IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дал бог повече ботове - наивни и пре**бани. То такива отцеоцепници по-добре на далече, че ако трябва да разчитаме на такива като вас, да ни пазят гърбовете ако нещо стане (недай си боже) ще бъде по-зле.

Разкажи и за гръцките жени, данъците, климата през август и престъпността

Ти и в Кремиковци не си успял да купиш, затва ти се е наложило да отидеш в долната земя на +50 на сянка

По темата - земеделската земя в черноморския басейн винаги в била и ЩЕ бъде актуална Това ако не го знааеш, не трябва да джиткаш у тойо форум

а що се отнася до сградите - те остаряват, рушат се и падат, строят се нови, купува се продава се, който няма пари - седи и люпи семки зад компа и плюе. Проблемът си е негов, но и на тези, които оставя след себе си. Ай със здраве

Коментар

• Ще поздравяваш от наше име новите европейци

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        как да не е изгодно.
        Пред финализиране съм на продажбо-покупка.
        Продавам в провинцията и купувам в столицата по евтино - квадратурата даже е малко по голяма.
        За невярващите - столицата е Атина.
        на 3км ми е акропола а не александър невски.
        На 5км ми е пристанището където тръгват круизчета(много съм им фен) а не Кремиковци
        браво, браво, но ти внимавай с пристигащите корабчета
        препоръка е

Коментар

• как да не е изгодно.
          Пред финализиране съм на продажбо-покупка.
          Продавам в провинцията и купувам в столицата по евтино - квадратурата даже е малко по голяма.
          За невярващите - столицата е Атина.
          на 3км ми е акропола а не александър невски.
          На 5км ми е пристанището където тръгват круизчета(много съм им фен) а не Кремиковци
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
            'ма тогава Серж казА, че у на'зе нЕма да има криза!!

Я пак да го питамЕ, а??
            то немаше и да има ама кат взеха да гърмат весниците и телевизията и първо строителите почнаха да се прават на фалирали. оттам завлекоха хората де са купили на зелено.
            паралелно много работодатели започнаха да свиват превантивно разходи и да съкращават хора. ама не защото имаше още нужда а превантивно. други използваха момент ад акажат на персонала, криза е, сваляме заплатите.
            и ей така дойде кризата при нас.
            иначе, според мен нямаше много да я усетим кризата.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Две години след американската ипотечна криза дойде и нашенското имотно срутване. Сега чета в Америката пак ипотечни неволи. Да пускаме ли хронометъра?
              'ма тогава Серж казА, че у на'зе нЕма да има криза!!

Я пак да го питамЕ, а??
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                http://www.investor.bg/polls/view/606/

лоши резултати

68 % са Разумни

28 % са като вас , от "Другите"

4 % не знаят , то какво ли знаят

Два пъти и половина са повече Разумните от Останалите .....така изглеждат настроенията към днешна дата

а утре... , най-вероятно ще е по-голяма разликата в полза на Разумните

вие дейставйте по анкетата , променяйте резултатите....

аз тръгвам , че ме чакат един бели вина и печени кокошки.....за всичко трябват подходящи хора
                Отивай да работиш, че с писане по форумите надникЪТ не се изкарва
                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Стигнаха ли цените на жилищата в България дъното през 2014 година?

http://www.investor.bg/polls/view/606/

лоши резултати

68 % са Разумни

28 % са като вас , от "Другите"

4 % не знаят , то какво ли знаят

Два пъти и половина са повече Разумните от Останалите .....така изглеждат настроенията към днешна дата

а утре... , най-вероятно ще е по-голяма разликата в полза на Разумните

вие дейставйте по анкетата , променяйте резултатите....

аз тръгвам , че ме чакат един бели вина и печени кокошки.....за всичко трябват подходящи хора
                  .
                  .
                  .

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                    Две години след американската ипотечна криза дойде и нашенското имотно срутване. Сега чета в Америката пак ипотечни неволи. Да пускаме ли хронометъра?
                    ако тия неволи го мязат на криа, засичай.
                    но имай предвид, че тоя път имаме опит и ще я докараме тука кризата за по-малко от година.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                      http://www.investor.bg/bylgariia/451...kspert-212968/

Ще , Ще...иде и Тук ........https://www.youtube.com/watch?v=nK_qWryHr94

поскъпването идва скростно по магистралата ..https://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690

Коментар

• и тук Поскъпват имотите , не само в САЩ

Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                        http://www.investor.bg/po-sveta/453/...ancite-212930/ Как ли ще ни стигнат американците?
                        http://www.investor.bg/bylgariia/451...kspert-212968/

Ще , Ще...иде и Тук ........https://www.youtube.com/watch?v=nK_qWryHr94

поскъпването идва скростно по магистралата ..https://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690
                        .
                        .
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                          Eто виждаш ли. Обяснявам ти съвсем логично и обосновано защо няма коментари ама ти ...мърлящина та мърлящина. Еми давай, направи го и ще видиш колко успех ще има.
                          Така е и с имота , идва някой, гледа го, ти му обясняваш всичко а той после пише във форума "мърлящина"
                          Е .. аз разбирасе свалям обявата, щото нямам наметение да влизам в спор в коментарите на имота, и да се обясняваме на въпреки и след 1 год. чистене на спам от форума, ще установиш, че броя имоти които се въртят клони към 0, рекламите - също, а приходите от сайта ти са одавна на минус и ще угасиш машините и така
                          Щом реакцията на въпросите е сваляне на имота от продажба, логично е и да си седи непродаден - а сайтовете да угаснат Това просто значи че не може да презентират добре.

Коментар

• http://www.investor.bg/po-sveta/453/...ancite-212930/ Как ли ще ни стигнат американците?
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                              Коя е тая медия, че нещо сигурно съм изпуснал.. даже и в най-евтиния, във всеки смисъл, онлайн магазин има повече информация за продукта, който се предлага, отколкото в който и да е напудрен сайт за имоти, претендиращ да канализира десетки хиляди евро при всяка сделка. Нелепо е, пълна имитация и мърлящина... но то в България кое не е имитация - комунизма ли не беше имитация, демокрацията ли не е имитация, бизнеса, политиката? Кое..
                              Eто виждаш ли. Обяснявам ти съвсем логично и обосновано защо няма коментари ама ти ...мърлящина та мърлящина. Еми давай, направи го и ще видиш колко успех ще има.
                              Така е и с имота , идва някой, гледа го, ти му обясняваш всичко а той после пише във форума "мърлящина"
                              Е .. аз разбирасе свалям обявата, щото нямам наметение да влизам в спор в коментарите на имота, и да се обясняваме на въпреки и след 1 год. чистене на спам от форума, ще установиш, че броя имоти които се въртят клони към 0, рекламите - също, а приходите от сайта ти са одавна на минус и ще угасиш машините и така

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                                Коя е тая медия, че нещо сигурно съм изпуснал.. даже и в най-евтиния, във всеки смисъл, онлайн магазин има повече информация за продукта, който се предлага, отколкото в който и да е напудрен сайт за имоти, претендиращ да канализира десетки хиляди евро при всяка сделка. Нелепо е, пълна имитация и мърлящина... но то в България кое не е имитация - комунизма ли не беше имитация, демокрацията ли не е имитация, бизнеса, политиката? Кое..
                                +1
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X