IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika

добре - 28 къси лота евро/долар..после обратно - 40 дълги...[/COLOR]
    демо версиите не се броят )))
    ние тука за имоти се интересуваме какви си купил/продал

недей да лежиш на стари лаври в радомирския край
    препоръка е

Коментар

Лоши новини , Една след Друга....сложих розов цвят.........но е метафорично розово
      .............
      днес преди обяд :
      Защо ЕЦБ влиза във война срещу кеша??
      http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/
      днес , след обяд :
      ЕЦБ няма лимити за прилагането на инструментите от паричната си политика

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...litika-211630/

матрялонаселението ще разбере как Работят Парите практически....и колко струват лъскавите му дипломи

финансово непросветените ше получай най-добрия урок по Капитализъм... to be bad continued
      АЛО ,финансово просветения .аз си питам, ама едно си баба знае едно си баба бае. само линкове от жълтата преса и едни и същи глупости оцветени в розово. ти от телевизора и вестници като "Труд" и сайтове като "Блиц" ли се ограмоти толкоз

Коментар

Лоши новини , Една след Друга....сложих розов цвят.........но е метафорично розово
        .............
        днес преди обяд :
        Защо ЕЦБ влиза във война срещу кеша??
        http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/
        днес , след обяд :
        ЕЦБ няма лимити за прилагането на инструментите от паричната си политика

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...litika-211630/

матрялонаселението ще разбере как Работят Парите практически....и колко струват лъскавите му дипломи

финансово непросветените ше получай най-добрия урок по Капитализъм... to be bad continued
        пак не отговори на въпроса ми

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Като говорим за банки...има ли значение например факта че банки продадоха лошите си кредити на колекторски фирми. Пощенска продаде всички на стойност над сто милиона доколкото си спомням.
          Какво означава това? Иначе казано, какви ходове ще предприеме за в бъдрще такава банка с оглед кредитиране, лихви по кредити....оттам цени на имотите, ще се влият ли те и как.
          Следете играта с пешките, особено около рокадата!
          Били са принудени. Стартират стрес тестове на банките
          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

За това каква политика по кредитирането ще предприеме занапред да речем.
            не. просто са изчистили баланса. на фона на 3-4 милиарда актив 100М не е много. вероятно са продали само необезпечените лоши кредити и то само тия дето са безнадеждни
            Last edited by nradev; 18.02.2016, 16:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
              значение за кое
              За това каква политика по кредитирането ще предприеме занапред да речем.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Като говорим за банки...има ли значение например факта че банки продадоха лошите си кредити на колекторски фирми. Пощенска продаде всички на стойност над сто милиона доколкото си спомням.
                Какво означава това? Иначе казано, какви ходове ще предприеме за в бъдрще такава банка с оглед кредитиране, лихви по кредити....оттам цени на имотите, ще се влият ли те и как.
                значение за кое

Коментар

• Като говорим за банки...има ли значение например факта че банки продадоха лошите си кредити на колекторски фирми. Пощенска продаде всички на стойност над сто милиона доколкото си спомням.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    40 лота от кое
                    От флота, как от кое??
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                      продал съм преди седмица 28 лота .....смятам да купя след две седмици 40 лота
                      40 лота от кое

Коментар

• питал си ме.?!?!...отговарям..макар че не дължа обяснение

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                        аз мерките съм ги взел отдавна.купил съм да има къде да живея .без кредит

а с такива дивотии като даване под наем не ми се занимава.

питах преди няколко дни ти какво си купил и евентуално продал и още няма отговор
                        продал съм преди седмица 28 лота .....смятам да купя след две седмици 40 лота
                        .
                        .
                        .

Коментар

Мартин Димитров, депутат:

Премиерът разбра, че източилите КТБ могат пак да го направят

http://www.dnevnik.bg/intervju/2016/...?ref=interview

най-добре е да се Озъзнаеш и да вземеш Правилните мерки
                          аз мерките съм ги взел отдавна.купил съм да има къде да живея .без кредит

а с такива дивотии като даване под наем не ми се занимава.

питах преди няколко дни ти какво си купил и евентуално продал и още няма отговор

Коментар

• Премиерът разбра, че източилите КТБ могат пак да го направят

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                            е тебе кво те грее ръста в София като си брокер в Плевен а там има спад
                            Мартин Димитров, депутат:

Премиерът разбра, че източилите КТБ могат пак да го направят

http://www.dnevnik.bg/intervju/2016/...?ref=interview

най-добре е да се Озъзнаеш и да вземеш Правилните мерки
                            .
                            .
                            .

Коментар

пак не си в час..

нито Атина е Гърция....нито София - България..

Два , три града + София...Здрав Ръст...

провинцията...затишие Преди Потопа (по мито карамариновски)
                              е тебе кво те грее ръста в София като си брокер в Плевен а там има спад

Коментар

• сигурно си "млад".....простено ти е да не разбираш

Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                                Патента за измишльотината "депозитна криза" ( WTF?? ) съм ти го признал, но сигурен/на ли си, че добре схващаш какво е КЕШ?
                                WTF??..... http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X