IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена на жилище в лошо състояние кв.Банишора?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мога да ти дам сравнение, в нашия блок гарсониера излетя за 35 евра, двустаен обзаведен за 48 евра, друг в ужасно състояние му искат 40 евра, моя тристаен го продавам 57 обзаведен...това всичкото в епк в фондови жилища което е кажи речи банишора...тухлените и в банишора и във фондови според мен не си заслужават защото са мнооого стари...надявам съм успял да ти помогна

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      А да имате иформация как вървят цените в Лагера?
      Започват от 68 000 евро до към 88 000 евро за тристаен тухла. Кварталчето не е зле!

Коментар

• А да имате иформация как вървят цените в Лагера?

Коментар

• Първоначално изпратено от vladko33 Разгледай мнение
          Не е гредоред слава богу, но не бих казал, че кооперацията е добре поддържана. Има нужда от ремонти в бъдеще, тъй като по две от носещите стени отвън на фасадата има напуквания явно заради лошо оттичане на подпочвени води. Иначе самото жилище е стегнато, но е за цялостен ремонт, тъй като не е обитавано дълго време. С интерес чета коментарите и съветите ви. !
          Жилището си е жилище. Добре е да гио имаш. Колкото и да е ново и стегнато след няколко години пак ще трябва да го ремонтираш, няма начин. Но си знаеш че е твое. Отделно, не подценявай земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
            Подпочвени води и напукани колони.... Семейство Адамс на последния, мангали на първия и екзорсист по средата. Кажи за всички "предимства" наведнъж, не на час по лъжичка щото подвеждаш коментарите. Само благодариш ама напразно. Съвета ми е да бягаш от там освен ако не си наркодилър. Успех.

Колкото по-далече, толкова по-добре !!!

Коментар

Не е гредоред слава богу, но не бих казал, че кооперацията е добре поддържана. Има нужда от ремонти в бъдеще, тъй като по две от носещите стени отвън на фасадата има напуквания явно заради лошо оттичане на подпочвени води. Иначе самото жилище е стегнато, но е за цялостен ремонт, тъй като не е обитавано дълго време. С интерес чета коментарите и съветите ви. !
              Подпочвени води и напукани колони.... Семейство Адамс на последния, мангали на първия и екзорсист по средата. Кажи за всички "предимства" наведнъж, не на час по лъжичка щото подвеждаш коментарите. Само благодариш ама напразно. Съвета ми е да бягаш от там освен ако не си наркодилър. Успех.

Коментар

• Не е гредоред слава богу, но не бих казал, че кооперацията е добре поддържана. Има нужда от ремонти в бъдеще, тъй като по две от носещите стени отвън на фасадата има напуквания явно заради лошо оттичане на подпочвени води. Иначе самото жилище е стегнато, но е за цялостен ремонт, тъй като не е обитавано дълго време. С интерес чета коментарите и съветите ви. !

Коментар

Прави ми впечатление огромната разлика в оценките- между 20 и 55к евро. Надявам се пишещите да са професионалисти в облсстта и да успея да добия приблизителна представа за цената. Знам че има много фактори от които зависи ето защо не ми е необходим конкретен отговор но между 20 и 55 разликата е огромна
                  В Банишора и Фондови жилища има много разнообразно строителство, като във фондовите преобладават стари гредоредни блокчета , но и панели. Ако има плочи е добре, но дори само покрива да е на гредоред, ако стане пожар разходите на всички живущи за възстановяване на покрива ще са колосални.
                  На мен ми изпадна един много евтин стар гредоред в близост до НКЖИ, но се отказах само заради него. Иначе си беше подарък - гарсониера за 10К евра.

Коментар

• Прави ми впечатление огромната разлика в оценките- между 20 и 55к евро. Надявам се пишещите да са професионалисти в облсстта и да успея да добия приблизителна представа за цената. Знам че има много фактори от които зависи ето защо не ми е необходим конкретен отговор но между 20 и 55 разликата е огромна

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                      Трябва да си голям късметлия за да вземеш въпросното жилище и земя за 40к евро. Ако успее да се спазари за толкова малко да действа човека и да не го мисли.
                      Както се казва, а дано, ама надали.
                      теоретично земята струва нещо ама на практика нищо защото за да я реализираш требе да бутнеш сградата освен това парцела е много малък. между другото мой познат купи 90 чисто ново сторителство за 66к в Банишора. аз тоя квартал не го харесвам ама ако е изгодно защо не

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                        повече от 40к е набутване
                        Трябва да си голям късметлия за да вземеш въпросното жилище и земя за 40к евро. Ако успее да се спазари за толкова малко да действа човека и да не го мисли.
                        Както се казва, а дано, ама надали.

Коментар

• повече от 40к е набутване

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                            Купуваш и идеална част от земята, в бъдещето може и да се облажиш от някой инвеститор с нов апартамент.
                            В скоро време не мисля, че ще има строеж, а и кооперациите в съседство са по-големи и стабилни и изключвам вариант за окрупняване на парцел от голям инвеститор. Но все пак наличието на светъл и приятен двор, като полагаща се част, не е за пренебрегване. Благодаря на всички за съветите и се надявам и на други мнения предвид повечето информация, която добавих !

Коментар

• ЗАВИСИ ОТ ЦЕНАТА

Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                              ако няма бетонна плоча и колони, бягай докато е време!!
                              не мойш намери дори застраховател за тази кочина...
                              цената тука не е фактор!
                              Купуваш и идеална част от земята, в бъдещето може и да се облажиш от някой инвеститор с нов апартамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                                ако няма бетонна плоча и колони, бягай докато е време!!
                                не мойш намери дори застраховател за тази кочина...
                                цената тука не е фактор!
                                Стените са носещи и не е гредоред- има си плоча на всеки етаж.

Коментар

Working...
                                X