IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
    Вчера обявих износените си ботуши(миналата седмица ги свалих от краката си, след дългата зима) в продавалника за 35 лева, ама днес ще взема да коригирам на 55 лева, сигурно ще има клиенти, защото засега на 35 никой не е звънял.
    Само да не забравиш да сложиш върху 55 лева комисион 3.5% Х 2 + ДеДеСе!!!

И ставаш брокерица одма!!
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Вчера обявих износените си ботуши(миналата седмица ги свалих от краката си, след дългата зима) в продавалника за 35 лева, ама днес ще взема да коригирам на 55 лева, сигурно ще има клиенти, защото засега на 35 никой не е звънял.
      Схванал си принципа! ....Ти си роден за брокер, бе човек!...Добави и чорапите
      като бонус, в смисъл „продава се обзаведен“!
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
        Единствено кУрИфеи кат Скептика, Лева и Бибитка ги чуват нещата.
        Те кат умре някой имотен роднина не предават и приемат съболезнования, а се поздравяват с ЧЕСТИТО, ВЛАКЪТ СПРЯ НА ТВОЯТА ГАРА и ЩЕ ТРАКА, ТРАКА.

Продължавай да четеш. Те са неизчерпаем източник на човешка и житейска мъдрост
        +1
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Хора, плашите ме с тези статистики. На всичкото отгоре, като се позачете човек в коментарите ви, вижда, че давате статистика на предлагането. Аз, вярно нямам вашата икономическа грамотност, ама някъде бях чувал, за пресечна точка на търсене и предлагане, ама как да е сигурно, не съм дочул правилно. Вчера обявих износените си ботуши(миналата седмица ги свалих от краката си, след дългата зима) в продавалника за 35 лева, ама днес ще взема да коригирам на 55 лева, сигурно ще има клиенти, защото засега на 35 никой не е звънял.
          Пичове, живея под наем на 5 минути пеш от Дондуков и наема ми е на половина на това, което давате. Хайде малко по-сериозно. Не съм софиянец, но работя тук и изкарвам достатъчно пари да си взема голямо жилище, но тая идея някак ми убягва от главата. Вероятно и много хора са на моя акъл. Така че не дезинформирайте и подлъгвайте хората.
          При ремонта обявих в OLX старата тоалетна чиния, моноблок с казанче, стара мивка и стария паркет - бях го сортирал в чували по запазения. Беше към 18 кв. На 2 рия ден го отнесоха по 7 лева на квадрат го бях писал. Чинията и мивката - 100 за двете. Дойде един пич и даде 250 лв за всичко. Беше доволен. Така че с ботушите имай търпение.
          Стой си на стария наем в това жилище. Не ти трябва да се местиш, макар че отварял си сайтовете сигурно, звънял си, има оферти и за 200 лева. За самостоятелно жилище. Това много ли е.
          По темата - наемите растат сега, по принцич пролет и есен.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Хора, плашите ме с тези статистики. На всичкото отгоре, като се позачете човек в коментарите ви, вижда, че давате статистика на предлагането. Аз, вярно нямам вашата икономическа грамотност, ама някъде бях чувал, за пресечна точка на търсене и предлагане, ама как да е сигурно, не съм дочул правилно. Вчера обявих износените си ботуши(миналата седмица ги свалих от краката си, след дългата зима) в продавалника за 35 лева, ама днес ще взема да коригирам на 55 лева, сигурно ще има клиенти, защото засега на 35 никой не е звънял.
            ...
            Виж как бързо си схванал тънкостите на икономиката

Коментар

• а защо мислиш , че Не са Будали ?

Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
              Скептик.. а представяш ли си всички тия будали с офшорките да налеят пари в разпадащия се панеляк.. като литнат едни проценти - 3%, 5%, 13%, 33%.. рай за брокериците..
              погледни какви са имената на Осветените....да ти приличат на спекуланти ??

ако бяха такива- -нямаше да разчитат на 10 % откраднат данък

когато гръмна Bank of Cyprus - помниш ли имената на изгорелите....а в КТБ ???

същите са и тези ......държат пари КЕШ..
              ...

....

а ТОВА ???....ЕЦБ във война срещу кеша

http://www.bloombergtv.bg/analizi/20...-sreshtu-kesha

а това ???... ЕЦБ обяви още по-мощна програма за печатане на пари
              и намали лихвите повече от очакваното
              ..виждаш ли го Усмихнатият Марио Драги ???

http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...6759_at.1.html

това което главите ви не разбират е , че всичко на този свят се движи от Банки....

