IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срив в цените на Недвижимите имоти след конфликта в Сирия?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
    Днес един познат ми напомни за военните действия 1990-те в бивша Югославия. Тогава у нас почти нямаше пазар на недвижими имоти, т. е. цените бяха никакви. Едва с края на бойните действия, след 1999-2000 цените почнаха да се събуждат.
    Очаквате ли имотите в България да се сринат, при евентуална атака над Сирия, още повече че Турция се очертава да е главно действащо лице, и ние сме доста близо до самия конфликтен район? Какво мислите... за цените на панелките у нас, ако Щатите зачешат Сирия и почне война...

Ще ме умориш от смях в неделя следобед!

По твоята логика, не "мога" да си представя, какво трябва да стане с цените на имотите в САЩ - които са главна страна във "бойните действия"!

Според мен - личното ми и неангажиращо мнение по повод твоя въпрос е, да се насочиш към фазите на луната или направо на Марс, като фактор определящ цените на имотите - конкретно в БГ де... а защо не погледнеш и към някоя съседна галактика или нестандартно мислене -> към малък, но близко преминаващ обект като комета?
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Срив в цените на Недвижимите имоти след конфликта в Сирия?

Днес един познат ми напомни за военните действия 1990-те в бивша Югославия. Тогава у нас почти нямаше пазар на недвижими имоти, т. е. цените бяха никакви. Едва с края на бойните действия, след 1999-2000 цените почнаха да се събуждат.
      Очаквате ли имотите в България да се сринат, при евентуална атака над Сирия, още повече че Турция се очертава да е главно действащо лице, и ние сме доста близо до самия конфликтен район? Какво мислите... за цените на панелките у нас, ако Щатите зачешат Сирия и почне война...
    Working...
    X