If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много моля, не съм интернет трол! Питах съвсем човешки и не съм използвала емоционални или провокативни теми, плюс съм по темата. Да, усетих се, че е на половин час кола с път, но пък аз не съм ходила там от дете пък и нямам и кола.С автобус, пътят до Перник е около 30-40 минути, затова предлоложих час до Студена.
Здравейте,
имаме имот в село Студена, община Перник - място с вила, двуетажна. Мястото е много хубаво, но вилата не е в завършен вид и е занемарена. Строена е преди 30 години. Бях попълнила въпросник с данни на Адрес, но нямаше никакъв отговор от тяхан страна.
Някакъв съвет къде и коя/кои агенции за надевижими имоти да потърся?
Взела съм решение този имот да се продаде.
Благодаря на всички.
Тук има един брокер Скептик се нарича той ще ти помогне - ззнаеш ли колко имота на седмица продава
Няма как да знае човек, който никога не е карал до там, ама от нет-трол колко повече да очакваш...
Наив, въпросът май бе за Перник, не от София..
На 5-10 мин. от Перник е, зависи окоя част. т
Много моля, не съм интернет трол! Питах съвсем човешки и не съм използвала емоционални или провокативни теми, плюс съм по темата. Да, усетих се, че е на половин час кола с път, но пък аз не съм ходила там от дете пък и нямам и кола.С автобус, пътят до Перник е около 30-40 минути, затова предлоложих час до Студена.
Ееее, час... как ги карате тези коли
За половин час си там... Аз си търся село, но Студена ми се струва много Студено. Близо е, но е завряно в гадна сянка и ми е безинтересно. Оглеждаш се кво се предлага в селото в сайтовете, сваляш 30 % и почваш да продаваш.
Няма как да знае човек, който никога не е карал до там, ама от нет-трол колко повече да очакваш...
Наив, въпросът май бе за Перник, не от София..
На 5-10 мин. от Перник е, зависи окоя част. т
Ееее, час... как ги карате тези коли
За половин час си там... Аз си търся село, но Студена ми се струва много Студено. Близо е, но е завряно в гадна сянка и ми е безинтересно. Оглеждаш се кво се предлага в селото в сайтовете, сваляш 30 % и почваш да продаваш.
Коментар