не в тази агенция за жалост за това мога да направя съпоставка на тези който наистина си разбират от работата...и на тези който използават клиента!!!

Коментар

• Аз не мога да разбера защо се плашите толкова от агенциите,всеки работи и иска да получава пари за това, не е толкова лесно да си брокер.Ние не сме мошеници и нямаме намерение да ви лъжем.Просто си вършим работата и иска ме тя да бъде платена.Все пак нито една агенция не е благотворително дружество.

Коментар

• Първоначално изпратено от neli.traikova3 Разгледай мнение
        Не се шегувам..наистина могат да ви свършат страхотна работа и винаги винаги защитават страната на своя клиент.И да аз бях част от този екип, но препоручвам на хората за тяхно спокойствие е да се обурнат към агенция
        http://mindia.imoti.info/pcgi/info.c...31279918767802

Брокер: Нели Трайкова
        Агенция: АДРЕС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - КАНТОРА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

вЕрваме ти !
        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
          Забрави да кажеш, че сме в "Рекламна пауза".
          Не се шегувам..наистина могат да ви свършат страхотна работа и винаги винаги защитават страната на своя клиент.И да аз бях част от този екип, но препоручвам на хората за тяхно спокойствие е да се обурнат към агенция

Коментар

• Първоначално изпратено от neli.traikova3 Разгледай мнение
            Най-добрата агенция в България е АДРЕС!! Всички брокери в канторите(който са в цялата страна) са невероятно компетентни, могат да ви кажат най-добрата пазарна цена за имота който търсите или предлагате,съдействие от всички банки,тежести върху имота,наследници абослутно всичко което ви е необходимо като документация за покупко-продажба ще направят.Невероятно отнощение към клиента имат(специални адмирации към офиса във Велико Търново) Изберете ги няма да сгрешите!!!
            Забрави да кажеш, че сме в "Рекламна пауза".

Коментар

• агенции

Най-добрата агенция в България е АДРЕС!! Всички брокери в канторите(който са в цялата страна) са невероятно компетентни, могат да ви кажат най-добрата пазарна цена за имота който търсите или предлагате,съдействие от всички банки,тежести върху имота,наследници абослутно всичко което ви е необходимо като документация за покупко-продажба ще направят.Невероятно отнощение към клиента имат(специални адмирации към офиса във Велико Търново) Изберете ги няма да сгрешите!!!:
              Last edited by neli.traikova3; 02.07.2013, 14:13.

Коментар

• На същото мнение съм. Брокерите изобщо нямат това време, за да се "посвещават" на клиентите си и човек е най-добре сам да си търси жилището, ако има тази възможност. Преди време имаше статия на този сайт "Ловци на апартаменти" и там се разправяше за такива агенции, в които брокерът се заема изцяло и само с една поръчка докато не я изпълни. При условие че непрекъснато сме заливани от новини какво явление била Б-я на пазара на НИ, мисля че е време този стил на работа да намери почва и тук.

Коментар

• Всъщност ако искате да намерите това, което ви удовлетворява, обаждането на една или 5 агенции не върши работа. Защо е така мога да говоря надълго и нашироко. Но е факт. Искате ли да намерите супер изгодна оферта, нужна ви е дисекция на пазара в момента на търсенето. И това няма да ви го направи някое брокерче. Трябва да си го направите самите вие. Струва скъпо - време и нерви. Но другата алтернатива е да ви мъкнат и разкарват, докато и на вашите брокери им писне и пак да не свършите работа. излизат интересни оферти, да, но те се задържат минимално време като оферти и стават бързо сделки. И тук е мястото на човека, който трябва да ви защити гърба. Много примамливите оферти често са опити за измама. Обикновения човек трудно ще я разпознае. Затова има нужда от някого, на когото да има доверие и да е юридически /и не само/ грамотен. Иначе трябва просто да бяга от изгодните оферти. Въпреки че някои от тях са истински оферти, а не опити за измама. Или да недоволства от "ситуацията в страната", "тъпите брокери", "гадните продавачи" и разни подобни.
                  инж.

