IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сградният фонд в БГ се увеличава, а населението намалява. За кого ще са всички НИ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сградният фонд в БГ се увеличава, а населението намалява. За кого ще са всички НИ?

За косовари, сирийци, либийци, иракчани, египтяни, мароканци, афганистанци, украинци, йеменци... Не се безпокой, нато има грижата за потока от бежанци към България и оползотворяването на сградния фонд!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dragorad Разгледай мнение
      Големят проблем на БГ не са чак толкоз некадърните и крадливи политици, колкото демографският проблем. Както знаем младите и платежоспособните хващат пътя и емигрират.

Питам се за кого ще са всички тези имоти, при положение, че населението се топи като сняг през май?

Опитвам се да съдя по себе си. Аз живея вече от 20 години извън БГ, децата ми не са родени в БГ и знаят само съвсем малко български. Не вярвам те някога да пожелаят да живеят в БГ. Може би само аз и жената да решим да прекараме времето след пенсиониране там, но дори и това не е чак толкова вероятно при положение, че имаме и имот на морето в Гърция.

Чудя се какво да направя с всички тези имоти които с ав БГ (земи, апартаменти и къщи)? Ако ги оставя така, то децата със сигурност някога ще ги продадат, но и състоянието на сградите ще е плачевно. Може би е по-добре сега аз да продам всичко и парите да инвестирам, така, че децата ми някога да могат по лесно да ги вземат.

Едва ли аз съм единственият българин живеещ в чужбина задаващ си тези въпроси.
      Сградният фонд се увеличава, но само в големите градове накъдето са се насочили 90% от населението в БГ.
      Търсене - Предлагане... няма нищо неестествено.
      Не съм чул някой да инвестира в забитите села и замиращите градчета (също от селски тип) в жилищни сгради.
      Колкото до земеделската земя - търсене за нея винаги ще има.
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Сградният фонд в БГ се увеличава, а населението намалява. За кого ще са всички НИ?

Големят проблем на БГ не са чак толкоз некадърните и крадливи политици, колкото демографският проблем. Както знаем младите и платежоспособните хващат пътя и емигрират.

Питам се за кого ще са всички тези имоти, при положение, че населението се топи като сняг през май?

Опитвам се да съдя по себе си. Аз живея вече от 20 години извън БГ, децата ми не са родени в БГ и знаят само съвсем малко български. Не вярвам те някога да пожелаят да живеят в БГ. Може би само аз и жената да решим да прекараме времето след пенсиониране там, но дори и това не е чак толкова вероятно при положение, че имаме и имот на морето в Гърция.

Чудя се какво да направя с всички тези имоти които с ав БГ (земи, апартаменти и къщи)? Ако ги оставя така, то децата със сигурност някога ще ги продадат, но и състоянието на сградите ще е плачевно. Може би е по-добре сега аз да продам всичко и парите да инвестирам, така, че децата ми някога да могат по лесно да ги вземат.

Едва ли аз съм единственият българин живеещ в чужбина задаващ си тези въпроси.
      Working...
      X