Мога да ти дам сравнение, в нашия блок гарсониера излетя за 35 евра, двустаен обзаведен за 48 евра, друг в ужасно състояние му искат 40 евра, моя тристаен го продавам 57 обзаведен...това всичкото в епк в фондови жилища което е кажи речи банишора...тухлените и в банишора и във фондови според мен не си заслужават защото са мнооого стари...надявам съм успял да ти помогна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на жилище в лошо състояние кв.Банишора?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеА да имате иформация как вървят цените в Лагера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladko33 Разгледай мнениеНе е гредоред слава богу, но не бих казал, че кооперацията е добре поддържана. Има нужда от ремонти в бъдеще, тъй като по две от носещите стени отвън на фасадата има напуквания явно заради лошо оттичане на подпочвени води. Иначе самото жилище е стегнато, но е за цялостен ремонт, тъй като не е обитавано дълго време. С интерес чета коментарите и съветите ви. !
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнениеПодпочвени води и напукани колони.... Семейство Адамс на последния, мангали на първия и екзорсист по средата. Кажи за всички "предимства" наведнъж, не на час по лъжичка щото подвеждаш коментарите. Само благодариш ама напразно. Съвета ми е да бягаш от там освен ако не си наркодилър. Успех.
Колкото по-далече, толкова по-добре !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladko33 Разгледай мнениеНе е гредоред слава богу, но не бих казал, че кооперацията е добре поддържана. Има нужда от ремонти в бъдеще, тъй като по две от носещите стени отвън на фасадата има напуквания явно заради лошо оттичане на подпочвени води. Иначе самото жилище е стегнато, но е за цялостен ремонт, тъй като не е обитавано дълго време. С интерес чета коментарите и съветите ви. !
Коментар
-
Не е гредоред слава богу, но не бих казал, че кооперацията е добре поддържана. Има нужда от ремонти в бъдеще, тъй като по две от носещите стени отвън на фасадата има напуквания явно заради лошо оттичане на подпочвени води. Иначе самото жилище е стегнато, но е за цялостен ремонт, тъй като не е обитавано дълго време. С интерес чета коментарите и съветите ви. !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladko33 Разгледай мнениеПрави ми впечатление огромната разлика в оценките- между 20 и 55к евро. Надявам се пишещите да са професионалисти в облсстта и да успея да добия приблизителна представа за цената. Знам че има много фактори от които зависи ето защо не ми е необходим конкретен отговор но между 20 и 55 разликата е огромна
На мен ми изпадна един много евтин стар гредоред в близост до НКЖИ, но се отказах само заради него. Иначе си беше подарък - гарсониера за 10К евра.
Коментар
-
Прави ми впечатление огромната разлика в оценките- между 20 и 55к евро. Надявам се пишещите да са професионалисти в облсстта и да успея да добия приблизителна представа за цената. Знам че има много фактори от които зависи ето защо не ми е необходим конкретен отговор но между 20 и 55 разликата е огромна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеТрябва да си голям късметлия за да вземеш въпросното жилище и земя за 40к евро. Ако успее да се спазари за толкова малко да действа човека и да не го мисли.
Както се казва, а дано, ама надали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеповече от 40к е набутване
Както се казва, а дано, ама надали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнениеКупуваш и идеална част от земята, в бъдещето може и да се облажиш от някой инвеститор с нов апартамент.
Коментар
-
ЗАВИСИ ОТ ЦЕНАТА
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеако няма бетонна плоча и колони, бягай докато е време!!
не мойш намери дори застраховател за тази кочина...
цената тука не е фактор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеако няма бетонна плоча и колони, бягай докато е време!!
не мойш намери дори застраховател за тази кочина...
цената тука не е фактор!
Коментар
Коментар