IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Решение за проблема с фалшивите обяви за наеми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    модераторът да се намеси. темата е откровена реклама.
    Темата беше как лесно да локализирате фалшивите обяви в интернет търсачките най-вече. И по-специално темата ми е насочена към фалшивите обяви за наеми. Нито съм предлагал на някой да ми ползва услугите, нито съм предлагал конкретен имот за под наем... Не се търси полезното в това, което съм написал, а се търси начин да се заяждате с мен - ок ако е реклама модераторите да си свършат работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Стана ми много интересна дискусията, та затова и аз да попитам нещо.

Тези обяви с гриф "продадено" и "отдаден под наем" защо не сте им сложили дата кога е станало събитието, защото има такива отпреди 1 година и повече, или още по-добре, ако искате да видят клиентите какво сте постигнали, просто разделете обявите на продава се и продадено. Е то продадено не е вече обява даже.
      И да не забравя, след като е продаден един имот или даден под наем имате ли разрешение от новите собственици да слагате имота им в сайта си? Защото познавам хора, които ако пуснете имота им в сайта си ще ви разпердушинят в съда, меко казано.
      Та това е, иначе дискусията е хубава.
      Разбира се има и такива от преди три години... Иначе може да се направят още много неща по нашия сайт - благодаря за съветите. Ние не им "слагаме" имота в сайта ни той просто остава там като статусът му е променен и до сега никой не ни се е сърдел за това

Голямо заяждане голямо нещо...аз реших да дам съвети как да се справяте с фалшивите обяви, но понеже ние нямаме такива и се получава някакъв проблем изглежда Тъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнение
        "случая" с tbm2.net извинявай ама да не си брокерка, която дразня с присъствието си? Смисъла да държим обяви "отаден под наем" и "продадено", които стоят само на нашия фирмен сайт и никъде другаде е да покажем на собствениците на имоти какво можем. А...щях да забравя и на зависливи колеги също...между другото след като съм обвинен в реклама поне да има смисъл...утре този имот http://tbm2.net/estates/view/?id=449 ще бъде прехвърлен на новите му собственици и надписа от "капариран" ще се промени на "продаден". Между другото за информация на всички наши зависливи колеги ако тук има такива мога да добавя още, че ние работим приоритетно с купувачи, а техния статус на нашия сайт не отразяваме по никакъв начин.
        Стана ми много интересна дискусията, та затова и аз да попитам нещо.

Тези обяви с гриф "продадено" и "отдаден под наем" защо не сте им сложили дата кога е станало събитието, защото има такива отпреди 1 година и повече, или още по-добре, ако искате да видят клиентите какво сте постигнали, просто разделете обявите на продава се и продадено. Е то продадено не е вече обява даже.
        И да не забравя, след като е продаден един имот или даден под наем имате ли разрешение от новите собственици да слагате имота им в сайта си? Защото познавам хора, които ако пуснете имота им в сайта си ще ви разпердушинят в съда, меко казано.
        Та това е, иначе дискусията е хубава.

Коментар

• модераторът да се намеси. темата е откровена реклама.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
            Със сигурност няма да ви звънна,както си крадете обявите,хареса ли ми нещо ще го намеря
            Съжалявам, но не крадем никакви обяви

Коментар

Съвсем не е задължително да ни звъните - само ако си харесате нещо конкретно от нашите обяви
              Със сигурност няма да ви звънна,както си крадете обявите,хареса ли ми нещо ще го намеря

Коментар

Е,не е истина !
                Сега трябва и да звънна точно на вас
                Аз не чувствам лична заплаха и не се филмирам или още по-малко злобея
                Съвсем не е задължително да ни звъните - само ако си харесате нещо конкретно от нашите обяви

Коментар

"случая" с tbm2.net извинявай ама да не си брокерка, която дразня с присъствието си? Смисъла да държим обяви "отаден под наем" и "продадено", които стоят само на нашия фирмен сайт и никъде другаде е да покажем на собствениците на имоти какво можем. А...щях да забравя и на зависливи колеги също...между другото след като съм обвинен в реклама поне да има смисъл...утре този имот http://tbm2.net/estates/view/?id=449 ще бъде прехвърлен на новите му собственици и надписа от "капариран" ще се промени на "продаден". Между другото за информация на всички наши зависливи колеги ако тук има такива мога да добавя още, че ние работим приоритетно с купувачи, а техния статус на нашия сайт не отразяваме по никакъв начин.
                  Не съм колежка,клиентка съм

Коментар

Обадете се на някоя от нашите обяви за да проверите след като не сте сигурна в това твърдение... Не виждам в какви подробности навлизам? Незнам защо усещате "лека заплаха" след като сте анонимна )) Никой с никого не заплашвам и ако продължавате да се филмирате трудно би се получил смислен диалог. УжасТ от къде тоя хъс да се заяждате?
                    Е,не е истина !
                    Сега трябва и да звънна точно на вас
                    Аз не чувствам лична заплаха и не се филмирам или още по-малко злобея

Коментар

Бих допълнила,какъв е смисъла да държиш обяви "продадено" или "отдадено под наем",няма да кажа с месеци,но поне със седмици,какъвто е случая с tbm2.net ?
                      И за да не съм голословна на тази страница има поне 50 обяви "отдадено под наем"

http://www.tbm2.net/estates/rents

За продажбите е същото положението.

