IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    Мерси, сега ще видя къде е този комплекс.

Иначе как е, доволен ли си?

Преди време роднина търсеше да купи апартамент с цел родителите й да го дават под наем и да си имат някакъв постоянен доход, но така и не намери и не купи. След това ги взе при себе си, за тяхно по-голямо удовоствие всъщност.
    Ами още няма как да съм доволен защото входа е в строеж.Аз го купих от човек който е обезщетен.Строителя продава над 800Е/кв.м в този блок.Но е на 100м от Техническия университет във Варна и се надявам да го давам под наем.Имам познати в района и дават под наем.Винаги им са заети апартаментите.Поне засега.То ако можехме да виждаме в бъдещето всички щяхме да сме милионери.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Имаш предвид - ако остатъка от наема след плащане на вноската не е поне 50% в джоба?

Да предложа малко калкулации?
      Недей, че лордовете не обичат анюитет и дисконтиране!!
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
        Формулата е лесна даже за лордовете на покупките:

Ако вноската по кредита е над 50% от наема - НЕ КУПУВАШ!!
        Имаш предвид - ако остатъка от наема след плащане на вноската не е поне 50% в джоба?

Да предложа малко калкулации?

Коментар

Един познат беше изправен пред такъв избор - да плаща наем или да купи.
          Формулата е лесна даже за лордовете на покупките:

Ако вноската по кредита е над 50% от наема - НЕ КУПУВАШ!!

Коментар

Един познат беше изправен пред такъв избор - да плаща наем или да купи. Купи, след това още един. Наемите там са много високи, вкл. като процент от стойността на жилището, та може би си заслужава.
            А ипотеките - ниски. Белите не могат да смятат хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Последните две изречения са аксиома за мен.
              За теб и Пуевен е твърде голяма хапка, нормално
              Такива с аксиомите паднахте първи жертва на модерните времена (и кризи).

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
                Това е евтино за Лондон.Синът ми беше полудял да взема кредит и да си купува апартамент в Лондон и ми говори за някакви цени от 500 К. Някой трябва да им каже на тия ,че царят е гол....

Един познат беше изправен пред такъв избор - да плаща наем или да купи. Купи, след това още един. Наемите там са много високи, вкл. като процент от стойността на жилището, та може би си заслужава.

Коментар

Двустаен зад комплекс Вива(Левски) във Варна 600евро/кв.м.
                  Мерси, сега ще видя къде е този комплекс.

Иначе как е, доволен ли си?

Преди време роднина търсеше да купи апартамент с цел родителите й да го дават под наем и да си имат някакъв постоянен доход, но така и не намери и не купи. След това ги взе при себе си, за тяхно по-голямо удовоствие всъщност.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    ....... Някои имоти няма да си купят, поне хубавото чувство да им остане.
                    Тъй, тъй - някои "инвеститори" сте си купили 2008-ма с якото ГеПеРе до 2029-та....

Други си купихме през 2012-та! И сега ни е весело и забавно с многониковците....

Коментар

• Неее , Булгарише....Няма да е така

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                      Колега/колежке, во истина воскресе! И изкупи греховете на всички!
                      Всички да са живи и здрави!
                      Те знаят че никовете са на различни хора, просто така се забавляват да представят нещата, което всъщност е забавно като цяло за всички. Някои имоти няма да си купят, поне хубавото чувство да им остане.
                      Чувствата им отдавна не са "Хубави" ..това творчество , леещо се тук не е от хубави чувства....Обратното е

те четат...Досещат се , но са Безсилни , ....http://www.capital.bg/biznes/finansi...mno_zakona_za/
                      .
                      .
                      .

Коментар

Това е евтино за Лондон.Синът ми беше полудял да взема кредит и да си купува апартамент в Лондон и ми говори за някакви цени от 500 К. Някой трябва да им каже на тия ,че царят е гол.С 500 К паунда въобще не ми трябва да живея там.По-миналата година бях във Ван Виенг(Лаос).Един човек махайки спря тук-тука в който бяхме с жена ми предлагайки ми стая в хотела му с климатик , ТВ и интернет срещу скромните 6$ на вечер.Обикновенно се пазаря ама тука ме досрамя.После разбрах,че има гости които наемат стаи за месец за 90$ пак с тв интернет и климатик.Та за какви 500 000 паунда трябва да съм луд да купувам в мъгливата UK.Та мисълта ми е,че докато изкарваш пари можеш да си налягаш парцалите в западна европа.Ама да се заселваш там е истинска лудост.
                        Последните две изречения са аксиома за мен.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          Колега, Христос восксресе!
                          Не те познавам и не знам в какво инвестираш, но виждаш ли до къде са се докарали понижителите дори на най-светлия християнски празник!Дори и най-малкия намек за различно мнение приемат на нож и с подозрения. Болни хора, достойни за съжаление, ако не бяха болни щеше да ме е гнус от тях . Обладани са от Мамон и Левиатан.
                          А и много ги тормози неспазването на десетата Божа заповед.
                          Колега/колежке, во истина воскресе! И изкупи греховете на всички!
                          Всички да са живи и здрави!
                          Те знаят че никовете са на различни хора, просто така се забавляват да представят нещата, което всъщност е забавно като цяло за всички. Някои имоти няма да си купят, поне хубавото чувство да им остане.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• не им забелязвай ...те са си "такива"

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                            Не те познавам и не знам в какво инвестираш, но виждаш ли до къде са се докарали понижителите дори на най-светлия християнски празник!Дори и най-малкия намек за различно мнение приемат на нож и с подозрения. Болни хора, достойни за съжаление,

ако не бяха болни
                            щеше да ме е гнус от тях . Обладани са от Мамон и Левиатан.
                            те не са болни , озлобени са...лексика не стига за да се самозадоволят....

тамплиери , ортопеди гадатели ясновидци по имотните въпроси , слатински панелообитател, който иска да надскочи чергата...

проблемът им е , че Имотите Поскъпват.. http://www.imoti.net/prices

и следващите 12 год Пак ще са Под Чертата....кво да се прай.....

публикации като Тази : ...http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-usvoi-215097/..ги Дисхармонизира , озлобява....

погледни какви творения са писали под статията...Усещат , че ще им "Чукнат червените Яйца"..........

Истинос Возкресе...
                            .
                            .
                            .

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                              Не те познавам и не знам....
                              Во истина Воскресе!

Те д-р Джекил и мистър Хайд също не се познават!!
                              Attached Files

Коментар

Тук нормален човек не може явно да се регистрира и да изкаже мнение.Веднага подозрения и нападки.Аз съм от Варна.Слатина даже не знам къде е.Нямам никакви други никове.Отдавна чета Investor но чак сега се регистрирах.На такава възраст съм,че Вела Пеева съм я чувал но не знам какво имаш предвид.Колкото до чергата не съм тук да си мерим чергите и други работи.
                                Не те познавам и не знам в какво инвестираш, но виждаш ли до къде са се докарали понижителите дори на най-светлия християнски празник!Дори и най-малкия намек за различно мнение приемат на нож и с подозрения. Болни хора, достойни за съжаление, ако не бяха болни щеше да ме е гнус от тях . Обладани са от Мамон и Левиатан.

Коментар

Working...
                                X