IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой може ли да ми даде кредитна оценка

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма смисъл за оценка на сградата!

Оцени земята.

Коментар

• И аз ти препоръчвам да се обърнеш към оценителска фирма. Кой ще ти каже ориентировъчно кое колко струва като дори града не си споменал. Иначе горе-долу имотите държат цени в София, Варна, Пловдив, Плевен, Стара загора, Бургас, Благоевград и още 2-3 града, но за всички други думата "държат" има най-различно измерение...

Първоначално изпратено от kpetrof Разгледай мнение
      Поне долу-горе, нещо приблизително.
      Става въпрос за постройка късно соц строителство масивни стени, керемиден покрив, с открит таван, т.е. не е иззидана долната част на тавана...
      Около 50 кв. метра, висока 2 метра.
      Използвано е за гараж, а цялата постройка е разделене на две помещения. С излаз към главна улица, намира се срещу хотел.
      Сатва въпрос за град където имотите долу-горе държат цена. Например 70кв къща с двор 30-60 хил. лв. зависимост...

Поне някаква ориентировъчна оценка някой може ли да ми даде, понеже искам да видя ако изобщо с нашите банки може да стане да ипотекирам постройката, става въпрос за малка сума, до 3 000 лв.

Коментар

• Обърни се към шуфа

Коментар

• нямаш шанс за кредит.първо обезпечението не струва .второ за 3к няма никоя банка да се занимава с теб.дръпни потребителски

Коментар

• Намери си оценител - ще ти струва 120-150 лв. макс.
            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Някой може ли да ми даде кредитна оценка

Поне долу-горе, нещо приблизително.
              Става въпрос за постройка късно соц строителство масивни стени, керемиден покрив, с открит таван, т.е. не е иззидана долната част на тавана...
              Около 50 кв. метра, висока 2 метра.
              Използвано е за гараж, а цялата постройка е разделене на две помещения. С излаз към главна улица, намира се срещу хотел.
              Сатва въпрос за град където имотите долу-горе държат цена. Например 70кв къща с двор 30-60 хил. лв. зависимост...

Поне някаква ориентировъчна оценка някой може ли да ми даде, понеже искам да видя ако изобщо с нашите банки може да стане да ипотекирам постройката, става въпрос за малка сума, до 3 000 лв.
            Working...
            X