IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в къща в гр.Харманли. Заслужава ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eдна приятелка в Германия така успя да си построи два пъти по голяма и удобна за семейството и къща по причина, че старата има възможност да бъде продадена на двойно по висока цена заради наплива от емигранти.

Коментар

• Аз мисля да купя къща в Белене - там ще се строи най-после 2 атомна, ще дойдат богати инженерчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

... от която основно вземам олио и други друболии, не като вазе от североизтока - богати ренти.
        Да бе ... то ние тука парите ги брусим от дърветата...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Лорде колко теми за растеж на имотите си отворил досега ?
          Майна, основната тема за растеж не съм я отварял аз, провери. Всъщност аз почти не съм отварял теми за тренда, а за инвестиции в които се интересувам дали си заслужават на даден етап. Вярно ,фокуса ми е върху НИ, което вероятно е грешка, но почти като 84% от българите на мен имотите си ми остават основния актив. На повечето, дома, на мен НИ, щото на мое име се водят 5бр. от които един панелен апартамент, едно малко итонгово магазинче или офисче го наречи, все тая /през повечето време е функционирало като магазин и 30% от времето като офис. Три масивни къщи, едната в Софето другата на 55км м/у Радомир и Кюстендил. от Софето. Къща в Радомир-обща като 3/5 от НИ-те ми и това е. Ааа и малко ЗЗ, от която основно вземам олио и други друболии, не като вазе от североизтока - богати ренти.
          Last edited by 13ADROL; 26.12.2017, 23:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
            Харманли е с положителен прираст, но Пловдив според мен е по cool, там са най-големите баровци:
            http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=26715169
            Лорде колко теми за растеж на имотите си отворил досега ?

Коментар

• Харманли е с положителен прираст, но Пловдив според мен е по cool, там са най-големите баровци:
              http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=26715169

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                Eeее, сега кое е тъпия въпрос? Харманли е актуален град с разрастващо се население и много потенциални наематели - бежанци.
                Всичко започва с Кервансарая, построен да приютява пътниците по пътя им от и за Цариград, около който постепенно се оформя селище и „харман“ - равно място, където се е вършеело житото. Мястото е било подходящо за харман, поради наличието на вода /река Олу дере/. Хората, работещи на хармана, са се наричали "харманлии", откъдето произлиза името на града. Нима сега не е пак на пътя от Истанбул към Европа? А и парка с "извора на белоногата е прекрасен".
                Добър си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  това е необясним феномен, за мен
                  колкото по-глупаво мнение се изкаже, толкова повече умни глави се впускат да му репликират
                  но опитай да питаш нещо смислено - най-много 2-3-ма откровени простаци да блеснат със сентенция в отговор
                  Eeее, сега кое е тъпия въпрос? Харманли е актуален град с разрастващо се население и много потенциални наематели - бежанци.
                  Всичко започва с Кервансарая, построен да приютява пътниците по пътя им от и за Цариград, около който постепенно се оформя селище и „харман“ - равно място, където се е вършеело житото. Мястото е било подходящо за харман, поради наличието на вода /река Олу дере/. Хората, работещи на хармана, са се наричали "харманлии", откъдето произлиза името на града. Нима сега не е пак на пътя от Истанбул към Европа? А и парка с "извора на белоногата е прекрасен".

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    ЧовекО си прави пиш*ки с вас , вие се счупихте да обяснявате ...
                    това е необясним феномен, за мен
                    колкото по-глупаво мнение се изкаже, толкова повече умни глави се впускат да му репликират
                    но опитай да питаш нещо смислено - най-много 2-3-ма откровени простаци да блеснат със сентенция в отговор
                    препоръка е

Коментар

• ЧовекО си прави пиш*ки с вас , вие се счупихте да обяснявате ...

Коментар

• Не е лишено от смисъл туй начинание...
                        Ако се купи евтино, както се очаква в този момент, има възможност да се дава под наем или да се сключи договор с агенцията по бежанците в даден момент.

Рискът е в разстоянието...Трудно се поддържа, контролира и стопанисва къща от 250 км...

Коментар

• За Харманли не знам. Ама за Елхово, пак така на първа линия, държавата дава доста пари за квартири на полицаи, изпратени по границата
                          Last edited by Pronto; 13.05.2016, 10:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Смятате ли, че е добра идея да се инвестира в къща в гр.Харманли, докато не се е надул балона там?
                            Това да не би да е признание, че някъде другаде се е "надул балонА"?
                            И какво значи "балон"? Нали толкоз години твърдиш, че имотите са "само нагоре". Следователно, когато и да купиш, на следващия ден си на печалба.

Изобщо, издаде се яко с това изречение

Ама то и троленето не е проста работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                              Абсолютно.Харманли е точно по трасето на мигрантите.Само притеснително е дали няма да се конкурира със софииските?
                              Абе може и да се проконкурира някой ден. Градът нараства откъм население, а се продават едва 5 къщи и един магазин. Всичко, което се купи сега след 10 години , ако продължи тенденцията за нарастване на населението на този град може и да стане като цени с 50% НАГОРЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Абсолютно.Харманли е точно по трасето на мигрантите.Само притеснително е дали няма да се конкурира със софииските?
                                няма да се конкурира, това ще е преден пост.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X