IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Термографска диагностика преди покупка на жилище

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ibbsood Разгледай мнение
    Пиша в тази тема, която отворих преди време за да не отварям нова, тъй като има връзка с нея. Превантивните мерки, които трябва всяко домакинство да прави е много важно, за да не се получавт събитията през последните седмици и месеци. Срещу природните бедствия е трудно да се борим, но причините не са само в него. Голяма част от жилищните блокове са в окаяно състояние. Общите части изобщо не се поддържат, да не говорим за фасадата и покривите. Всички се оправдават, че няма пари но смятам, че пари могат да се намерят, тъй като при саниране държавата покрива 70% от стойноста, но няма желание от страна на живущите да се хванат в ръце и да вземат да действат, като се организират и леко по леко да направят нещо за мястото където живеят. Ако всеки сам не си помогне, няма кой друг да му помогне.
    Подкрепям напълно ! Термографската диагностика би помогнала за преодоляване на последствията и дори нещо повече! Би предотвратила наводненията от последните дни!

В крайна сметка със събраните до момента 850000 лева най добре би било да се направи по една цветна снимка на пострадалите за спомен вместо да им бъдат осигурявани временни жилища и поправки по инфраструктурата!

Разбира се за главен изпълнител а защо не и лицензионен надзорник би било най подходящо да бъде избрана вашата фирма!

А сега сериозно - човече защо за бога не дадеш на Google AdWords едни 20 лева за реклама на сайта си вместо да се подиграваш с нещастието на хората?
    Last edited by magi208; 01.07.2014, 05:28.

Коментар

• Превантивни дейности

Пиша в тази тема, която отворих преди време за да не отварям нова, тъй като има връзка с нея. Превантивните мерки, които трябва всяко домакинство да прави е много важно, за да не се получавт събитията през последните седмици и месеци. Срещу природните бедствия е трудно да се борим, но причините не са само в него. Голяма част от жилищните блокове са в окаяно състояние. Общите части изобщо не се поддържат, да не говорим за фасадата и покривите. Всички се оправдават, че няма пари но смятам, че пари могат да се намерят, тъй като при саниране държавата покрива 70% от стойноста, но няма желание от страна на живущите да се хванат в ръце и да вземат да действат, като се организират и леко по леко да направят нещо за мястото където живеят. Ако всеки сам не си помогне, няма кой друг да му помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        За да хванеш крадец на парно не ти трябва термографска камера.Когато има съмнения че някой краде се прави следното
        1.Всички радиатори на съответния щранг над апартамента за който са съмненията се спират
        2.Слиза се в долния апартамент под този в който са съмненията и ако тръбата над отклонението за радиатора е топла работата е ясна.Краде.
        Напълно си прав и така става. Много добре се разбира идеята ти.

Коментар

• Най се кефя, като на някой не му достига акъла как да се рекламира и си прави 3-4 профила, да си хвали сам услугите. Не мога да повярвам, че за качествена услуга, ще се налага да си правиш фалшиви профили за да се възхваляваш...

Коментар

• Хейтъри или манипулатори ?

Първоначално изпратено от ibbsood Разгледай мнение
            Инвестор.БГ е любимият ми сайт, тъй като намирам обективна информация по различни въпроси, които ме интересуват.

Ако поне на един човек съм помогнал с информацията, която дадох ще съм доволен, а от написаното виждам, че е станало.
            Ами да се запиша като хейтър щом в тази тема няма

Първо много се радвам , че си харесал сайта и ти пожелавам наистина да ти стане любим. Въпреки , че думите ти са само реверанс към модераторите във връзка с рекламата , която си правиш.

Имайки предвид факта кога си регистриран едва ли форума ти е бил много полезен до сега но се надявам да ти бъде за в бъдеще

Фалшивите акаунти на julia , sami и tutsy ,които изказват възхищението си от технологията са нещото , което ме поставя в ролята на " хейтър " и мога да тълкувам само като обида към интелекта на читателите.