Коментар

• моля?

Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                        След това изявление,мога да се съглася,че е има чиста реклама.Без да омаловажавам сериозността на проблема за регламентирането на агенциите за недвижими имоти,начина им на работа и не на последно място,кой може да изпълнява професията брокер.
                        По точка 1. Нашата агенция..............- аз не съм сигурна в това твърдение.
                        По точка 2. Ако не е с рекламна цел,защо се влиза в такива подробности.
                        По точка 3. Не знам защо но усетих лека заплаха с това "Знаете ли колко струва да подадеш жалба в КЗК или КЗП?".Със сигурност знам,че не струва нищо поне в КЗП.
                        Колкото до това за юридическото лице,някакси ми се иска да знам,кой има право да се назове брокер и кой има право да ръководи агенция за недвижими имоти / какво образование трябва да има/ ?
                        По точка 4. Кой има офиси,кой няма е все едно след като се крадат обяви от всички.
                        Обадете се на някоя от нашите обяви за да проверите след като не сте сигурна в това твърдение... Не виждам в какви подробности навлизам? Незнам защо усещате "лека заплаха" след като сте анонимна )) Никой с никого не заплашвам и ако продължавате да се филмирате трудно би се получил смислен диалог. УжасТ от къде тоя хъс да се заяждате? Между другото ако не се лъжа за да се подаде жалба в КЗК струва около 500лв + -...
                        Last edited by tbm2.net; 03.02.2013, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          какъв е смисълът да качиш на сайта си обява с гриф продадено, при положение, че тази обява не е била на сайта ти като актуална/чакаща купувачи/
                          Бих допълнила,какъв е смисъла да държиш обяви "продадено" или "отдадено под наем",няма да кажа с месеци,но поне със седмици,какъвто е случая с tbm2.net ?
                          И за да не съм голословна на тази страница има поне 50 обяви "отдадено под наем"

http://www.tbm2.net/estates/rents

За продажбите е същото положението.

Коментар

1. Нашата агенция не пуска фалшиви обяви и никога не го е правила.
                            2. Не е задължително да идвате при нас в София има още 1300 агенции, а и ние не можем да помогнем на всеки, който си търси под наем дори връщаме повечето клиенти, които имат търсене до 300-350лв в определени райони на столицата така че не държим всички да идват при нас.
                            3. Знаете ли колко струва да подадеш жалба в КЗК или КЗП? Освен това жалба се подава срещу юридическо лице...ако юридическо лице няма какво точно можем да направим на анонимника хикс?
                            4. Клиента не може да отиде при тях - защото те нямат офиси и ще отклонят неговото желание с предложение за други имоти, които разбира се не са в тяхната база с фашливи оферти и не са на същите цени или ако са на същите цени са със съвсем друго обзавеждане.

След това изявление,мога да се съглася,че е има чиста реклама.Без да омаловажавам сериозността на проблема за регламентирането на агенциите за недвижими имоти,начина им на работа и не на последно място,кой може да изпълнява професията брокер.
                            По точка 1. Нашата агенция..............- аз не съм сигурна в това твърдение.
                            По точка 2. Ако не е с рекламна цел,защо се влиза в такива подробности.
                            По точка 3. Не знам защо но усетих лека заплаха с това "Знаете ли колко струва да подадеш жалба в КЗК или КЗП?".Със сигурност знам,че не струва нищо поне в КЗП.
                            Колкото до това за юридическото лице,някакси ми се иска да знам,кой има право да се назове брокер и кой има право да ръководи агенция за недвижими имоти / какво образование трябва да има/ ?
                            По точка 4. Кой има офиси,кой няма е все едно след като се крадат обяви от всички.

Коментар

• ...

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              какъв е смисълът да качиш на сайта си обява с гриф продадено, при положение, че тази обява не е била на сайта ти като актуална/чакаща купувачи/
                              Сега те разбрах...е при нас няма такива. Всичко, което пише отдадено под наем и продадено или капарирано си е съвсем реално при нас. За колегите с луксозните имоти за които пишеш нямам наблюдения.

Коментар

Това последното не го разбрах.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X