IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имоти: границата от 1000 лева/кв. м. е премината

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имоти: границата от 1000 ЕВРО/кв. м. е премината

Да две ми стигат. Е така бих дал 1000 евро за метър имот

Коментар

Скоро ще почнат да пишат за тях по обявите - апартамента се продава заедно с обзавеждането и две шведки.

Коментар

"Стандарт"

Британски тото милионер търси къща в България
        Рон Юла купил имоти в Кипър и Флорида, печели от наеми

Лондон. Британски тото милионер търси да купи имоти в България, пише в. "Таймс". Изданието разказва любопитната история на живота на щастливеца.
        Точно преди 20 години строителният предприемач Рон Юла прегърнал съпругата си Ан и й рекъл: "Най-сетне сме богати. Повече няма да се тревожим за парите." При рецесията през 80-те обаче Рон загубил почти всичко. Преди 2 г. щастието отново се усмихнало на семейство Юла.
        Рон спечелил 7 млн. евро от Британската национална лотария. Този път решил да не оставя нещата в ръцете на случайността. Г-н Юла започнал да влага парите си в недвижими имоти, след което да ги отдава под наем. Чрез удачни инвестиции от 2002 г. досега има чиста печалба от над 2 млн.
        Семейството притежава грамадна къща в графство Есекс, купили са сгради на остров Кипър, по мексиканското крайбрежие на Карибите и във Флорида. "От двадесет години ходя на почивка в Кипър и много ми харесва", споделя късметлията. На острова семейство Юла са купили 4 вили и строят други две.
        В момента Рон проучва нови места, където да вложи парите си. Бейрут и България са двете набелязани дестинации. "Навсякъде има възможности за печалба. Трябва само да проучиш цените. Да си подготвиш домашното. Най-добрият начин за това е да поживееш в региона."
        "Таймс" не уточнява дали семейство Юла смята да се засели скоро в България.

Коментар

И аз мисдля че според мен прекалено малко пишем за шведките - само имоти, пари коли - ми нали всичко това води след себе си много ама много шведки (може и украинки, рускини или други целеви гаджета) - целево гадже - готин термин, сега ми хрумна

Коментар

Няма смисъл да се обяснява на хората нещо, което е в противоречие с настоящия тренд аз съм се опитвал да обедя познатите си да не купуват на тези равнища като им доказвам че цените са нереално високи, тези които гледат на имота като на инвестиция ме послушаха, но останалите веднага задават въпроса "Кога ще паднат цените, ами ако продължат да се качват" не знам какво очакват сигурно ако им каже човек до шест месеца ще паднат ще се замислят, но като им кажеш че може да отнеме три или четири години и на тях веднага им се привиждат цени по 2000 Е и невъзможност да си купят нищо свястно. А не си правят сметка че ако те не могат да си купят и останалите няма да могат. Това ме отказа да обяснявам на който не иска да мисли, който иска да се заробва това си е лично негов избор.

Коментар

Стига си се дразнил, спомни си за шведките...

Коментар

е недей да се дразниш. това си е бизнес дори и с съдбите на хората.
                винаги е имало такива хора и винаги ще ги има. за съжаление така стоят нещата.
                просто ако изчакаме ще дойде и наши миг и тогава ше пазаруваме наволя и ше правим пачки.

Коментар

Мене генерално най ме дразни че говорят така и пред колеги и се правят на интересни.

Коментар

имено ето го генезиса. те просто прават гол.печалби от възхода на цените .Целта оправдава средствата.
                    Те в САЩ на инветиторите им загубиха умишлено милярди USD , та тук ли няма да надуват балона.
                    само дето в Бг. ако той се спука може да разклати много ама много сериозно държавата и борда. именно за това те всячаски ще се стремят да отложат спукването.
                    Защото не знаят как да се справят когато пазара тръгне надолу (а и тога се правят пари и то мн. добри). то тези са си shtort term играчи , ако можем да ги наречем така.

Коментар

А другите са с интерес народа да мисли за имотите като 1000 евро а не като нас.

Коментар

е то нали това беше и целта да се надува колкото може повече. колкото повече балъци влязът толкова по-големи са комисионните , печалбите и т.н.
                        просто това си е много тъннак психологическа игра .не от всеки става търговец (на инвестиионни решения)
                        трябва да познаваш преди всичко психологията на клиентите си, на конкурентите си абе на всички.
                        който се съмнява в думите ми да си купи от Славейков книгата на Майкъл Лумис "Покерът на лъжците"
                        става дума за периода след дерегулацита на лихвените нива в САЩ през 80те години и ...абе книгата е върха.
                        препоръчвам я на всички
                        Една от многото истини там :"има участници на даден пазар , които нямат инветиционна памет"(в случая ставаше дума за европейските инветитори)
                        смисъла е , че те не се учат от грешките , а са склонни да ги забравят, игнорират и дор пренебрегват в следващите си действия .Така те пак правят същите грешки и търпят загуби. Но загубите за едни са печалби за други.

Коментар

То затова е балон. Налива се налива се и се пръсва но когато се пръсне потърпевши ще са тия с кредитите за по 20 год и с панелки в Обеля срещу тях.

Коментар

Ха 1 млрд. евро. Ти ако знаеш колко пари се вложиха в high-tech компании и балонът пак изгърмя.

Коментар

Това е голямата истина. И долара в България беше така и какво ли още не . Но не можеш да го набиеш в тиквите на зомбитата които в транс повтарят Ще расте, Ще расте

В бедна страна като нашата това е очеваден, ослепяващ балон.
                              Но ми е искрено жал за тези с воденичните камъни/20 год. ипотеки дето им изсмукват всичко/
                              Не съм сантиментален но това са майките и бащите ни. А големите акули на техен гръб и за сметка на техния наивитет направиха по 400 -500 процента печалби.
                              За това се дразня на платените журналисти и някои "колеги" които се опитват да манипулират ошве тези жалки хорица, за които след вноската им остава 100 лв. за живот. В панелката купена с кредит на цената на къща в Унгария

Коментар

Тук си прав вече има строителни компании със финансови проблеми. Тс. познай какво ще стане със недостроените им блокчета

Коментар

Working...
                                X