Коментар

• Първоначално изпратено от greeen
                    Първоначално изпратено от инж
                    Доста време не бях влизал тук и затова едва сега отговарям на green. Би ли ми казал за агенция, която подписва договор при посредничество за покупко-продажба, и в този договор има клауза, че при проблеми има санкции за нея? Би ли ми показал такъв договор, ако обичаш? Не можеш, нали! Просто няма такава агенция и такъв договор. Поне в нормалната практика!........
                    И аз не бях влизал доста време и едва сега прочетох отговора ти.
                    Ако договора е за посредничество при покупко -продажба на недвижим имот, то в него има две страни, и всяка е със своя представа за неговото съдържание.Ако те постигнат съгласие и се споразумеят ще има договор, ако не няма да има.Щом искаш да има санкции за посредника при негово неизпълнение на този договор, ще си го отстояваш, аз ли да го направя вместо тебе.А иначе мога да ти изготвя такъв договор но трябва да ми изпратиш конкретни данни.Всеки договор е индивидуален и има малко задължителни атрибути.Естествено е всяка агенция да търси по добри условия за себе си в договорите които предлага на клиентите си.Също така е естествено тези агенции които не предлагат добри условия на клиентите си да имат по малко работа. Това е нормалната практика, когато, както е по закон договарящите се страни са равнопоставени.
                    Зелени човече, пак пишеш по принцип!
                    Всъщност ти се обръщаш към агенциите, т.е. ако не искаш, не ги търсиш. За клаузите - моите адвокати могат да ми ги изготвят, благодаря за предложението все пак! Аз те питах нещо конкретно. Ако имаш опит с подобни договори и си държал такива в ръцете си, би ли ми показал някой, който да включва подобна клауза ... ? е?
                    инж.

Коментар

• Първоначално изпратено от TrustNo1
                      Извинявам се ако не съм по темата, ама прегледах мненията тук и сте по в час от мен та се реших да Ви питам за съвет. Търся си жилище в София (тристайно) за около 70-75 хил евро.
                      ще се радвам на всякакви препоръки на хора, които са минали по този път.
                      благодаря
                      Моето предложение е следното:
                      -Намери си едно актуално рекламно издание за имоти в София
                      -Избери 5 агенции с най много оферти близко до твоето търсене
                      -Посети ги и им обясни че си търсиш агенция която да намери имота който искаш, и поискай договор с който ще се ангажирате взаимно за това.
                      -Прочети внимателно договорите и ако е необходимо с помоща на адвокат изготви твое предложение за такъв договор като непременно визирай срок на договора не по дълъг от 1месец, за да провериш що за стока са.Ако не ти харесат първия месец- адио.
                      -Изпрати така изготвения договор на агенциите които си избрал и виж дали някой ще приеме да работи при твоите условия.Ако е нужно направи компромиси в рамките на допустимото според тебе.
                      -Ако никой не приеме да работи за тебе повтори цялата процедура.
                      Големите фирми обикновенно не приемат клиентите им да диктуват условията, но имат най-добрите оферти.Малките са по скромни но не винаги достатъчно компетентни.Търси специалисти, те си личат.
                      Ако не успееш ще трябва да търсиш самостоятелно, но внимавай че тарикатите са повече от китайците.По евтино е, но евтиното винаги излиза по скъпо.
                      Успех и като си купиш жилището ще почерпиш форума със мнението си по въпроса който се дискутира.

Коментар

• Първоначално изпратено от terazini
                        just a trader нещо май не си ме разбрал. Това, което написах е следното "АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да имаш зад гърба си или добър адвокат или фирма посредник с добър адвокат"
                        Не защитавам никого просто съм в бранша от много много години и с мнението си се опитвам да предпазя хората които четат форума. Не се заяждам и не искам да си налагам мнението насила, но ако два или три пъти си се справил сам браво,значи си попаднал на коректни хора от другата страна. Само че четвъртия път може да нямаш този късмет, а грешките в този бизнес струват много скъпо. Мога да ти кажа, че със сигурност и ти си бил подхлъзнат лекичко от изпълнителите и си платил повече пари от колкото е трябвало защото им знам номерата. А номерата са им много и са малко адвокатите, които могат да се усетят още по - малко са брокерите, които в повечето случаи гледат само да си вземат процента, а какво да говорим за обикновенните хора. Но избора си е твой. Що се отнася до агенциите за НИ мога да кажа, че голям процент от тях не стават за нищо - прости, ограничени хора с голямо самочувствие и никакво покритие, тотална липса на познания в областта, лошо отношение към клиентите и т.н. Обаче има и такива, които заслужават всеки лев от комисионната си. То общо взето е така във всяка една област. Има си клиенти за всички. Ако си си избрал кофти агенция тя ще ти свърши и кофти работата. Но избора си е твой нали.
                        ne reshavam neshta za mnogo pari ei taka na kusmet.sustavil si si greshno mnenie.
                        ne mislq, 4e e neobhodimo da se polzvat bezuslovno uslugite na posrednicite. kakto ti kaza, z avsqko neshto si ima hora i hora.
                        az ne mislq i da gi polzvam i za v budeshte. kogato vednuj imash kontakti s nqkolko dobri izpulnitelq, neshtata natauk sa po-lesni.
                        ve4e moje da se pregovarq i za otstupki! no.... tova i malkite deca sigurno go znaqt.
                        sumnqvam se 4e sum bil podhluznat, t.k. pove4eto izpulniteli, kakto i tezi,koito polzvam imat obqveni ceni/m2 v tehnite site-ove i cenata ot tam ne se promenq. samo ako si klient na 2-3-4 NI zakupen ot tqh.
                        moje da ne sum v tozi business, no gi useshtam neshtata, kogata stava duma za pove4e pari

