IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ, санират ме "безплатно"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аман от популизъм.
    Има стотици хиляди хора по ЗУНК и жилищноспестовни влогове които не са обещетени а имат да вземат 500млн, ма лилиту ши даде 1млрд ама на мангалите.
    На това отгоре ще се и оплакват
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Трябва да зададеш въпроса директно на Лилана Павлова,наистина ще е лошо ако
      излезе истина.

Коментар

• Аз малко се чудя на тоя ситуация някои да иска да ти даде нещо и пак да си недоволен.

Аз лично съм си санирал къщата в която живея / дограма, изолация и ремонт покрив / и независимо от всичките истории за поевтиняване които съм правил като вземане на едро и т.н. пак ми стъпи над 30 хил. лева.

Та се чудя след като държавата иска да ви направи тези неща общо взето без да ви струва нещо , що се дърпате ......
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Цената за саниране на апартамент е 120 лв /м2 без ДДС и е подписана от лилиту.....

За пръв път чувам да се "забранява" продаването или отдаването под наем на санирано жилище....или да се иска връщането на пари ...
          Вдига се данъчната оценка на имота, което си е нормално.

пп Но както писах преди време - "безплатно е само сиренцето в капана за мишлета "...

пп Цитат е - не съм го измислил аз

Коментар

• Помощ, санират ме "безплатно"

Здравейте,
            Блокът в който живея (ЕПК) вече е одобрен по програмата за санирането тъй, като има събрано мнозинство, и сега предстои да се направи обследване. Доколкото разбирам от информацията, която чета в интернет, след направата на въпросното "безплатно" саниране, вече няма да имам възможност да го продавам или отдавам под наем, освен ако не си го заплатя, което е непосилно по моите възможности. Сравнявайки бюджета на блоковете, които са определени до момента за саниране в гр. Бургас, стигам до извода че стойността на тази услуга варира между 15000 и 30000 лв на апартамент ( зависи каква цена ще си сложи за извършваните СМР-та изпълнителят, и до каква степен ще се надуят техните количества, което е извън моя контрол) Накратко казано, излиза, че против моята воля, ще бъда задължен с една сериозна сума, в случай че един ден реша да продам апартамента, което е възможно, тъй като е малък, или да остана да живея до гроб в него, тък като при една евентуална продажба не бих могъл да си избия тази висока сума.
            Моля тези от вас, които са минали по този път, или имат познания по въпроса да споделят за "вратички" или изход от ситуацията с възможно най-малки загуби.
          Working...
          X