IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    .
    .
    а матРяла..разрешава ли да има Търсене затворени комплекси ??

ожидающите еФтико не са съгласни с Ръста....какво да правят Те, в Публикацията няма нищо за тях

http://www.investor.bg/bylgariia/451...enciia-219300/
    Има ръст на ТЪРСЕНЕТО, алооо. Не на сделките. И на автосалона има ръст на гледалите ама не на купилите.
    Под статията съм написъл коментар. Прочети го, препоръка е. Само една насока: според статията 7% искат място за игра на деца, а 88% искат гараж. Тези хора обичат колите си повече от децата си ли....?????

Коментар

• Скептичен съм...a в отворени търсят ли?..
      Last edited by darkside; 21.06.2016, 19:28.
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Силен ръст на търсенето на жилища в затворени комплекси в София отчита агенция

.
        .
        а матРяла..разрешава ли да има Търсене затворени комплекси ??

ожидающите еФтико не са съгласни с Ръста....какво да правят Те, в Публикацията няма нищо за тях

http://www.investor.bg/bylgariia/451...enciia-219300/
        .
        .
        .

Коментар

• re

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
          ами да бехте уволнили адвокатите и да се бехте разбрали извън съда. ем по ефтино ем по бързо
          Еми минало вече.

Поради тази причина не ползвах адвокат в изпълнителното дело.

Ако знаеш колко материали изчетох относно признаване на запазена част и саморъчно завещание. Защото тези неща бяха важни в делото за делба.

Хубавото е, че се уреди бързо, защото цените нарастнаха и никой няма полза от дълги съдебни процеси. И от обжалвания много няма смисъл, защото се оскъпява и няма гаранции, че ще спечелиш обжалването.

Коментар

Който не плаща Добре - праща Двойно /стара адвокатска максима/

чувАл ли си , че навсякъде има Маркетмейкър ?
            той "сверява" часовниците на такива като теб...със Свръх ентусиазъм....
            независимо дали иде реч за БФБ , InterBank Market , Stock или "Женския Пазар "

Маркет-мейкър / Market maker...!http://www.dnevnik.bg/biznes/lichni_...ionary/?type=1

Инвестиционен посредник или банка, които имат задължението да поддържат оферти купува/продава за дадена ценна книга, като са в готовност да купуват и продават на пазарни цени. По този начин поддържат ликвидността на дадена позиция. Посредниците трябва да разграничават маркет мейкинг бизнеса си от брокерските си услуги за индивидуални клиенти, за да не се изпада в ситуация да препоръчат дадена ценна книга само защото са и маркет мейкър.

а чувАл ли си , че и на Имотния Пазар има "Маркетмейкър"

бегай да спиш , за друго ...
            къв маркет мейкър те гони. аз продадох за 20К и цената падна с 3% и то по ликвидна позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Така е. В началото на преговорите другите хора мечтаеха за цени като през 2008г.

Аз си държах парите на депозит с висока лихва и изчаквах.

Мислех по върпоса, дали да взема ново строителство за 50 000 евро на друго място или да запазя стария апартамент и избрах втория вариант. Харесва ми, въпреки че не е кой знае какво. Навремето е струвал 9 000 лв през соца, за по-скормни хора, да се радват.

Все още помня гадния номер, който направиха моя адвокат и оная дъртачка. Явяват се пред съда с неуточнен текст на споготбата, нарочно. И ме заблуждават до последно, че всичко ще е ОК, И на двамата им звънях по 2 пъти по GSM , за да ги накарам да направят нещо. Заслужават да ги лишат от правоспособност за подобни номера. Ама има провидение.....ще ги накаже!

ами да бехте уволнили адвокатите и да се бехте разбрали извън съда. ем по ефтино ем по бързо

Коментар

....

....
                сигурен ли си в горното
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Маркет-мейкър / Market maker...!http://www.dnevnik.bg/biznes/lichni_...ionary/?type=1

Инвестиционен посредник или банка, които имат задължението да поддържат оферти купува/продава за дадена ценна книга, като са в готовност да купуват и продават на пазарни цени. По този начин поддържат ликвидността на дадена позиция. Посредниците трябва да разграничават маркет мейкинг бизнеса си от брокерските си услуги за индивидуални клиенти, за да не се изпада в ситуация да препоръчат дадена ценна книга само защото са и маркет мейкър.

Много приказки изприказва.....единственото, което ви трябва в края на веригата е говедото с пари, което да се надъни с имот.
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• re

за да се споразумеете за какво са ви адвокати.имам предвид доброволна делба. иначе по време на делото е трудно защото адвокатите нямат интерес. ако се споразумеете те няма да гушат
                    Така е. В началото на преговорите другите хора мечтаеха за цени като през 2008г.

Аз си държах парите на депозит с висока лихва и изчаквах.

Мислех по върпоса, дали да взема ново строителство за 50 000 евро на друго място или да запазя стария апартамент и избрах втория вариант. Харесва ми, въпреки че не е кой знае какво. Навремето е струвал 9 000 лв през соца, за по-скормни хора, да се радват.

Все още помня гадния номер, който направиха моя адвокат и оная дъртачка. Явяват се пред съда с неуточнен текст на споготбата, нарочно. И ме заблуждават до последно, че всичко ще е ОК, И на двамата им звънях по 2 пъти по GSM , за да ги накарам да направят нещо. Заслужават да ги лишат от правоспособност за подобни номера. Ама има провидение.....ще ги накаже!
                    Last edited by Evgo; 20.06.2016, 20:29.

Коментар

• Сметководителю...колкото си Правно грамотен..толкова си и Инвестиционно грамотен

за да се споразумеете за какво са ви адвокати.имам предвид доброволна делба. иначе по време на делото е трудно защото адвокатите нямат интерес. ако се споразумеете те няма да гушат

не става дума за БФБ. там е за много дребни инвеститори. ако имаш акции за 200К и ги разкараш ще бутнеш цената поне 10%

Last edited by skeptika; 20.06.2016, 20:19.
                      .
                      .
                      .

Коментар

Пробвахме.

Другата страна бяха наели една дърта адвокатка, която ги подстрекаваше. Бях отпечатал оферти и исках да се споразумеем на база офертите. Те знаеха, че цените 2012г. бяха ниски и искаха да чакат да се вдигнат.

Между другото аз не съм на голяма загуба, парите ми бяха на депозит при 6% лихва и отделно за 3 години изкарах още пари.

Минало вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          да бехте се споразумяли. хем без скандал хем по-ефтино хем по-бързо
                          Пробвахме.

Другата страна бяха наели една дърта адвокатка, която ги подстрекаваше. Бях отпечатал оферти и исках да се споразумеем на база офертите. Те знаеха, че цените 2012г. бяха ниски и искаха да чакат да се вдигнат.

Между другото аз не съм на голяма загуба, парите ми бяха на депозит при 6% лихва и отделно за 3 години изкарах още пари.

Минало вече.

Коментар

Да, яко разправии.

Но между нас няма кръвна връзка, за това!
                            да бехте се споразумяли. хем без скандал хем по-ефтино хем по-бързо

Коментар

• При близки роднини конфликтите за имоти са къде-къде по-кървави.
                              Радвай се, че сте далечни, и е минало по-цивилизовано.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                                Значи двама наследници сте играли един срещу друг, така ли да разбирам?
                                Да, яко разправии.

Но между нас няма кръвна връзка, за това!

Коментар

Working...
                                X