IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой сън не спи заради пусти ръст

Коментар

• можеш да си скептичен колкото искаш

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      Много съм скептичен, когато ме информират по БНТ...... Каква война с кеша сънуваш .....войната е ЗА кеша!
      не разбирам , някаква натрапчива фиксация ли съм ти произвел..иди при психолог , вземи консултация..успокой се..

нищо не започва и не завършва с имоти...

променяш ми мненията , вадиш ми думи от контекста...това НЕ го можеш , дръж здраво мистрията и шпаклата...

това , че Имотите Поскъпват не зависи от теб..нито от сходните ти субекти...

просто Спазавайте Указанията на Пазара .....или ще Изгубите Парите си
      Last edited by skeptika; 15.06.2016, 09:59.
      .
      .
      .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
        Това така и не го Разбра :Защо ЕЦБ влиза във война срещу кеша

http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

поне вестници четИ , Осведомяват , проветряват главата от Мечти !

БНТ 1 - Очаква ли ни нов бум в цените на жилищата?

http://news.bnt.bg/bg/a/ochakva-li-n...a-zhilishchata

Фауната трябва да се Самоинформира...иначе Закъснява с Покупвите ......а става още по - Скъпо
        Много съм скептичен, когато ме информират по БНТ...... Каква война с кеша сънуваш .....войната е ЗА кеша!
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Трябва да гледаш ТВ..за да си в час с Предстоящето

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
          Точно така! Видиш ли ръст, продавай, че после........каква 2029-та те гони, човеко неосведомени?
          Ти не разбра ли, че правилата/графиките/статийките са за такива като тебе и левчето, да може да сънувате розови сънища.......
          Това така и не го Разбра :Защо ЕЦБ влиза във война срещу кеша

http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/

поне вестници четИ , Осведомяват , проветряват главата от Мечти !

БНТ 1 - Очаква ли ни нов бум в цените на жилищата?

http://news.bnt.bg/bg/a/ochakva-li-n...a-zhilishchata

Фауната трябва да се Самоинформира...иначе Закъснява с Покупвите ......а става още по - Скъпо
          .
          .
          .

Коментар

не че ще ти влезе в главата , но ти го обяснявам , за 2029 год..да не си пак неУко момче :
            ---------
            първо се пречупват Очакванията ( анкетатата е от 2014 год)

второ се консолидират около Обща парадигма (2015 год)

Третото е Най-лесно ...видиш ли Ръст....конят е у рЯката .....
            Точно така! Видиш ли ръст, продавай, че после........каква 2029-та те гони, човеко неосведомени?
            Ти не разбра ли, че правилата/графиките/статийките са за такива като тебе и левчето, да може да сънувате розови сънища.......
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• ето ти БихейвърОт на маркета

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              не се ориентирам в цените, може ли някоя графика да покажеш
              или поне няколко мъдри сентенции да напишеш, за предпочитане с правописни грешки, да се знае, че не си ги копи-пейст.
              он йе по-вистински от сите цЕни ....http://www.investor.bg/polls/view/606/

не че ще ти влезе в главата , но ти го обяснявам , за 2029 год..да не си пак неУко момче :
              ---------
              първо се пречупват Очакванията ( анкетатата е от 2014 год)

второ се консолидират около Обща парадигма (2015 год)

Третото е Най-лесно ...видиш ли Ръст....конят е у рЯката .....
              .
              .
              .

Коментар

.
                .
                .
                след като Пазарът отмени евтиното ,вече се Строи здраво и се Купува....а тук се Хейтва здраво , с Нулев ефект

http://www.monitor.bg/a/view/16511-%...0%D0%B0%D0%B4/
                не се ориентирам в цените, може ли някоя графика да покажеш
                или поне няколко мъдри сентенции да напишеш, за предпочитане с правописни грешки, да се знае, че не си ги копи-пейст.

Коментар

• Строи се Здраво и се Купува

.
                  .
                  .
                  след като Пазарът отмени евтиното ,вече се Строи здраво и се Купува....а тук се Хейтва здраво , с Нулев ефект

http://www.monitor.bg/a/view/16511-%...0%D0%B0%D0%B4/
                  .
                  .
                  .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    Именно. Т.е? Имат ли или нямат кинти? Имат.
                    Като с колите - имат минимума. Само дето цените са над европейските хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                      а бе 2000 не е голямо имане
                      ако става дума за купуване на имоти де .иначе за сносен живот са си много добре

Коментар

а бе 2000 не е голямо имане

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          а бе то има доста хора дет се осигуряват на на 500 ама земат 2000
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Аз им написах за стотиците хиляди коли които се юрват по гръцко и къде ли не по празници. Тогава се вижда. Имат пари, статистиката обаче им дава по 600 лв заплата и точка.
                            а бе то има доста хора дет се осигуряват на на 500 ама земат 2000

Коментар

Аз им написах за стотиците хиляди коли които се юрват по гръцко и къде ли не по празници. Тогава се вижда. Имат пари, статистиката обаче им дава по 600 лв заплата и точка.
                              Въпрос на време е да разбере всеки, че почти няма хора, които наистина да живеят с такива пари.
                              7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                                Не ти се сърдя, аз съм си персонаж. Но позволи и теб да те използвам като персонаж......Такива като Дарки, олицетворяват пазара не с равновесие на търсене и предлагане, а със собствения си празен джоб. Дарки, много хора приличат на бедни. През 90-те съм черпил цели компании такива хрантутняци, дето се се оплакваха, че нямат кинти. После забелязах, че тези персонажи с годиин не похващат работа, а преминаха 30, дори някои от тях 40. Почнах да си задавам въпроси, тия хора от какво живеят и кой ги храни освен балъчонки като мен дето от време на време ги черпят? След това като задълбах в съдбата на всеки един от тези неудачници, почти всички се оказаха с невероятни резерви от имоти, преки роднини в чужбина или огромни провизии от село. Разни такива неща, които аз нямах още тогава.
                                Така може да ти се стори и на теб , че масовият човек със заплатка от 6-700лева няма да може да участва в имотния пазар, но дълбоко се лъжеш за начина от къде какво вадят обикновени хора във всеки областен град.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X