PS: ne sum iskal da prozvu4a zaqdlivo.
                        PPS: a, mai sum s drugia nick. ami za da ne se 4udish Z4=just a trader

Коментар

• just a trader нещо май не си ме разбрал. Това, което написах е следното "АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да имаш зад гърба си или добър адвокат или фирма посредник с добър адвокат"
                          Не защитавам никого просто съм в бранша от много много години и с мнението си се опитвам да предпазя хората които четат форума. Не се заяждам и не искам да си налагам мнението насила, но ако два или три пъти си се справил сам браво,значи си попаднал на коректни хора от другата страна. Само че четвъртия път може да нямаш този късмет, а грешките в този бизнес струват много скъпо. Мога да ти кажа, че със сигурност и ти си бил подхлъзнат лекичко от изпълнителите и си платил повече пари от колкото е трябвало защото им знам номерата. А номерата са им много и са малко адвокатите, които могат да се усетят още по - малко са брокерите, които в повечето случаи гледат само да си вземат процента, а какво да говорим за обикновенните хора. Но избора си е твой. Що се отнася до агенциите за НИ мога да кажа, че голям процент от тях не стават за нищо - прости, ограничени хора с голямо самочувствие и никакво покритие, тотална липса на познания в областта, лошо отношение към клиентите и т.н. Обаче има и такива, които заслужават всеки лев от комисионната си. То общо взето е така във всяка една област. Има си клиенти за всички. Ако си си избрал кофти агенция тя ще ти свърши и кофти работата. Но избора си е твой нали.

Коментар

• Извинявам се ако не съм по темата, ама прегледах мненията тук и сте по в час от мен та се реших да Ви питам за съвет. Търся си жилище в София (тристайно) за около 70-75 хил евро.
                            ще се радвам на всякакви препоръки на хора, които са минали по този път.
                            благодаря

Коментар

• Nai dobrata agentsia e Address Group, ne sluchaino uchastva vav venture gruzestvo listvano na London Stock Exchange. - Bulgarian Land Development Plc /BDL/, osven vodeshti menageri ot europe tam figurira i imeto na edin bivsh premier ministar - Dimitar Popov. Izvodite sa za uchastnitsite vav foruma.

Коментар

• Първоначално изпратено от terazini
                                just a trader недей да дававаш такива идеи на хората. Трябва да ви кажа, че да влезеш в контакт сам със строителя или със обикновен продавач хич не е толкова лесно и безопасно. АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да имаш зад гърба си или добър адвокат или фирма посредник с добър адвокат. В противен случай сам си носиш отговорността. Имайте предвид, че измамите с недвижимите имоти процъвтяват все още с пълна сила. Ако слушате съветите на хората от този форум дето сами си правят всичко и разбират от всичко не се сърдете, че са ви излъгали и са взели паричките. Такива рибета дето си мислят, че сами могат да си направят и операция на мозъка са добре дошли за големите и малки хиени в бизнеса с НИ. Ако пък ви се струва разумно да рискуваш / при това риска е доста сериозен/ 50000 евро за да спестиш 1000 тогава ок, но не обвинявайте после нотариуса, съдията, адвокатите, агенциите, парламента или папата - те не са виновни.
                                ABSOLUTNO NE E ZADULJITELNO da imash posrednik zad gurba.

povtarqm NNNEEE EEE

trqbva da imash edinstveno dobur advokat,notarius i parite za pokupkata!
                                nikoi nikomu NE E dlujen bez podpisan dogovor.
                                sled dogovora ve4e si poel angajiment i SI DLUJEN da go spazvash.

PS: ne iskam da se zaqjdam, no mi se struva 4e zashtitavash nekompetentnostta na mnojestvo nesposobni i nishtonepraveshti "brokeri" na NI.

az tqh gi zaobikalqm poradi pri4inata, 4e znam kak si izkarvam parite i na bezdarnici djobove ne pulnq

Коментар

Working...
                                X