Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решение за проблема с фалшивите обяви за наеми
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСтана ми много интересна дискусията, та затова и аз да попитам нещо.
Тези обяви с гриф "продадено" и "отдаден под наем" защо не сте им сложили дата кога е станало събитието, защото има такива отпреди 1 година и повече, или още по-добре, ако искате да видят клиентите какво сте постигнали, просто разделете обявите на продава се и продадено. Е то продадено не е вече обява даже.
И да не забравя, след като е продаден един имот или даден под наем имате ли разрешение от новите собственици да слагате имота им в сайта си? Защото познавам хора, които ако пуснете имота им в сайта си ще ви разпердушинят в съда, меко казано.
Та това е, иначе дискусията е хубава.
Голямо заяждане голямо нещо...аз реших да дам съвети как да се справяте с фалшивите обяви, но понеже ние нямаме такива и се получава някакъв проблем изглежда Тъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнение"случая" с tbm2.net извинявай ама да не си брокерка, която дразня с присъствието си? Смисъла да държим обяви "отаден под наем" и "продадено", които стоят само на нашия фирмен сайт и никъде другаде е да покажем на собствениците на имоти какво можем. А...щях да забравя и на зависливи колеги също...между другото след като съм обвинен в реклама поне да има смисъл...утре този имот http://tbm2.net/estates/view/?id=449 ще бъде прехвърлен на новите му собственици и надписа от "капариран" ще се промени на "продаден". Между другото за информация на всички наши зависливи колеги ако тук има такива мога да добавя още, че ние работим приоритетно с купувачи, а техния статус на нашия сайт не отразяваме по никакъв начин.
Тези обяви с гриф "продадено" и "отдаден под наем" защо не сте им сложили дата кога е станало събитието, защото има такива отпреди 1 година и повече, или още по-добре, ако искате да видят клиентите какво сте постигнали, просто разделете обявите на продава се и продадено. Е то продадено не е вече обява даже.
И да не забравя, след като е продаден един имот или даден под наем имате ли разрешение от новите собственици да слагате имота им в сайта си? Защото познавам хора, които ако пуснете имота им в сайта си ще ви разпердушинят в съда, меко казано.
Та това е, иначе дискусията е хубава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСъс сигурност няма да ви звънна,както си крадете обявите,хареса ли ми нещо ще го намеря
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнениеСъвсем не е задължително да ни звъните - само ако си харесате нещо конкретно от нашите обяви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЕ,не е истина !
Сега трябва и да звънна точно на вас
Аз не чувствам лична заплаха и не се филмирам или още по-малко злобея
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнение"случая" с tbm2.net извинявай ама да не си брокерка, която дразня с присъствието си? Смисъла да държим обяви "отаден под наем" и "продадено", които стоят само на нашия фирмен сайт и никъде другаде е да покажем на собствениците на имоти какво можем. А...щях да забравя и на зависливи колеги също...между другото след като съм обвинен в реклама поне да има смисъл...утре този имот http://tbm2.net/estates/view/?id=449 ще бъде прехвърлен на новите му собственици и надписа от "капариран" ще се промени на "продаден". Между другото за информация на всички наши зависливи колеги ако тук има такива мога да добавя още, че ние работим приоритетно с купувачи, а техния статус на нашия сайт не отразяваме по никакъв начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнениеОбадете се на някоя от нашите обяви за да проверите след като не сте сигурна в това твърдение... Не виждам в какви подробности навлизам? Незнам защо усещате "лека заплаха" след като сте анонимна )) Никой с никого не заплашвам и ако продължавате да се филмирате трудно би се получил смислен диалог. УжасТ от къде тоя хъс да се заяждате?
Сега трябва и да звънна точно на вас
Аз не чувствам лична заплаха и не се филмирам или още по-малко злобея
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеБих допълнила,какъв е смисъла да държиш обяви "продадено" или "отдадено под наем",няма да кажа с месеци,но поне със седмици,какъвто е случая с tbm2.net ?
И за да не съм голословна на тази страница има поне 50 обяви "отдадено под наем"
http://www.tbm2.net/estates/rents
За продажбите е същото положението.
Коментар
-
моля?
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСлед това изявление,мога да се съглася,че е има чиста реклама.Без да омаловажавам сериозността на проблема за регламентирането на агенциите за недвижими имоти,начина им на работа и не на последно място,кой може да изпълнява професията брокер.
По точка 1. Нашата агенция..............- аз не съм сигурна в това твърдение.
По точка 2. Ако не е с рекламна цел,защо се влиза в такива подробности.
По точка 3. Не знам защо но усетих лека заплаха с това "Знаете ли колко струва да подадеш жалба в КЗК или КЗП?".Със сигурност знам,че не струва нищо поне в КЗП.
Колкото до това за юридическото лице,някакси ми се иска да знам,кой има право да се назове брокер и кой има право да ръководи агенция за недвижими имоти / какво образование трябва да има/ ?
По точка 4. Кой има офиси,кой няма е все едно след като се крадат обяви от всички.Last edited by tbm2.net; 03.02.2013, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекакъв е смисълът да качиш на сайта си обява с гриф продадено, при положение, че тази обява не е била на сайта ти като актуална/чакаща купувачи/
И за да не съм голословна на тази страница има поне 50 обяви "отдадено под наем"
http://www.tbm2.net/estates/rents
За продажбите е същото положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнение1. Нашата агенция не пуска фалшиви обяви и никога не го е правила.
2. Не е задължително да идвате при нас в София има още 1300 агенции, а и ние не можем да помогнем на всеки, който си търси под наем дори връщаме повечето клиенти, които имат търсене до 300-350лв в определени райони на столицата така че не държим всички да идват при нас.
3. Знаете ли колко струва да подадеш жалба в КЗК или КЗП? Освен това жалба се подава срещу юридическо лице...ако юридическо лице няма какво точно можем да направим на анонимника хикс?
4. Клиента не може да отиде при тях - защото те нямат офиси и ще отклонят неговото желание с предложение за други имоти, които разбира се не са в тяхната база с фашливи оферти и не са на същите цени или ако са на същите цени са със съвсем друго обзавеждане.
След това изявление,мога да се съглася,че е има чиста реклама.Без да омаловажавам сериозността на проблема за регламентирането на агенциите за недвижими имоти,начина им на работа и не на последно място,кой може да изпълнява професията брокер.
По точка 1. Нашата агенция..............- аз не съм сигурна в това твърдение.
По точка 2. Ако не е с рекламна цел,защо се влиза в такива подробности.
По точка 3. Не знам защо но усетих лека заплаха с това "Знаете ли колко струва да подадеш жалба в КЗК или КЗП?".Със сигурност знам,че не струва нищо поне в КЗП.
Колкото до това за юридическото лице,някакси ми се иска да знам,кой има право да се назове брокер и кой има право да ръководи агенция за недвижими имоти / какво образование трябва да има/ ?
По точка 4. Кой има офиси,кой няма е все едно след като се крадат обяви от всички.
Коментар
-
...
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекакъв е смисълът да качиш на сайта си обява с гриф продадено, при положение, че тази обява не е била на сайта ти като актуална/чакаща купувачи/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнениеТова последното не го разбрах.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар