IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли парцели в радиус 15-20 км. от Варна?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мерси Салага!

Това с пътя е наистина кофти. Някъде четох за обещания да се направи път през Кичево ама кога би станало това е друг въпрос. Гледах една нова къща за 50к в имот.бг и затова попитах.
    "Аз лично не съм очарован, предпочитам по-разработено село."
    Да ти кажа най-важното ми е достъпа до Варна - така или иначе се пътува 5 дена в седмицата - работа, училище и т.н.. Така че и да е разработено селото ако е на много км с кофти път е зле.
    Имам чуството че стрителите на кутийки в градовете плащат на администрацията да не строи пътища, за да могат да държат високи цените. бульшить, дет викат рашките

Коментар

• Преди няколко дни за първи път през живота си ходих на Перчемлията да гледам едно къще.
      Лошото е стръмния и тесен път, 2 коли трудно се разминават. Друг път за момента няма, т.е. местността е задънена. Зимата може да е проблем при снежно и заледено.
      Иначе горе е равно, има много лъскави и нови къщи, но има и много запуснати и изоставени парцели с бараки.
      Има ток и вода, телефон и интернет от СпектрумНет.
      Обществен транспорт разбира се няма.Май имаше едно магазинче за хранителни стоки, то и кафе едновременно.
      Аз лично не съм очарован, предпочитам по-разработено село.

Коментар

• Перчемлията?

Някой може ли да сподели впечетления от местност "Перчемлията"?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
          С трици просто няма да стане или ще стане това,което вече си видял.
          Абе из варненско нямам представа как е ,ама тука из шопско такива като теб с 20-30 хиляди с лопата да ги ринеш.До тук обаче са успяли да похарчат по200-300 литра гориво да обикалят.Не съм броки а и не ги харесвам, по скоро те ме харесват но имам директни наблюдения.Тъй,че тук с 20000 може да купиш само схлупена къщурка.Колкото до липите,божия работа.Успех в пазарлъка.[/quote]

Стига си надувал цените! Бе!
          Кажи още че глутница англичани обикалят занепаднали шопски села с куфари лири.
          Чували сме вече тези простотии. Заради такива като теб и няма нормален имотен пазар в родната България.

Коментар

• Първоначално изпратено от xpucmo
            От едно време ми фалшивее темата ти,ама като прочетох блога - съвсем!!!
            Всичко това може да се съчини и пред компютъра,без да се излиза навън.
            Ако пък наистина си го преживял,освен че не е нищо ново за никого,колко хубаво съм ти го написал навремето!!!!
            Имам чувството,че си прохождащ регионален журналист.
            Хората отдавна са чували и за топла вода и за колело.......
            Сякаш сефте падаш от Марс.......
            А бе, что си се овълчил така, бай христо?
            Човека просто изказва своето мнение а ти вече му даваш обидни квалификации. Не съвпада със твоето мнение, нали?
            Ай де малко по-интелигентно карай

Коментар

Първоначално изпратено от masik
              За брокер bordo_77
              Заделил съм 20 хилки, но това не означава, че ги дам лесно за схлупена къщурка с две липи отпред.
              Аз съм КУПУВАЧ С РЕАЛНИ ПАРИ и сега е моето време за да се пазаря, и да получа най-доброто, а не това което ми искат да пробутат.
              С уважение, Валери.
              Абе из варненско нямам представа как е ,ама тука из шопско такива като теб с 20-30 хиляди с лопата да ги ринеш.До тук обаче са успяли да похарчат по200-300 литра гориво да обикалят.Не съм броки а и не ги харесвам, по скоро те ме харесват но имам директни наблюдения.Тъй,че тук с 20000 може да купиш само схлупена къщурка.Колкото до липите,божия работа.Успех в пазарлъка.
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от masik
                За брокер bordo_77
                Заделил съм 20 хилки, но това не означава, че ги дам лесно за схлупена къщурка с две липи отпред.
                Аз съм КУПУВАЧ С РЕАЛНИ ПАРИ и сега е моето време за да се пазаря, и да получа най-доброто, а не това което ми искат да пробутат.
                С уважение, Валери.

Коментар

• Първоначално изпратено от го4ето
                  Насочи се към селищно образувание Ален Мак.
                  И този добре ти го е казал още тогава.....
                  12 км. от центъра,само магистрала и само 2 светофара.

Коментар

Човеко,идея нямаш какви неприятни изненади те чакат из варненските села.....
                    Ти къде ще го чукаш,то къде ще се пука....
                    От едно време ми фалшивее темата ти,ама като прочетох блога - съвсем!!!
                    Всичко това може да се съчини и пред компютъра,без да се излиза навън.
                    Ако пък наистина си го преживял,освен че не е нищо ново за никого,колко хубаво съм ти го написал навремето!!!!
                    Имам чувството,че си прохождащ регионален журналист.
                    Хората отдавна са чували и за топла вода и за колело.......
                    Сякаш сефте падаш от Марс.......

Коментар

• Re: Първият отчет

Направих първата обиколка на Варненска област.
                      Написах отчет, обаче излезе много голям и затова го паркирах в моя безплатен блог на адрес:
                      http://bg.capitall.eu/imot/
                      Ако на някой му интересно да го прочете, заповядайте.
                      С уважение, Вальо.
                      мерси за труда да го напишеш в блога си. Направо ме депресира с
                      Просто ще накратко споделя с вас, другари, моите впечатления.

1 впечатление: РАЗРУХА
                      2 впечатление: МИЗЕРИЯ
                      3 впечатление: ТРАГЕДИЯ
                      Би ми било много полезно ако кажеш кои села си обиколил. Все пак са 6 села и е достатъчно анонимно, за да се обиди някой, с когото конкретно си говорил.

Коментар

• Да, това е тъжната действителност. Разруха и алчност.

Може ли само да подскажеш името на селото с чувалчетата, склада и езерото ?

Коментар

• Първият отчет

Направих първата обиколка на Варненска област.
                          Написах отчет, обаче излезе много голям и затова го паркирах в моя безплатен блог на адрес:
                          http://bg.capitall.eu/imot/
                          Ако на някой му интересно да го прочете, заповядайте.
                          С уважение, Вальо.

Коментар

• мерси, НДачев!
                            ясно че няма да се мине без обикаляне, но ми се щеше преди това да получа малко представа през нета за това какво ме очаква - цени, предлагане и тн.
                            мерси още веднъж
                            поздрави

Коментар

• Кичево. Пътят до там е един от най-хубавите които изобщо има край Варна, а и е близо. По-нататък също е хубав, към Рогачево, и после посока Каварна. Но там и цените са по-сериозни.

Вилните зони са често с половинчата инфраструктура. Индивидуално е, дори и в една и съща вилна зона някъде има някъде няма я ток я вода... Без обикаляне няма да стане.

Първоначално изпратено от vilavarna
                              мерси за информацията НДачев! Пътя за мене е важен, защото би ми се налагало ежедневно да пътувам до Варна ...

Кои села би ми препоръчал? Интересувам се по-скоро на север от Варна! Мислиш ли че вилните зони са ок?
                              Както виждаш нямам представа от района - в чужбина съм и не мога да го наобиколя. Мисля да се местя за Варна, но не искам да живея в града. Писнало ми е от градове

Коментар

• мерси за информацията НДачев! Пътя за мене е важен, защото би ми се налагало ежедневно да пътувам до Варна ...

Кои села би ми препоръчал? Интересувам се по-скоро на север от Варна! Мислиш ли че вилните зони са ок?
                                Както виждаш нямам представа от района - в чужбина съм и не мога да го наобиколя. Мисля да се местя за Варна, но не искам да живея в града. Писнало ми е от градове

Коментар

Working...
                                X