IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да отворя агенция за недвижими имоти

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
    Моля, за мнение какво трябва да предприема , за да отворя такава агенция.
    Имам предвид именно къде да се регистрирам, в кои сдружения, регистри и т.н.
    Дружество имам , затова тръгваме именно от практичната и конкретната за този бизнес част.

не ме интересуват мнения дали има смисъл или не, а какво трябва да направя от самото начало , за да не откривам топлата вода и за да си спестя възможни бъдещи проблеми и действия.

Предварително , благодаря на отзовалите се.
    Не е необходимо да правиш каквото и да било - слагаш си табелата и толкова, всички сдружения и тн. са доброволни и пожелателни, ако искаш се включи, но не е условие за да работиш

Коментар

• Не е необходимо никъде да се регистрирваш. В сдруженията не е задължително. Трябва да имаш в предмета на дейност на фирмата, дейността недвижими имоти. Откриваш офис, правиш си сайт за недвижими имоти или рекламираш в сайтове за такива.

Коментар

• Hence, you are undoubtedly hobby country with world of warcraft, and also believing so that you can

--
        Cheap Fut 14 Coins

Коментар

• Черкезов, моля, прочетете какво точно питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
            Дружество имам , затова тръгваме именно от практичната и конкретната за този бизнес част.

не ме интересуват мнения дали има смисъл или не, а какво трябва да направя от самото начало , за да не откривам топлата вода и за да си спестя възможни бъдещи проблеми и действия.

Всички регистрации, сдружения на АНИ са в сверата на пожеланията към някаква регулация на пазара, така беше преди една година, чисто и просто слагаш една табела АНИ и почваш да консултираш и печелиш.
            Успех.
            Last edited by briko; 15.10.2013, 15:05.

Коментар

• Аз се занимавам и с недвижими имоти но само индустриални терени. Работя с консултански договори, така че и това е вариант за теб, след като не можеш да си позволиш да платиш на счетоводител да ти изкара документите.
              Няма файда да плащаш за лицензи, след като 98% от канторите работят като консултанти.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Как да отворя агенция за недвижими имоти

Working...
              X