If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Всеки работи за себе си ! Няма такова нещо другите да работят за теб , може да си им осигурил работа , но това също е работа.
Цък - не става. Щом някой ти плаща - ти работиш за него!
П.П. Когато си купиш имот в неподходящо време и на неподходяща цена - ти си работил и дълго време ще работиш за някого.
Имаше време, когато това беше различно....
Работата носи пари , да инвестираш е работа. Невъзнаграден труд няма в общи линии.Мечтателите движат икономиката , мечтите карат хората да вземат кредити и да задлъжняват , но пък други срещу труда си получават пари от тях , иначе няма как да се раздуе паричната маса знаеш. В този ред на мисли гърците са най големите мечтатели в ЕС , гръцката държава яко се е замечтала. Сега за награда ще им направят дисекция. Весело , нали ?
"Работата носи пари" - огромна заблуда. Аз не познавам забогатял човек от ЧЕСТНА работа. Истината е, че трябва да накараш другите да работят за теб - това е начинът за забогатяване.
Останалото е илюзия, която като свърши - почваме да пишем по форумите.
Работата носи пари , да инвестираш е работа. Невъзнаграден труд няма в общи линии.Мечтателите движат икономиката , мечтите карат хората да вземат кредити и да задлъжняват , но пък други срещу труда си получават пари от тях , иначе няма как да се раздуе паричната маса знаеш. В този ред на мисли гърците са най големите мечтатели в ЕС , гръцката държава яко се е замечтала. Сега за награда ще им направят дисекция. Весело , нали ?
Много им здраве на строителствата , то като няма хора. Писал съм ги отписани тези неща , не ми се продава на безценица и това е работа и не виждам защо трябва да я върша за нищо и дори главоболия - пари в банка , а Гърция ако фалира техния фалит ще стане заразен и ще стане една мътна - няма да ги има и парите и пропадналото строителство.Няма спасение наистина.Остави но имам недовършено строителство и дори и да се отвори пазара няма кой да работи да се довърши , тук кьорав работоспособен работник не остана.
Не съм се набутал още , винаги съм купувал много евтино. Имам затворени пари в имоти - средно големи пари и нямам кредити.Не съм продал нищо , защото печалбата ще е много малка и не ме устройва. Достатъчно пари държа в банки и не мисля че има смисъл да продам имот за да им внеса още пари.
Ясно е че още не си се набутал, ама си на границата. Като почнеш да се набутваш ще станеш истеричен и ще изчезнеш от форума като някои други. Иначе за банките си прав. Депозитите също са голяма набутвация, но света е устроен така, че за малките пари сигурни убежища да няма.
Коментар