If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лорде, ако наистина ти дадат поне 250К за къщата, продавай
братчед, купи си кола, иди на околосветско да видиш нещо различно от Радомир и Слатина, поживей като бял човек! Нямаш пет живота, а иде война. Тук ще стане полувоенна зона, вчера Плевнялиев го каза завоалирано....Запада се готви за война с Русия на наш гръб и на поляците, украинците. Иначе, в момента си нещо средно между чичо Скрудж и Плюшкин.....тухлите в един момент ще са ти тежест и ще си спомниш думите ми. В днешния свят трябва да си много далновиден и максимално независим/мобилен.....не се сърди, а се замисли!
малко смешно ти се получи цялата работа.
стана ми интересно на какво се дължи тая ти внезапна активност в темата,
а то било за да се пробута малко автореклама и телефони за обратна връзка.
сам самичък в рамките на няколко часа успя да достигнеш приземното ниво на форумния корифей - стефи фон слатинберг.
айде успех в инвестициите
Инвестиции? Ти си пишеш с броки бе пич, сега ли разбра
малко смешно ти се получи цялата работа.
стана ми интересно на какво се дължи тая ти внезапна активност в темата,
а то било за да се пробута малко автореклама и телефони за обратна връзка.
сам самичък в рамките на няколко часа успя да достигнеш приземното ниво на форумния корифей - стефи фон слатинберг.
Лорде, ако наистина ти дадат поне 250К за къщата, продавай
братчед, купи си кола, иди на околосветско да видиш нещо различно от Радомир и Слатина, поживей като бял човек! Нямаш пет живота, а иде война. Тук ще стане полувоенна зона, вчера Плевнялиев го каза завоалирано....Запада се готви за война с Русия на наш гръб и на поляците, украинците. Иначе, в момента си нещо средно между чичо Скрудж и Плюшкин.....тухлите в един момент ще са ти тежест и ще си спомниш думите ми. В днешния свят трябва да си много далновиден и максимално независим/мобилен.....не се сърди, а се замисли!
Защото алчността замъглява разума.
Първосигнални са. Всъщност, форсираният пазар е „кратък“ пазар.
Брокерите в момента закодират бъдещия си глад.
Брокерите всъщност имат последни думата - те са само сервитьори, могат да предложат само - главното са клиентите и какво искат те. Прав си за форсирането, но хората са си просто такива. Стоят, чакат, изпускат възможност, а после когато вече всички са в движение масите скачат за да не изпуснат момента. И на тях самите е ясно, че се качват късно, но надеждата умира последна. Така си е с всеки пазар, но и надеждите на някои как с кризата от есента на 2007 г. цените ще слязат до тези от 2000 година бяха твърде наивни. В самите закони на държавата бе закодиран минималния праг. Под него имаше разбира се изключения, но те са изключения и едва ли редовият купувач би се доредил до тях. А в момента пазарът наистина пълзи нагоре от 2 години, поне в няколкото големи града
Ако това успее да мине през Европарламента, ще голямо пришпорване за банките у нас, а с това и за пазара на имоти.
Какво точно да мине? То пречки и сега няма - както и после задължителен за банките елемент пак няма да има. Ползвам банкови продукти в три държави в ЕС, не ми го е казала позната на кафе ...
To ПИБа сега дава 50К Лиефчета само срещу лична карта Удавник и за сламка се ФФаща
Това съм го пропуснал, но последно в ОББ служителката при закриване на една сметка се бе опитала да ми предлага
Иначе както съм казвал и преди - една (само една) от причините за по-високите лихви по кредити са фирмите за бързи кредити. Банките отпускат финансиране на подобни съмнителни субекти, а те пък ги раздават с безбожна лихва на най-големите окаяници в държавата.
Това да, но донякъде според една позната банкерка
Иначе си прав, че това безумите как в банките подаряват пачки на куцо-сакато и на окъсани цигани като през 2007 г. само срещу една бележка за доходи, няма да се повтори.
To ПИБа сега дава 50К Лиефчета само срещу лична карта
Удавник и за сламка се ФФаща
Според мен проблема не е толкова в размера на лихвата, колкото в липсата на читави кредитополучатели.... Банките в момента са изключително ликвидни, но няма на кого да дават кредити!
Това да, но донякъде според една позната банкерка се дължи и на липсата на население. Бяхме на кафе и още бе банкерка в София (сега е пак такава, но в чужбина) и бе станало дума за демографския срив в България. Тя каза буквално ''Новите продукти в банката, няма на кого да се предложат''. Не хора с пари или постоянен доход, а въобще липсват хора - а като липсват такива, липсват и такива с доходи. Та според нея от 2007 насам до преди 2 години населението бе намаляло с над 1-1.5 милиона и дамата съдеше по това от работата си в банката. Това обаче още повече ще притисне лихвите.
Иначе си прав, че това безумите как в банките подаряват пачки на куцо-сакато и на окъсани цигани като през 2007 г. само срещу една бележка за доходи, няма да се повтори.
За мен появата на банки които са свалили вече под 5% от които една значително по-ниско е сигнал, че скоро и другите ще ги последват докато лихвите в ЕС се задържат ниско. Конкуренцията между банките тук е твърде ниска, имаме прекалено малко банки в страната, но първите птички ще притиснат останалите искат или не. Колкото до лихвите, не е проблем да се фиксират както от страна на банките така и от страна на частни лица които са теглили кредити, така, че покачване после да не ги притеснява. Напълно си има възможности за фиксиране.
Рекламите за кредити под 5% не означават реални кредити, раздадени на ефективна 5% лихва.
ПП: цитирай поне една възможност за дългосрочно фиксиране.
За мен появата на банки които са свалили вече под 5% от които една значително по-ниско е сигнал, че скоро и другите ще ги последват докато лихвите в ЕС се задържат ниско. Конкуренцията между банките тук е твърде ниска, имаме прекалено малко банки в страната, но първите птички ще притиснат останалите искат или не. Колкото до лихвите, не е проблем да се фиксират както от страна на банките така и от страна на частни лица които са теглили кредити, така, че покачване после да не ги притеснява. Напълно си има възможности за фиксиране.
Според мен проблема не е толкова в размера на лихвата, колкото в липсата на читави кредитополучатели....
Банките в момента са изключително ликвидни, но няма на кого да дават кредити!
Времето когато РАЗДАВАХА кредити отмина безвъзвратно!
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар