IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Леле Боже...
    Кво е ставало тука вчера следобед?

Админите яко са трили коментари... пфу, явно съм изтървал некво шоу... язък
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Графе , стига "Старини"...Давай на матрЯла Новини...Позволи Мууууу .. да знае

Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      2016 г. започна със стабилен ръст на пазара на имоти. Първоначално обявената оферта все по-често е и цената на сделките, което означава, че жилищата, които се предлагат на пазара съответстват на очакванията на купувачите

http://www.imoti.net/%CC%EE%ED%E8%F2...--nno9251.html
      това ги писАх вчера..
      това Не е новина.....

не лишавай матрЯла от Пресни новини за Поскъпване на Имотите.....така го Сугестираш....не знае на кого да вЕрва

Образовай , Повтаряй.....повторението.... Майка за знаЕНИЕто

и не залагай на Доброволно Вразумяване....Матрялът разбира само от "Стимули"..https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...BC%D1%83%D0%BB
      .
      .
      .

Коментар

• Ръстът продължава с пълна пара!

2016 г. започна със стабилен ръст на пазара на имоти. Първоначално обявената оферта все по-често е и цената на сделките, което означава, че жилищата, които се предлагат на пазара съответстват на очакванията на купувачите

http://www.imoti.net/%CC%EE%ED%E8%F2...--nno9251.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Ето как ще изглеждат къщичките на колегите от Израел:

https://money.bg/investments/izraels...ay-sofiya.html
          Досега всичките израелски "бизнеси" в България изглеждат като обири

Коментар

Лорде, на 99% съм съгласен с мненията ти. Но да показваш нещо на картинка за което искат пари е смешно. Има хиляди разбити души полакомили се от зеленото.

То и на китайската инвестиция около Равно поле и Мусачево гледах картинки... Ха,ха,ха

Москва не вярва на сълзи. Кеша е реален и го разменям само срещу акт 16
            Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
              redcretin, разбирам те, но разбери и ти хората, които живеят без ограничения и всяка година остават едни 60-65 хил. евро.

Не вярвам в кеша и в банките, купувам злато и нумизматика доволно и пак остава кеш В какво да ги инвестирам сигурно и бе много допълнителен труд и нерви тези 65 хил. евро годишен излишък.
              Не може.Той живее с мисълта че е най велик има най големите доходи и всички негови действия са най правилните.Изобщо не може да допусне че тука в България може да има хора с много по големи от неговите доходи които живеят много по добре.Човекът е решил че Германия е рай и всички други са голтаци.Изучил е всички закони в социалната сфера и по цел ден се занимава откъде да му дадат некое евро социална помощ.Твърди че си е купил две стаички в Солун и това е върха на инвестирането.Освен за присмех за нищо друго не става.Човека се е взел много на сериозно и е повярвал в собствената си непогрешимост изключителност и сила.

Коментар

Aма вярно сте колеги.Хем е под наем,хем можеш да си закупиш парцел или къща.Приличате си страшно много ама не мога да се сетя в какво,в същия момент има страхотна разлика и пак не мога да се сетя в какво
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

...........

Коментар

• Ето как ще изглеждат къщичките на колегите от Израел:

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy
                      С тебе не говоря.Или си обърка ника.?
                      Ти много бърже взе да забравяш, Пинокио
                      Не ми дреме дали говориш с мен, ще те правя смешен когато и както ми скимне.

Коментар

Дарки,не обичам да качвам лични неща но тоя ме ядоса.Не работя при никого.За заплата съм работил точно 2 години-1990-1991.Правих бизнес и то успешен.В един момент като започна кризата постъпленията намаляха рязко.Продадох този бизнес с известни загуби и започнах нов.Не искам да казвам какъв защото колегата кретен веднага ще ме нападне.
                        Не ме нападай и ти.Няма втора ръка дрехи.Когато пътувам в Азия повечето дрехи като тениски и сандали си купувам на място.Нали не очакваш сред беднотията в Камбоджа да ходя с Гучи.Аз предпочитам преживявания а не дрехи.Може и да съм малко старомоден.Пътуванията не са толкова скъпи освен ако не ти ги организира агенция.
                        Синът ми е на 25 години.Завърши преди 2 години университет в Англия и веднага започна работа,
                        Успокой се бре бизнесмена, ясно е кой си и какъв си. Кристално ясно. Апропо нали за последен път отговаряше, Пинокио хахахаха
                        Писах ли ти лоу-бюджет Азия? Писах ти. Аз не говоря празни думи. Иди питай синчето си колко и какви са в офиса където слугува - ще се убедиш съвсем.

Коментар

Това е последен път в който отговарям.Чувствам се омърсен.А това се случва рядко.Само когато споря с някой глупак(в случая с кретен,макар и червен).Не мога да разбера като толкова ти харесва тази Германия ,защо не киснеш в някой немски инвесторски форум.Пътувал съм много по света.Не само "low cost Asia" както я наричаш.Но за нищо не бих заменил преживявания в Asia за някакви напудрени градове като Лондон и Париж.Между другото Сингапур е най-тъпото място в Азия на което съм бил.Ти просто няма как да постигнеш свободата която съм постигнал.Трябва да бачкаш и като ти дадат отпуска да доприпкаш до България за 2 седмици.
                          Какво се разправяш с този...Low cost? Мале, мале, това не мога изобщо да го коментирам, баси кората мозъчна има.
                          Обясни му на тоя колко струва в Сунгапур...да иде да види зоопарка... Бе я да ида си гледам мача.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Нпусна или те уволниха.Малки викаш търговчета в Лондон.Няма да коментирам.В момента нищо не продавам само купувам. Камо ли на краставичари като теб.За последен път казвам,че нямам други никове.Това ми е част от албума:
                            https://picasaweb.google.com/swimmer696/
                            Ако и ти имаш някоя снимка от Германия пусни я тук да видим.Да не се окаже,че си във Видин.
                            Недей че ако тръгне да ги обикаля половината от тези места на които си бил ще трябва да продава сите що има и солунския тоже. Но може пусти пари и да не стигнат.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Виж човече.Не съм донор на никого.Имам си и имоти имам си и пари.Както казваше дядо ми никога не слагам всичките яйца в една кошница.Ти се изживяваш като някакъв пророк щото си в Германия.Не ти е лесно.Знам.Сина ми работи за SAP в Лондон.Знам в колко става сутрин и кога се прибира късно вечер.Аз съм на възраст когато съм решил просто да се наслаждавам на живота.Някой ден ще ме разбереш.Ти запитал ли си се например защо Балъков и Лечков се върнаха обратно в България.Помисли си.
                              Помислих си, пък тъй като вече съм напуснал баш САП - знам че нямат Лаб в Лондон а само малко търговчета
                              Ха сега ти си помисли пак като тръгнеш да продаваш на краставичаря краставици. Кой пореден ник ти стана, 5 или 6? Ша ти викам Пенса вече, вместо Лефчо

ПП: за футболните ни плашила - то се видя защо. Да изкрънкат някоя далавера на дърти години, когат вече не можеха и да играят.
                              Last edited by redcretin; 07.05.2016, 22:48.

Коментар

• Ами поне доколкото чета темата е дали е изгодно закупуването на имот през тази година. Според мен е изгодно защото имотите поскъпват и не се знае докога ще трае този процес. Според икономическите цикли, поне десетилетие. Така, че тези които прогнозират понижение на цените явно не виждат, че имотите поскъпват, а се оправдават пред роднините си с разни формулки и случайни числа защо не трябва да купуват. Да го обясняват на половинките си дето са под чехъл, не на нас маститите инвеститори в НИ.

Коментар

Working...
                                X