IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Люде непоросвЕтени....Почивайте.. излезте на въздух , разходете се

24 часа киснете във форума...или понижавайте панеляците или излезте да се разходите...

Какво чакате , Чудо ли....ще има още едно Чудо , след Нова год..а защо не и за Коледа , за най-Алчното матрялопонижител

"Немитото" го нема , ЕТ "Суринам"..и той даде фира...само некакви ГШБ и раткOFци

и чат - пат от второкласната Фауна некой понадигне глава...види Графиката и омекне

като ......"изразходен пистолет".....http://www.imoti.net/prices
    Last edited by skeptika; 20.12.2015, 17:19.
    .
    .
    .

Коментар

• Бай Митоо, да не те изеде Т рекса?
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
        Къде го Гущера SteFi без него играта не е същата
        Само Лорда ни остана да ни е жив и здрав
        тия два ника сега са компрометирани ))
        известно време няма да ги ползва

Коментар

• Къде го Гущера SteFi без него играта не е същата
          Само Лорда ни остана да ни е жив и здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
            Ти откъде знаеш за сделките? Мислех, че само фирмите за недвижимости имат такава инфо, а аз притежавам такава
            имотеца хляб и вода не иска.-Тази сентенция въобще не е вярна.Ако ти е висока отчетната стойност и имота е фирмен в малка община,разходите са убийствени.По принцип в малките общини данък сгради и такса смет са на максималното от закона стойности,а отчетната стойност си е навсякъде такава

Коментар

Ти откъде знаеш за сделките? Мислех, че само фирмите за недвижимости имат такава инфо, а аз притежавам такава
              стига бре . и ти ли стана брокер

Коментар

ами знам то не е тайна. по-долу прочети дал съм пример

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                  да много е възходяш. само на оферти. ама сдеките са малко и доста по-ниско
                  имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

Във видин тренда е възходящ от два месеца.
                    да много е възходяш. само на оферти. ама сдеките са малко и доста по-ниско

Коментар

• Във видин тренда е възходящ от два месеца.
                      Attached Files
                      имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Кой да запитам, купува във Видин? Дето е по-зле и от Враца ...
                        ами видинчани,но сделките са малко

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          ето и малко инфо за провинцията. Град Видин. 3 стаен с отделна голяма кухня. 108 кв.м + 25 кв.м. гараж тухла 1980 година. на хубаво место . сделка от миналия месец . цена 40 000 лева.
                          Кой да запитам, купува във Видин? Дето е по-зле и от Враца ...

Коментар

• В момента Скепсис не мое ви обърне вниманье щото (се) изповядва....и после ше дое да ви светне за графиките!.....
                            Last edited by darkside; 09.12.2015, 23:04.
                            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                              Мани не думай ко рече

Закъде сме без Stefi

дано не го е посякъл ТреноТТТ
                              според мен както си е седяла на перона и е видяла шанс да го хване тоя пусти влак дето все за него говори. и се е метнала в движение ....в електрокарната количка за багажа
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                ее ми ти па и докато обедваш не изтърваш имотната тема бре.
                                дай им лабаво, они тама са елит у поляната
                                Мен имотната тема не ме интересува просто телевизора беше на новините

Коментар

Working...
                                X