когато кажат Криза....значи Има криза

казаха пред 2012 Кризата Свърши....матрЯла блее и чака чудеса....

е , Чудесата дойдоха , това са чудесата
              .
              .
              .

Коментар

Пичове, живея под наем на 5 минути пеш от Дондуков и наема ми е на половина на това, което давате. Хайде малко по-сериозно. Не съм софиянец, но работя тук и изкарвам достатъчно пари да си взема голямо жилище, но тая идея някак ми убягва от главата. Вероятно и много хора са на моя акъл. Така че не дезинформирайте и подлъгвайте хората.
                Не я разбираш таз материя. Това не е за всеки. Туй е тънка работа. И 5 висши да имаш пак няма да я разбереш. Тук математиката работи по друг начин. Единствено кУрИфеи кат Скептика, Лева и Бибитка ги чуват нещата.
                Те кат умре някой имотен роднина не предават и приемат съболезнования, а се поздравяват с ЧЕСТИТО, ВЛАКЪТ СПРЯ НА ТВОЯТА ГАРА и ЩЕ ТРАКА, ТРАКА.

Продължавай да четеш. Те са неизчерпаем източник на човешка и житейска мъдрост
                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Скептик.. а представяш ли си всички тия будали с офшорките да налеят пари в разпадащия се панеляк.. като литнат едни проценти - 3%, 5%, 13%, 33%.. рай за брокериците..

Коментар

• Хора, плашите ме с тези статистики. На всичкото отгоре, като се позачете човек в коментарите ви, вижда, че давате статистика на предлагането. Аз, вярно нямам вашата икономическа грамотност, ама някъде бях чувал, за пресечна точка на търсене и предлагане, ама как да е сигурно, не съм дочул правилно. Вчера обявих износените си ботуши(миналата седмица ги свалих от краката си, след дългата зима) в продавалника за 35 лева, ама днес ще взема да коригирам на 55 лева, сигурно ще има клиенти, защото засега на 35 никой не е звънял.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                      840 Евро / кв в любимата ти Обела , Мизерно предградие и Ботунец......последното се римува с
                      Аз чЕкам да стане 1 481.50 еврака за квадрат!!

А и брокерицата така казА!!!

Коментар

• Без такива "Звездобройци" като теб - Пазар Не става

Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                        Ейййййй - скоро значи ще похарча панеляка в "О'беля 3.14" на 88 888 еврака!!
                        без Звездоборйци Зеленият Крокодил няма шанс...https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

докато Брояхте зездите и чакахте чудеса , дойде това : http://www.imoti.net/prices

840 Евро / кв в любимата ти Обела , Мизерно предградие и Ботунец......последното се римува с
                        .
                        .
                        .

Коментар

• по скоро не
                          http://stroitel.yolasite.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            http://fakti.bg/imoti/180802-ochakva...moti-v-ispania

съгл Инвестор..влизаме във Възходящ Цикъл при Имотите....http://www.investor.bg/po-sveta/453/...rcikyl-214512/

Ще става Още по-скъпо ....към днешна дата - 840 евро/кв Средна цена за София ...http://www.imoti.net/prices
                            Ейййййй - скоро значи ще похарча панеляка в "О'беля 3.14" на 88 888 еврака!!

Коментар

• Навсякъде се очаква Ръст

http://fakti.bg/imoti/180802-ochakva...moti-v-ispania

съгл Инвестор..влизаме във Възходящ Цикъл при Имотите....http://www.investor.bg/po-sveta/453/...rcikyl-214512/

Ще става Още по-скъпо ....към днешна дата - 840 евро/кв Средна цена за София ...http://www.imoti.net/prices
                              .
                              .
                              .

Коментар

• ако всички са умни - "кой ще бие негрите" ??

Първоначално изпратено от музовир
                                Темата е за имоти, за иновации може да си отворите друга. Като ви дразни поскъпването не пишете, не се издавайте, само тракайте тихо със зъбки
                                нали трябва да се напише нещо...

за ПоeFFтиняване не могат да пишат....-Срамно е!

за Поскъпване...Кофите е да пишат ...нямат Пари

Къде трябва да се Купува Сега ?!?! ...http://profit.bg/news/Kude-da-si-kup...id-149794.html ..пак в София...

как мислиш , дали е лесно...да се срива Средносрочния ти кръгозор ,

да отиват мечтите ти на Боклука и да запазиш Спокойствие...Невъзможно е...

но дано поне си Спасят Парите....

(те ще купят , пред психически срив са)
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X