С пожелание да намалиш малко агресивността на рекламата си и начина по който възприемаш участниците във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Може и да не те - ако и аз съм в играта или ако оня ми плаща чистачката и асансьора да си трая. Не се заяждам това са напълно реални сценарий.
              Извинявай ама дървената философия е едно от най лошите качества в народопсихологията ни.Той краде по 200 кинта от входа а ти си на далавера щото давал два лева за чистачка...Именно поради такива не желая да живея в колективни коптори.

Коментар

Ma ти май не четеш какво ти пиша?Ми ако дойда у вас и кажа че имам съмнения че съседа над теб краде няма ли да ме пуснеш?То ако ще влизам у тоя дето краде няма какво да пипам тръбите ще пипна радиатора.
                Може и да не те - ако и аз съм в играта или ако оня ми плаща чистачката и асансьора да си трая. Не се заяждам това са напълно реални сценарий.
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ами аз ако знам че крада да не мислиш, че ще пусна някой в жилището ми да опипва тръбите
                  Ma ти май не четеш какво ти пиша?Ми ако дойда у вас и кажа че имам съмнения че съседа над теб краде няма ли да ме пуснеш?То ако ще влизам у тоя дето краде няма какво да пипам тръбите ще пипна радиатора.

Коментар

Някъде да съм написал че ще се влиза в жилището на крадеца?
                    Ами аз ако знам че крада да не мислиш, че ще пусна някой в жилището ми да опипва тръбите

Коментар

Ти не си ли чувал, че жилището е неприкосновена териотрия и без съгласието на собственика никой не може да влиза и остава в него
                      Някъде да съм написал че ще се влиза в жилището на крадеца?

Коментар

За да хванеш крадец на парно не ти трябва термографска камера.Когато има съмнения че някой краде се прави следното
                        1.Всички радиатори на съответния щранг над апартамента за който са съмненията се спират
                        2.Слиза се в долния апартамент под този в който са съмненията и ако тръбата над отклонението за радиатора е топла работата е ясна.Краде.
                        Ти не си ли чувал, че жилището е неприкосновена териотрия и без съгласието на собственика никой не може да влиза и остава в него

Коментар

• Първоначално изпратено от Sami6 Разгледай мнение
                          Много полезна информация. Даваха по телевизора в едно предаване, че с такава камера се хващат крадци на парно.
                          Успех и от мен!

Коментар

• Много полезна информация. Даваха по телевизора в едно предаване, че с такава камера се хващат крадци на парно.
                            Успех и от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от ibbsood Разгледай мнение
                              Инвестор.БГ е любимият ми сайт, тъй като намирам обективна информация по различни въпроси, които ме интересуват. Прегледах форума и останах изненадан, колко хейтъри има и тук. Само, като видях хората, които са написали отрицателни отзиви и като видях, колко мнения имат те разбрах, че и в този сайт в който мислех, че влизат и ползват по интелигентни потребители е пълно с хейтъри. Не виждам нищо лошо хората да бъдат информирани и да подобрят жизнения си стандарт. Ако поне на един човек съм помогнал с информацията, която дадох ще съм доволен, а от написаното виждам, че е станало. Работа има за всеки, който иска да работи и не чака тя да го намери. Нека бъдем положителни и помагаме на хората вместо само да хейтваме.
                              Специално в темата ти няма много хейтъри.
                              Всъщност това е защото идеята ти е напълно положителна и приложима за разни цели. Не само при покупка. И е добре повече хора са се запознаят с тези възможности.
                              Успех!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Инвестор.БГ е любимият ми сайт, тъй като намирам обективна информация по различни въпроси, които ме интересуват. Прегледах форума и останах изненадан, колко хейтъри има и тук. Само, като видях хората, които са написали отрицателни отзиви и като видях, колко мнения имат те разбрах, че и в този сайт в който мислех, че влизат и ползват по интелигентни потребители е пълно с хейтъри. Не виждам нищо лошо хората да бъдат информирани и да подобрят жизнения си стандарт. Ако поне на един човек съм помогнал с информацията, която дадох ще съм доволен, а от написаното виждам, че е станало. Работа има за всеки, който иска да работи и не чака тя да го намери. Нека бъдем положителни и помагаме на хората вместо само да хейтваме.

Коментар

Working...
                                X