Първоначално изпратено от Avalaon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да отворя агенция за недвижими имоти
Collapse
X
-
Hence, you are undoubtedly hobby country with world of warcraft, and also believing so that you can
--
Cheap Fut 14 Coins
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеМоля, за мнение какво трябва да предприема , за да отворя такава агенция.
Имам предвид именно къде да се регистрирам, в кои сдружения, регистри и т.н.
Дружество имам , затова тръгваме именно от практичната и конкретната за този бизнес част.
не ме интересуват мнения дали има смисъл или не, а какво трябва да направя от самото начало , за да не откривам топлата вода и за да си спестя възможни бъдещи проблеми и действия.
Предварително , благодаря на отзовалите се.
Успех.Last edited by briko; 15.10.2013, 15:05.
Коментар
-
Аз се занимавам и с недвижими имоти но само индустриални терени. Работя с консултански договори, така че и това е вариант за теб, след като не можеш да си позволиш да платиш на счетоводител да ти изкара документите.
Няма файда да плащаш за лицензи, след като 98% от канторите работят като консултанти.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Как да отворя агенция за недвижими имоти
Моля, за мнение какво трябва да предприема , за да отворя такава агенция.
Имам предвид именно къде да се регистрирам, в кои сдружения, регистри и т.н.
Дружество имам , затова тръгваме именно от практичната и конкретната за този бизнес част.
не ме интересуват мнения дали има смисъл или не, а какво трябва да направя от самото начало , за да не откривам топлата вода и за да си спестя възможни бъдещи проблеми и действия.
Предварително , благодаря на отзовалите се.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар