Нали не е в Женева и твоят, щото като гледам цените на другия ... ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за продажба на занемарен имот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеБаш около Студена се инвестира бая последните години...няма начин да не го лапне някой като Делта Хил си мисля...
момичето иска 22к лв за 600 квадрата двор и недовършен строеж на 30-тина годинипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДо селото имаше ли язовир ?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Antara Разгледай мнениеМного моля, не съм интернет трол! Питах съвсем човешки и не съм използвала емоционални или провокативни теми, плюс съм по темата. Да, усетих се, че е на половин час кола с път, но пък аз не съм ходила там от дете пък и нямам и кола.С автобус, пътят до Перник е около 30-40 минути, затова предлоложих час до Студена.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Antara Разгледай мнениеЗдравейте,
имаме имот в село Студена, община Перник - място с вила, двуетажна. Мястото е много хубаво, но вилата не е в завършен вид и е занемарена. Строена е преди 30 години. Бях попълнила въпросник с данни на Адрес, но нямаше никакъв отговор от тяхан страна.
Някакъв съвет къде и коя/кои агенции за надевижими имоти да потърся?
Взела съм решение този имот да се продаде.
Благодаря на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНяма как да знае човек, който никога не е карал до там, ама от нет-трол колко повече да очакваш...
Наив, въпросът май бе за Перник, не от София..
На 5-10 мин. от Перник е, зависи окоя част. т
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕеее, час... как ги карате тези коли
За половин час си там... Аз си търся село, но Студена ми се струва много Студено. Близо е, но е завряно в гадна сянка и ми е безинтересно. Оглеждаш се кво се предлага в селото в сайтовете, сваляш 30 % и почваш да продаваш.
Наив, въпросът май бе за Перник, не от София..
На 5-10 мин. от Перник е, зависи окоя част. тMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Antara Разгледай мнениеНа около час път с кола. Не е далече.
За половин час си там... Аз си търся село, но Студена ми се струва много Студено. Близо е, но е завряно в гадна сянка и ми е безинтересно. Оглеждаш се кво се предлага в селото в сайтовете, сваляш 30 % и почваш да продаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетова на колко километра е от Перник
Коментар
Коментар