С посредник ли купуваш? Разполагаш ли с парите? И имаш ли добра ориентация колко е реалната цена на подобни жилища?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С колко мога да очаквам да ми смъкнат от офертната цена при покупка на апартамент?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеХубав въпрос, но е строго индивидуално спрямо купувач и продавач. Ако приемем, че и двамата са реалисти, то при отстъпка от до 10% след силен пазарлък, купувай. Ако е между 10 и 20%, трябва да огледаш добре имота за подводни камъни. Ако е над 20%, имота не си струва и по-добре не го купувай. Аз купих с отстъпка от 33% и сега общо взето ми е мъка възвръщаемостта при положение, че мислех че съм ударил кьоравото. Купих и друг преди години със зорлем отстъпка от 5% но резултатите от него са ми впечатляващи.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеЗдравейте
Разглеждайки обявите за апартаменти в София, доколко продавачите обявяват по-висока цена от тази която очакват да получат?
Т.е какъв средно процент би било разумно да офертирам надолу от предложената цена?
Мерси"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Разглеждайки обявите за апартаменти в София, доколко продавачите обявяват по-висока цена от тази която очакват да получат?
Т.е какъв средно процент би било разумно да офертирам надолу от предложената цена?
Мерси
Коментар
-
Мерси
Коментар
-
С колко мога да очаквам да ми смъкнат от офертната цена при покупка на апартамент?
Здравейте
МерсиТагове: Отмаркиране на всички
Коментар