А според мен това което е особеното на този АДСИЦ са огромните "Консултантски услуги" които плащат на 'Балканска Консултантска Компания' и 'Балканска Консултантска Компания - ИП', с които е сключен 10 годишен договор, при положение че дружеството се учредява за срок от 8 години.
И на всичкото отгоре при развалянето на този договор трябва да се платят под формата на неустойки всичките пари които са дължими за 10 години.
Това да се плаща процент от активите за 'Стратегически съветници' при положение че активите ти стоят на 3месечен депозит си е чисто ограбване на акционерите.
Дано поне нещо да излезе от тези 'Стратегически съвети', че иначе не знам ...
P.S. Авторът все още притежава акции от TBIRE (и мисли да ги държи още поне 3 години - пък за увеличението на капитала ще си помисля)
И на всичкото отгоре при развалянето на този договор трябва да се платят под формата на неустойки всичките пари които са дължими за 10 години.
Това да се плаща процент от активите за 'Стратегически съветници' при положение че активите ти стоят на 3месечен депозит си е чисто ограбване на акционерите.
Дано поне нещо да излезе от тези 'Стратегически съвети', че иначе не знам ...
Първоначално изпратено от орка
P.S. Авторът все още притежава акции от TBIRE (и мисли да ги държи още поне 3 години - пък за увеличението на капитала ще си помисля)
Коментар