Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИмаш предвид - ако остатъка от наема след плащане на вноската не е поне 50% в джоба?
Да предложа малко калкулации?"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеФормулата е лесна даже за лордовете на покупките:
Ако вноската по кредита е над 50% от наема - НЕ КУПУВАШ!!
Да предложа малко калкулации?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЕдин познат беше изправен пред такъв избор - да плаща наем или да купи.
Ако вноската по кредита е над 50% от наема - НЕ КУПУВАШ!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЕдин познат беше изправен пред такъв избор - да плаща наем или да купи. Купи, след това още един. Наемите там са много високи, вкл. като процент от стойността на жилището, та може би си заслужава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПоследните две изречения са аксиома за мен.
Такива с аксиомите паднахте първи жертва на модерните времена (и кризи).
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеТова е евтино за Лондон.Синът ми беше полудял да взема кредит и да си купува апартамент в Лондон и ми говори за някакви цени от 500 К. Някой трябва да им каже на тия ,че царят е гол....
Един познат беше изправен пред такъв избор - да плаща наем или да купи. Купи, след това още един. Наемите там са много високи, вкл. като процент от стойността на жилището, та може би си заслужава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеДвустаен зад комплекс Вива(Левски) във Варна 600евро/кв.м.
Иначе как е, доволен ли си?
Преди време роднина търсеше да купи апартамент с цел родителите й да го дават под наем и да си имат някакъв постоянен доход, но така и не намери и не купи. След това ги взе при себе си, за тяхно по-голямо удовоствие всъщност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение....... Някои имоти няма да си купят, поне хубавото чувство да им остане.
Други си купихме през 2012-та! И сега ни е весело и забавно с многониковците...."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Неее , Булгарише....Няма да е така
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКолега/колежке, во истина воскресе! И изкупи греховете на всички!
Всички да са живи и здрави!
Те знаят че никовете са на различни хора, просто така се забавляват да представят нещата, което всъщност е забавно като цяло за всички. Някои имоти няма да си купят, поне хубавото чувство да им остане.
те четат...Досещат се , но са Безсилни , ....http://www.capital.bg/biznes/finansi...mno_zakona_za/.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеТова е евтино за Лондон.Синът ми беше полудял да взема кредит и да си купува апартамент в Лондон и ми говори за някакви цени от 500 К. Някой трябва да им каже на тия ,че царят е гол.С 500 К паунда въобще не ми трябва да живея там.По-миналата година бях във Ван Виенг(Лаос).Един човек махайки спря тук-тука в който бяхме с жена ми предлагайки ми стая в хотела му с климатик , ТВ и интернет срещу скромните 6$ на вечер.Обикновенно се пазаря ама тука ме досрамя.После разбрах,че има гости които наемат стаи за месец за 90$ пак с тв интернет и климатик.Та за какви 500 000 паунда трябва да съм луд да купувам в мъгливата UK.Та мисълта ми е,че докато изкарваш пари можеш да си налягаш парцалите в западна европа.Ама да се заселваш там е истинска лудост.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеКолега, Христос восксресе!
Не те познавам и не знам в какво инвестираш, но виждаш ли до къде са се докарали понижителите дори на най-светлия християнски празник!Дори и най-малкия намек за различно мнение приемат на нож и с подозрения. Болни хора, достойни за съжаление, ако не бяха болни щеше да ме е гнус от тях . Обладани са от Мамон и Левиатан.
А и много ги тормози неспазването на десетата Божа заповед.
Всички да са живи и здрави!
Те знаят че никовете са на различни хора, просто така се забавляват да представят нещата, което всъщност е забавно като цяло за всички. Някои имоти няма да си купят, поне хубавото чувство да им остане.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
не им забелязвай ...те са си "такива"
Не те познавам и не знам в какво инвестираш, но виждаш ли до къде са се докарали понижителите дори на най-светлия християнски празник!Дори и най-малкия намек за различно мнение приемат на нож и с подозрения. Болни хора, достойни за съжаление,
ако не бяха болни щеше да ме е гнус от тях . Обладани са от Мамон и Левиатан.
тамплиери , ортопеди гадатели ясновидци по имотните въпроси , слатински панелообитател, който иска да надскочи чергата...
проблемът им е , че Имотите Поскъпват.. http://www.imoti.net/prices
и следващите 12 год Пак ще са Под Чертата....кво да се прай.....
публикации като Тази : ...http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-usvoi-215097/..ги Дисхармонизира , озлобява....
погледни какви творения са писали под статията...Усещат , че ще им "Чукнат червените Яйца"..........
Истинос Возкресе....
.
.
Коментар
-
Не те познавам и не знам....
Те д-р Джекил и мистър Хайд също не се познават!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеТук нормален човек не може явно да се регистрира и да изкаже мнение.Веднага подозрения и нападки.Аз съм от Варна.Слатина даже не знам къде е.Нямам никакви други никове.Отдавна чета Investor но чак сега се регистрирах.На такава възраст съм,че Вела Пеева съм я чувал но не знам какво имаш предвид.Колкото до чергата не съм тук да си мерим чергите и други работи.
Не те познавам и не знам в какво инвестираш, но виждаш ли до къде са се докарали понижителите дори на най-светлия християнски празник!Дори и най-малкия намек за различно мнение приемат на нож и с подозрения. Болни хора, достойни за съжаление, ако не бяха болни щеше да ме е гнус от тях . Обладани са от Мамон и Левиатан.
Коментар
Коментар