IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кредит в лева и превод в евро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krosli Разгледай мнение
    Здравейте, имам едно питане към вас, ще се радвам да прочета отговорите ви
    Очаквам да купя жилище, но парите с които разполагам са в лева. Продавачът обаче иска да изплатя сумата в евро. Бихте ли ми казали как най - безболезнено за мен може да се осъществи това? Една част от парите ми са в една банка, а парите от кредита - в друга. Мой познат ми спомена, че по - малка такса ще платя за обмяната ако продавача си открие сметка в същата банка, от която ще му преведа парите от кредита.
    Благодаря ви предварително!
    Ако банката даваща кредит разреши - тегли в брой и сменяй в чейндж, след което внеси евро по сметката му. Курсовете на банките са дървени.
    Ако не разрешава банката, насочи всички пари в лева към банката, която ти отпуска кредита. Кажи на продавача да си открие сметка там
    За голяма сума можеш да се обърнеш към дилинга за добър курс.
    Вътрешнобанковият трансфер в евро ще ти е по евтин, отколкото ако наредиш евро от една банка към друга.

Коментар

• Кредит в лева и превод в евро

Здравейте, имам едно питане към вас, ще се радвам да прочета отговорите ви
      Очаквам да купя жилище, но парите с които разполагам са в лева. Продавачът обаче иска да изплатя сумата в евро. Бихте ли ми казали как най - безболезнено за мен може да се осъществи това? Една част от парите ми са в една банка, а парите от кредита - в друга. Мой познат ми спомена, че по - малка такса ще платя за обмяната ако продавача си открие сметка в същата банка, от която ще му преведа парите от кредита.
      Благодаря ви предварително!
    Working...
    X