If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе аз когато реша да се изкажа за недвижимите имоти все откривам нещо за жени. Сигурно аз съ сбъркан. Неразбиращ с теб освен за жилищата сме на едно мнение и за жените
Коментар
Неразбиращ
Имоти: границата от 1000 ЕВРО/кв. м. е премината
А и още повече ми писна да слушам ка на мен ми се искало / да иска ми се Памела Андерсън и Виктория Силвстед/ но за какво иокане говорим когато коментираме например ниската покупателна способност съчетана с цените на жилищата.
Аз си имам апартамент /ново строителство с хол и бокс на едно вж. по долу/ така че изаказвам само мнение.Аз съм имал паррите купил съм и съм излязъл от пазара като 85 на сто от хоарта с пари или доходи за кредит.
Какво означава иска ми се. Тук в тази дискусия има един момент в които аргумента е така ти се иска това е фундаментална тъпотия същата като че цените в София ще се изравнят с тези в Прага
нищо, защото просто и да тръгнат, то това ще бъдат тези на новото строителство. най - много някой да си купи по-евтино от сега. това е.
Коментар
КАПО
Какво става по морето и селата от англичани - това че 5 баби са си купили по една къща в Еленският балкан не е инвеститорски интерес, г-н Изкарвач на пари А. А "Оня долу" е продал повече имоти от колкото ти някога обяви за продажби си чел. И ти казвам - цените на надценените имоти (панелки, Жилища в крайни квартали, по пренаселените курорти или некачествено стройтелство) ще изгърмят до края на 2005 - тс един апартамент в Лчлин 10 - панел - 80 година ако сега е 30 000 евро в края на 2005 ще е примерно 29 000 тс. инвестицията е неизгодана или излиза че е по добре да си държиш парите в банка, фонд, акции или каквото и да било от да ги закопаеш в 3 дка. примерно в блатата до Слънчев бряг и да чакаш англичани да ги купят.
и аз не мога да споря - това е неофициално проучване - може и грешката да е много голяма.
имай предвид, че цял Перник, Радомир и почти всички села около софия са изнасят насам през деня.
Коментар
Неразбиращ
Аз съм неразбираш но ти ми отговори нали си анализатор
Коя е реалната стоиност на интентет компаниите преди краха или след краха,а
Нали използаш фундаментален техически и какъвто си искаш анализ
Това означава ли че цените на жилищата в сфия кореспондират с фактори като доходи, преспективи за развитие на икономиката
Спред теб колко ще бъде средната заплата 2007 1,000 евро да но на година
Занеш ли че съотношението годишна заплата / квадратен метър жилище е 50 пъти по ниско у нас сравнение с другите страни в ЕС
Имаш ли представа колко чужденци са купили жилише в София / не ме интерсуват нужниците по селата/
Занеш ли че Хюндай въпреки че ние сме много космати си напшрави завода не тук а в Унгария ако не се лъжа
Ти общуваш ли си с чужди бизнесмени за които извън куртоазията ние сме малко по добре от Сомалия
Занеш ли че една от най големите компании за банков софтуер Киршман се оттегля от Източна Евроипа защото пазара не е преспективен/какво да говорим за нас/
Писна ми да слушам как до един месец ще надминем Хонконг
Коментар
А
Въпросът ти е подвеждащ. Това че цената на един актив расте съвсем не означава че има "балон". Някой ден цената ще спре да расте, но причина за "спукване" няма. Две различни неща са. Това че така ти се иска не значи че е вярно
За оня по-долу - англичаните съвсем не са въображаеми. Чети статиите по-долу и поразпитай какво става по морето и по селата.
Вместо да си чешете езиците се хванете да изкарвате пари. Имотите скоро няма да поевтинеят а напротив.
ок. съгласен съм с Вас!
кажете своето мнение кога според вас можем да говорим за спукване на балона?
1.като ни приемат в ЕС (с всички положителни и отрицателни последици за нас)
2. като приемем Еврото
3. като започната да падат цените на Осторва и Франция
4. когато започне нов цикъл на възхода н афондовите пазари
и какви биха били последиците за държавата, банките , бюджета и най вече за ХОРАТА
ок. съгласен съм с Вас!
кажете своето мнение кога според вас можем да говорим за спукване на балона?
1.като ни приемат в ЕС (с всички положителни и отрицателни последици за нас)
2. като приемем Еврото
3. като започната да падат цените на Осторва и Франция
4. когато започне нов цикъл на възхода н афондовите пазари
Коментар
КАПО
За Мojo
Без да споря но България е 7 млн. Ако над 2 са в София смятай на там в един момент ще излезе че например в Ловеч никой не живее
Коментар
КАПО
Аз подкрепям Неразбиращ. Инвеститорският интерес в имотите е по скоро балон. Въображаемите англичани също. Цените са спекулативно високи. Пазарна цена може да се търси в икономики определяни като пазарни. За съжаление в много от секторите в българската икономика монополите определят цените и пазара и това вече не са пазарни цени. Пазара на имотите в София също е дирижиран - повечето от фирмите инвестиращи в имоти са свързани със нечисти капитали. Те са готови да вземат кредит, да платят нереално по висока цена за имот който след това да използват или препродадат само за да изперат и изкарат на яве акумулираните за 10 години черни капитали (пари върху които не е платен данък)
цифрите за 1.2 млн души са от преди 5 години.
в момента живущи са около 2.15 млн, а с приходящите ежедневно - около 2.7 млн
900 хил автомобила са в София през деня, иначе около 630 хил са софийски
Коментар