IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
    Нещо се изгуби многониковия гущер???
    Да не е паднал от натопорчената грррррафика пред влака, който трака-трака-трака??
    Мани не думай ко рече

Закъде сме без Stefi

дано не го е посякъл ТреноТТТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
      Следвайки логиката при 2пъти по-голяма средна заплата у Софето подобно нещо требе да е към 87000 леФФчета и то СЕГА
      А след потопа ?????
      ГущероФФФ коментирай:
      Нещо се изгуби многониковия гущер???
      Да не е паднал от натопорчената грррррафика пред влака, който трака-трака-трака??
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Днес на обяд ходих при мама да си хапна малко бобец и по новините гледам една глупачка как се перчи и се заканва да затваря улици и кръстовища.Общината требело да и осигури път.А га купува тая патка пита ли общината.Кат почнат в ЬСофия да ми говорят за елитни квартали и ми се досира .....ба си елита
        ее ми ти па и докато обедваш не изтърваш имотната тема бре.
        дай им лабаво, они тама са елит у поляната
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
          Хммммдаааа - срекмето е пълно с ливади от "Манастирски ливади" и др. подобни....

Затънали са в инфраструктурата!
          Днес на обяд ходих при мама да си хапна малко бобец и по новините гледам една глупачка как се перчи и се заканва да затваря улици и кръстовища.Общината требело да и осигури път.А га купува тая патка пита ли общината.Кат почнат в ЬСофия да ми говорят за елитни квартали и ми се досира .....ба си елита
          Last edited by aleks262; 09.12.2015, 17:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            ето и малко инфо за провинцията. Град Видин. 3 стаен с отделна голяма кухня. 108 кв.м + 25 кв.м. гараж тухла 1980 година. на хубаво место . сделка от миналия месец . цена 40 000 лева.
            Следвайки логиката при 2пъти по-голяма средна заплата у Софето подобно нещо требе да е към 87000 леФФчета и то СЕГА

А след потопа ?????

ГущероФФФ коментирай:
            Last edited by Mito Karamitov; 09.12.2015, 13:20.

Коментар

• ето и малко инфо за провинцията. Град Видин. 3 стаен с отделна голяма кухня. 108 кв.м + 25 кв.м. гараж тухла 1980 година. на хубаво место . сделка от миналия месец . цена 40 000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                така е и на имотния пазар...има ли "Уверени" OFце и Шарани ...всичко е под контрол ...Сермето винаги е пълно
                Хммммдаааа - срекмето е пълно с ливади от "Манастирски ливади" и др. подобни....

Затънали са в инфраструктурата!

Коментар

• Матряла не се учи , Препуска в галоп

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                  Eee ма те много ниски оФФФертните цени бе Гущерче - 706Е
                  Аз си мислех че са ударили 1000Еврака с твоите НАТЪПорчени ТРЕНДове

Въз основа на тях изчислявах моя текущ тренд на 175Е
                  При това положение текущия ми тренд е 137Е за квадратот
                  когато има И капаци...знае само онова , от телевизора
                  става лошо....после матряла ще мълчи като комунист на разпит !

в другия форум , валутния..вчера , в 11:40 ги предупредих че ще има съблАчане на гащите.. ,

писах и в друга тема ..същото...пост № 10 http://www.investor.bg/news/comments/207062/9/2/

Днес след 15:30 мълчат като *******.....но продължават с блеенето !!!!

така е и на имотния пазар...има ли "Уверени" OFце и Шарани ...всичко е под контрол ...Сермето винаги е пълно

Ти му мисли , барабар с целата чета
                  Last edited by skeptika; 03.12.2015, 18:26.
                  .
                  .
                  .

Коментар

Забравил си за влака, който трака-трака, трака-трака...

Коментар

ето така с лека ръка бай мито добави още една стая в многостайния ми мАзонет.
                      мазонет е нов вид апартамент, той започва от мазата и стига до покрива /който често е и тавана на мазата/
                      препоръка е

Коментар

не бързам , вятърът Надува платната им ;става сложно в София...Все по-сложно..за матрялоПонижителите

тези срещу "Вятъра" ......Те да бързат ..http://profit.bg/news/Kakvo-se-sluch...id-145941.html

Въз основа на тях изчислявах моя текущ тренд на 175Е

Коментар

• Какво се случи с цените и наемите през 2015 г.

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                          Ееее екстра - вече съм спокоен за всички мои ФФриенДДове тук

Гущерче, гледай и ти лекинко да се ориентираш към Гюмето - продавай сега ЯКО на НАТУПорчен КУРс но и заделяй вносно

не бързам , вятърът Надува платната им ;става сложно в София...Все по-сложно..за матрялоПонижителите

тези срещу "Вятъра" ......Те да бързат ..http://profit.bg/news/Kakvo-se-sluch...id-145941.html
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                            Сакън. Размислих. Ще чакам на Гюме.
                            Ееее екстра - вече съм спокоен за всички мои ФФриенДДове тук

Гущерче, гледай и ти лекинко да се ориентираш към Гюмето - продавай сега ЯКО на НАТУПорчен КУРс но и заделяй вносно

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              ти май не разбра
                              ние тук с бай мито, седим на засада и чакаме 175е/квадрата

уцелиме ли бингото, първо банките ще налазят твоя лордиевич да му искат допълнително обезпечение на панелите
                              сещаш ли са?
                              Перфектен както винаги си
                              Само едно РимарККче 175Е не е твърд КУРс той е към днешна дата - колкото повече го стискат онова оШмуленото 1/2 толкова цената пада
                              курса на Дедо Мито (ДМ) за днес вече е 1/.8.80

Какво стана с най-стабилната ни баММкова система питам АЗи и отговор не искам
                              Ето и партията вече почна да узрява и да ни подготвя ЛЕКИНКО за какво иде реч

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...istema-207117/

Коментар

лошото е , че

днес имаш пари за 70 км.м апартамент ,
                                напролет ...............60 кв.м
                                есента........Кашониера
                                ..........

а Лордиевич потрива алчни ръчички..и казва...лека корекция на наема...само 20 %

а фирдесса поетеса...ще поеме "отвеса" ....
                                ти май не разбра
                                ние тук с бай мито, седим на засада и чакаме 175е/квадрата

уцелиме ли бингото, първо банките ще налазят твоя лордиевич да му искат допълнително обезпечение на панелите
                                сещаш ли са?
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X