If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
те са Купувачи , които рабраха , че ситуацията е Кофти...
за това са по 24 чака във Форума , злобеят ,заяждат се...от което нищо не следва !!!
нямат по един смислен пост..
.
4i40 пише , че купил на 1200 евро около Римската Стена...и веднага започват..Скъпо , Прецакал си се...
това е БГ патент...."да не настине" и "да не се мине"..
за това винаги Страдат ....първосигналните и Злобни хорица...
Купувачи!? ,,Сух гъз риба не яде'' - казал народа.
И на половината от днешната цена да имат възможност няма да купят. Те искат да наследяват. Наследство, чиста работа. Това е имот. Другото си е обир, откъде накъде?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Неочаквано и внезапно се оказах наследник на част от един или два парцела в София. Нямам представа как да стигна до контакт с останалите съсобственици но по всяка вероятност те са двама или трима. Бихте ли ме посъветвали от къде да тръгна.
Честито! За тебе влака спря извънредно на малка спирка и пак ще трака, но ти си вътре.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Имам такова, но съсобствениците на тия парцели ги няма в него. Представи си че шуринайко ти рита камбаната и ти си му пряк наследник на неговото си. Обаче шуринайко е пряк наследник на починалата си преди 20 год. съпруга която има част от тия парцели. Демек как да стигна до нотариални актове на тия парцели.
Неочаквано и внезапно се оказах наследник на част от един или два парцела в София. Нямам представа как да стигна до контакт с останалите съсобственици но по всяка вероятност те са двама или трима. Бихте ли ме посъветвали от къде да тръгна.
Кат' си взема унция 999.9 нек'си по-добре се чуствам, щото на пра-дЕдо ми унциите още са си същите, а квадратите му отдавна ги няма, па били те на римската, руската или турската стена.. сик транзит глория мунди
те са Купувачи , които рабраха , че ситуацията е Кофти...
за това са по 24 чака във Форума , злобеят ,заяждат се...от което нищо не следва !!!
нямат по един смислен пост..
.
4i40 пише , че купил на 1200 евро около Римската Стена...и веднага започват..Скъпо , Прецакал си се...
това е БГ патент...."да не настине" и "да не се мине"..
за това винаги Страдат ....първосигналните и Злобни хорица...
бегай в темата за форекса. там ще срещнеш други "милонери"
Пак си ON , не спиш ли ......
не е добре , опитай сам да си помогнеш ..никой няма да го направи вместо теб..
вземи се в ръце...иди на лекар..
толкова ли не можеш да разбереш ,че Никой няма да ви търпи с КЕШ в банката..
Инвестор НЕ пише "приказки под шипковия храст"....
никога не съм очаквал че сте толкова много......(цензурирано от модератор)......
за това ще ви подстрижат с 1/20 , най-ниския номер на машинката
продължаваш да питаш какво съм купил / продал..и да ти кажа..файда Йок...
добре - 28 къси лота евро/долар..после обратно - 40 дълги...какво ще те сгрее това....
Спасявай си Парите.... ако имаш
да така е ние сме много а ти си един и за да изглеждате много си регнал 5-6 ника
Пак си ON , не спиш ли ......
не е добре , опитай сам да си помогнеш ..никой няма да го направи вместо теб..
вземи се в ръце...иди на лекар..
толкова ли не можеш да разбереш ,че Никой няма да ви търпи с КЕШ в банката..
Инвестор НЕ пише "приказки под шипковия храст"....
никога не съм очаквал че сте толкова много......(цензурирано от модератор)......
за това ще ви подстрижат с 1/20 , най-ниския номер на машинката
продължаваш да питаш какво съм купил / продал..и да ти кажа..файда Йок...
добре - 28 къси лота евро/долар..после обратно - 40 дълги...какво ще те сгрее това....
Спасявай си Парите.... ако имаш
то като няма комисиони поне на комар да се пробваш може и да върже
ама то 28 лота пък еди комар нема що. по добре да не беше казвал да не ти се смеем. ливъриджа е поне 100 така че си инвестирал максимум 280 евро, голема сума нема що.с 280 евро чекаш да станеш богат. ама иначе "консултираш" хората как да "инвестират" в тухли по 100К
Коментар