IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли парцели в радиус 15-20 км. от Варна?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Химчо, тази оферта ми харесва.

Моля за подробностите:

1. Ток често ли спират
    2. Има ли обхват на GSM
    3. Телефон БTK
    4. Път
    5. Параметри на къща
    6. В какво село се намира
    7. Има ли рейс от Варна

С уважение ...

Коментар

• Предлаам един парцел 650 кв. на 17 км от Варна в посока Бургас

Искам 2000 лева.
      Не съм брокер и нямам сметка да ви лъжа.
      Има ток и кладенец

Коментар

• [HTML]Според мен на тези времена е много по-изгодно човек да извие ръцете на някой закъсал инвеститор и да вземе готова къща, вместо да се занимава със строители и архиекти. Успех[/HTML]

Инвеститор на село е равно на девица на абитюрентски бал . Повечето т.нар. инвеститори са автокрадци (автотърговци), дребни бандити и големи тарикати. И последващите инвестиции са:
        1. В стара къща, която след "реконструкция" ще изглежда нова.
        2. В нова къща.
        Масово се спестява (по-точно се е спестявало) от където и както може. Не говоря за дограма и евтин теракот. Стени от бетонни блокчета, по-малко желязо в основи и плочи и др. подобни. Най-бруталното, което съм виждал: вътрешна водопроводна инсталация направена от градински маркуч!!!
        Благодаря за такива закъсали инвеститори. Когато не знам какво има под гипсокартона си е малко страшно. Разбира се съществува хипотезата, че и ако си намериш строител-изпълнител на твой строеж пак може да се получи същото, но всяко правило си има изключение.

И в духа на този форум ще кажа, че имам парцел на село и не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
          Според мен на тези времена е много по-изгодно човек да извие ръцете на някой закъсал инвеститор и да вземе готова къща, вместо да се занимава със строители и архиекти. Успех
          +++
          Днес преди обяд си мислих същото.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Според мен на тези времена е много по-изгодно човек да извие ръцете на някой закъсал инвеститор и да вземе готова къща, вместо да се занимава със строители и архиекти. Успех
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Препоръчвам ти с.Рогачево, 30км от Варна, не съм чул да има цигани или турци. Мисля че отговаря на изискванията ти, комбинация от гора и море на 3км е Албена и Кранево.

Коментар

• предлагам вилен парцел

Предлагам вилен парцел до морето в близост до голф комплекс "Блекси рама"

Коментар

• с Константиново е на 10 км ОТ Варна (след Аспаруховия мост , по пьтя кьм Белослав
                  1 декар с кьща е кьм 30 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнение
                    Привет!

Село или вилна зона е обект на търсенето Ви? Ако мислите, че имот в близост до морето би Ви заинтригувал... Да има много такива

Поздрави: Дидо
                    Дидо, чак морето не ме привлича. През последните 10 години не съм взел нито една баня. Плажовете са мръсни, храни които продават в антисанитарни капанчета са скъпи и развалени и още отгоре те изнудват плажни мутри за чадъра.

Така че основния ми приоритет и блян е село без цигани. Но това според моите проучвания наистина се оказа блян. Даже ако в самото село няма цигани няма начин те да не се настанили на 1-2 км от селото.

Но все пак ако имаш нечто в предвид кажи една цифра и да му мислим.

С уважение...

Коментар

• Първоначално изпратено от masik Разгледай мнение
                      Търся парцел 600 кв.м. в радиус 15-20 км. от Варна.
                      Обаче искам в това село да няма турци и цигани.
                      Дали още останаха такива?
                      С уважение, Валери.
                      Привет!

Село или вилна зона е обект на търсенето Ви? Ако мислите, че имот в близост до морето би Ви заинтригувал... Да има много такива

Поздрави: Дидо
                      Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социали

Коментар

• Първоначално изпратено от salaga Разгледай мнение
                        Преди няколко дни за първи път през живота си ходих на Перчемлията да гледам едно къще.
                        Лошото е стръмния и тесен път, 2 коли трудно се разминават. Друг път за момента няма, т.е. местността е задънена. Зимата може да е проблем при снежно и заледено.
                        Иначе горе е равно, има много лъскави и нови къщи, но има и много запуснати и изоставени парцели с бараки.
                        Има ток и вода, телефон и интернет от СпектрумНет.
                        Обществен транспорт разбира се няма.Май имаше едно магазинче за хранителни стоки, то и кафе едновременно.
                        Аз лично не съм очарован, предпочитам по-разработено село.
                        лятото вода НЯМА! За това вилите там имат бидони и хидрофори. При сняг не можеш да се качиш с кола там, а брататя мургави само това чакат.
                        Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• Бяла Гарга что се чудиш?
                          Нали вече сме от иранския произход, така че няма никаква разлика между турци и българи

Коментар

• Първоначално изпратено от Бяла Гарга Разгледай мнение
                            Но защо той продължава да владее парче от българска земя? след освобождението?
                            "освобождението" трябва да го слагаш в кавички, тогава всичко ти е обяснимо

Коментар

• обяснете ми как може един турчин да притежава земя в РБ.
                              Наскоро се разприказвах с един фес итой ме изненада че притежава 100 декара в разградско от 200 години.
                              т.е. още от време на турско робство!
                              аз мисля, че когато неговия прадядо дошел като башибузук по тези земи живеели българи.
                              Той ги изкормил и се присвоил тази земя.
                              Това е разбираемо.
                              Но защо той продължава да владее парче от българска земя? след освобождението?
                              Не е ли редно да се върнат тези земи на българи.
                              Ня ма значение че той е български гражданин. Важно как е придобил тази земя.
                              егати държавата!

Коментар

• Първоначално изпратено от vilavarna
                                мерси Салага!
                                ...Имам чуството че стрителите на кутийки в градовете плащат на администрацията да не строи пътища, за да могат да държат високи цените. бульшить, дет викат рашките
                                Не знам дали директно им плащат, но със сигурност я има тази зависимост. Иначе кой ще се гъче в прахоляка с половин село в блока?

Коментар

Working...
                                X