IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 3

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Anon76, виждам, че си като върховете осемхилядници - трудно се убеждават. Вариантът е спам - примерно 9 000 хиляди мнения, но толкова енергия като теб нямам. Щом ме обяви и за брокер, явно си взела нещата присърце. Само за жокер ще ти кажа, че завърших IT на място преди години, което си виждала единствено на картичка. Поздрави и продължавай с инлайтмънта на тъмни и изостанали умове като моя. Следващият път като вляза в темата очаквам да си десетохилядник. Ще бъдеш в топ 3 форумните тролове в инвестора. Успех! Или като казват американските братя "Get a Life!".

П.С. Има една схема, където ти плащат да кликаш на Google Ads. С твоята уникална персистентност, можеш да дръпнеш адски много.

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
          Първоначално изпратено от anon6706
          Първоначално изпратено от ixeos
          Аре със здраве.
          Със здраве и на теб. Поне научи нещо ново, сигурен съм. Четене му е майката, да знаеш.
          Сигурен ли си ,че те разбра?
          Сигурен съм, че "новинката" за него е кой е най-големият длъжник по %БВП в света.
          Много малко хора знаят този факт..... щото гледат само телевизия, а интернет го ползват единствено да свалят най-новите торенти.

Негов проблем е как ще тълкува това и следствията му.

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
            Анон
            Имам въпрос:
            Как ще коментираш новите правила за money market funds ,които трябва да приведат 30 % от активите във "високоликвидни" инструменти до 28 май /кеш!! и облигации/.
            Честно казано, тази тема не я следя.
            Не беше ли "нискорискови"? Щото, ако това е думата, вече ми е ясно защо не следя развитието.
            Напоследък риск-рейтингът е доста субективно понятие.

П.П. Дай ми линк да се светна.

Коментар

• Анон
              Имам въпрос:
              Как ще коментираш новите правила за money market funds ,които трябва да приведат 30 % от активите във "високоликвидни" инструменти до 28 май /кеш!! и облигации/.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Първоначално изпратено от ixeos
                Аре със здраве.
                Със здраве и на теб. Поне научи нещо ново, сигурен съм. Четене му е майката, да знаеш.
                Сигурен ли си ,че те разбра?

"П.С. Доларът и Лирата не са "спасение". И тях ще ги чукне инфлацийката в крайна сметка заради непосилните дългове в Щатите и УК."

Броки ,цял ден обикалящо по адреси едва ли има време да вдене каква стратегия са избрали примерно САЩ за решаване на проблема с дълга,която в момента се прилага с пълна пара.
                Той време за имотни форуми няма.............тръгнал за дългова криза да пише!

П.С. Само някой да не си помисли ,че ще видим скоро 1:1 евро -долар,както се е разбързал Маранди.

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna
                  Първоначално изпратено от bgg_red
                  Първоначално изпратено от yerdna
                  Младост е доста далече от "среден софийски квартал", клони си направо към гето. И цена 600-700 Евро на квадрат за панелно гето е пълен абсурд. И 450 Евро е твърде много.
                  За Младст около 300 Евра , а за други
                  по-долнопробни панелни квартали 200-250
                  и то гледано от нивото на сегашните доходи
                  ми се струват съвсем реални цени
                  Горе-долу и аз така ги виждам нещата
                  Но доходите според мен ще спадат.
                  Не случайно съм го написал, а сега даже
                  и ПОЧЕРВЕНИЛ.
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Първоначално изпратено от bgg_red
                    Младост е доста далече от "среден софийски квартал", клони си направо към гето. И цена 600-700 Евро на квадрат за панелно гето е пълен абсурд. И 450 Евро е твърде много.
                    и то гледано от нивото на сегашните доходи
                    Ето тази част от пъзела пропускат доста хора.
                    Ама хайде да не ми набъбват много постовете.....

П.П. От уважение към bgg_red, добавям още малко червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                      и то гледано от новото на сегашните доходи

Коментар

и то гледано от новото на сегашните доходи
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos
                          Това, какво аз смятам е без значение. Пазарът и ситуацията определят какво може да си намериш. Средната реална цена за Младост (среден софийски квартал) в момента е 600-700 евро/кв.м. Не е 1000. През 2004 година беше 450 евро/кв.м. Сметни си инфлацията за този период сама. И аз искам да карам Бугати, ама не мога да си го позволя. И си мълча. И си карам 7 годишна ширпотреба.

Коментар

Аре със здраве.

Коментар

П.С. Може да сте убедени напълно, че кешовиците в крайна сметка винаги са прецакани брутално. Даже повече от тия с кредитите. Напазарувайте активи, не казвам само имоти, а по-общо активи.
                              П.С. Доларът и Лирата не са "спасение". И тях ще ги чукне инфлацийката в крайна сметка заради непосилните дългове в Щатите и УК.
                              Тези изказвания винаги са ме разсмивали.

Преведено звучат така - "аз на 2000 евра не мога да продам, затова нека всички пари се обезценят и да не съм единствения загубил".

А за спорещите как обезценката на еврото ще се отрази на цените на НИ - за сведение вижте как обезценката на долара се отрази на НИ в САЩ последните години

И последно, нека почеша егото на някои толкова желаещи обезценка на парите само защото не могат да си продадат кимитата си на 2000 кинта - ако има наистина такава обезценка на всички пари и един хляб стане на цена 100 сегашни евра или долара, и всички кешове изгорят, ами за какво ще си продавате кимизарниците? За торби със злато ли?

Смях голям пада тука...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                Виж сега, може и да те плашим тези с по над хиляда мнения, но може и да понаучиш нещо от нас. Виждам, че си инат и четеш главно мнения на гурута. Та по двата ти П.С. да те питам нещо. Като махнеш "шампиона" Зимбабве, знаеш ли коя държава има най-голям публичен дълг спрямо БВП-то си?
                                Ако ми отговориш, после ще ти задам още един въпрос.
                                Япония.
                                https://www.cia.gov/library/publicat.../2186rank.html

Не искам да задаваш въпроси, защото така се правят 8000 мнения, а аз имам и други неща да върша освен да вися в инвестора.

На гурута не вярвам. Като всички обясняваха как БФБ ще пробие небето, аз си излязох тихо и кротко с порядъчна печалба. Цитатът е от сравнително неизвестен за общата публика автор, силно уважаван в академичните среди. Ако му прочетеш книгата, на две страници има повече знание най-вероятно от всичките ти 8000 поста. Аре със здраве.

Коментар

Working...
                                X