Имах предвид, че си купуваш жилище и след 20 години се озоваваш в нещо като Столипиново, само че по-зле - Столипиново пълно с бомбаджии..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеЕто такива новини определено ще стимулират ррррръста..
http://dnes.dir.bg/news/protest-luli...-22038076?nt=4препоръка е
Коментар
-
Ето такива новини определено ще стимулират ррррръста..
http://dnes.dir.bg/news/protest-luli...-22038076?nt=4
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеТрябва да си луд да пазаруваш имоти в България на сегашните нива.
А и Стефи не се вълнува от резултатите на психотеста - на нея за друго и плащат.
Коментар
-
Преките инвестиции в страната са се понижили с 86.1% през февруари спрямо месец по-рано, до ниво от 44.9 милиона евро, посочиха официалните предварителни данни на НСИ. За сравнение през първия месец на годината те възлизаха на 323.2 милиона евро. Постъпленията от инвестиции на чуждестранни лица в недвижими имоти са 2.4 млн. евро през втория месец на годината при 2.9 млн. евро за януари 2015 г.
Трябва да си луд да пазаруваш имоти в България на сегашните нива.
Коментар
-
Винаги има риск - ама то ние сме цъфнали и вързали.
Всяка година по 4-5млн заеми взема башицата - кой ще го връща?
Ще имам един апартамент в шопия, една хубава къща, един в атина и 100к+ евро кеш.
Акции не смятам да вземам засега - може би в бъдеще половината кеш ще набутам.
Ама запада тепърва ще го духа и чакам...
Времето ще покаже какво ще стане - сега разкарвам ненужните активи и диверсифицирам по модерномуНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеотцеотцепник?!?!?
Кви ли не други глупости .....
Имам 5 имота в България - броя само къщи(2) и апартаменти(3).
Не виждам смисъл да ги правя повече, а ги намалям с 1, след време и старата къща на дядо ще даде фира и то за жълти стотинки - 15-20к лв дай боже че може и да са 10.
Не изпитвам НИКАКВИ сантименталности.
Пуснал съм и големия апартамент в шопия на 125к - че гледам има луди пак да дават по 1200е/кв, засега само пътека направиха агенциите и 2 огледа
Не виждам какво може да ми даде българия. (племенника и вика мангалия)
Братовчед ми с 15г стаж в гърция ще вземе пенсия от 350 евра на 35 години пред 2018-а. Аз ще работя 45 години, ще ме скубят по 1000лв месечно и накрая ако ДОЖИВЕЯ ще взема 4-500 евра 2050г.
Все пак се надявам "сирийците" да работят и да ми изкарват пенсиятаИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Не виждам смисъл да ги правя повече, а ги намалям с 1, след време и старата къща на дядо ще даде фира и то за жълти стотинки - 15-20к лв дай боже че може и да са 10.
Пуснал съм и големия апартамент в шопия на 125к - че гледам има луди пак да дават по 1200е/кв, засега само пътека направиха агенциите и 2 огледа
Братовчед ми с 15г стаж в гърция ще вземе пенсия от 350 евра на 35 години пред 2018-а. Аз ще работя 45 години, ще ме скубят по 1000лв месечно и накрая ако ДОЖИВЕЯ ще взема 4-500 евра 2050г.
Все пак се надявам "сирийците" да работят и да ми изкарват пенсията
То граница се оформя - той в Атина ще ходи.
Моли се китайците да купят пристанището, защото от блокираните араби не чакай добро. Това трябва да е индикация - китайците идват ли или не идват. Ако бягат те - беж и ти.
Коментар
-
Все пак се надявам "сирийците" да работят и да ми изкарват пенсията
ако племеника ти вика на България мангалия, добре си възпитавате децата по вашия край.
поздрави,
мангопрепоръка е
Коментар
-
Купувайте Имоти - ще поскъпват до 2029 год
иначе.....мотиката е № 12... (тежи 12 кг) ..
ако не сте силни в разсъжденията ...ще ви трябват Мускули на ръцете
оставям ви да размишлявате за есе на тема......."дали да Купя Имот или да си изгубя Парите "
http://fakti.bg/mnenia/177746-mahait...iemaite-evroto
http://www.investor.bg/analizi/113/a...-rysta-212592/.
.
.
Коментар
-
отцеотцепник?!?!?
Все пак се надявам "сирийците" да работят и да ми изкарват пенсиятаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар