IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2012 година – прогнозите, които не се сбъднаха

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• същите мушмороци са си

Първоначално изпратено от avramcho Разгледай мнение
    Пишеш в 00:06.........няма нужда от "подгряване" на чорбата

ТЕ вече усещат неизбежният Ръст на цените !

Както писах преди-все повече Сеирджии преминават в Правилния лагер

Никой не иска да се окаже "затраточник"........

А пишман инвеститорите така или иначе ще купят Скъпо........

но никой няма да разбере .........ще си останат "тарикати" ........

с горчив вкус в устата
    Пак се размечтаха за някакви невероятни спадове, та често трябва да им се напомнят несбъднатите прогнози за 2012, 2011, 2010, 2009, 2008-ма, ........до началото на историята

Коментар

• Прекаляваш Лордиевич , прекаляваш

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      за да разчитам на понижение на недвижими имоти!
      Пишеш в 00:06.........няма нужда от "подгряване" на чорбата

ТЕ вече усещат неизбежният Ръст на цените !

Както писах преди-все повече Сеирджии преминават в Правилния лагер

Никой не иска да се окаже "затраточник"........

А пишман инвеститорите така или иначе ще купят Скъпо........

но никой няма да разбере .........ще си останат "тарикати" ........

с горчив вкус в устата

Коментар

• ДОБРЕ, че не ме роди Мамо нещастен

за да разчитам на понижение на недвижими имоти!

Коментар

• излъганите камилчета през 2012 и 2011 и 2010 и 1910 и и и и ии и и и до + безкрайност

ще им трябва.....за да преглътнат Високите цени

Сугестията винаги е работела безупречно.........
          поне след 1472 год , след MPS (те я ползват за пръв път , тяхна марка е )

а на умрял кон не се вади пищофф
          Ние ще ги оставим, ама новините за лавина в цените няма да ги успокоят.
          Ето гледай пак земята ще скъпее!

http://www.segabg.com/article.php?id=634009

Коментар

• интересно

Коментар

• Да ги оставим на "Успокоение"

Чудех се как да успокоя неспокойните сривчовци. Затова измислих такова бавно и леко поскъпване като аналгин. Иначе предвид свършването на хубавите, само ние си знаем каква брадва ще ги сече ослушващите се
              ще им трябва.....за да преглътнат Високите цени

Сугестията винаги е работела безупречно.........
              поне след 1472 год , след MPS (те я ползват за пръв път , тяхна марка е )

а на умрял кон не се вади пищофф

Коментар

• Ще поскъпват, но само до около 20-% за 2 години

ако ми беше написал:

"Споко - имотите няма да поскъпват много - щях да те разбера"

аз мисля - мах. 15 % Ръст до лятото.........за повече съм скептик

а 2029 ми е много далечен хоризонт..........до тогава ще съм срещнал "Създателя" ..сигурно ..........

ще изпусна поредната Ефтиния
                Чудех се как да успокоя неспокойните сривчовци. Затова измислих такова бавно и леко поскъпване като аналгин. Иначе предвид свършването на хубавите, само ние си знаем каква брадва ще ги сече ослушващите се

Коментар

• много сложно си ми го обяснил -не го Фдевам

а, заради Апофис. Той , а не сривльовците /ревлювците - понижители/ ми се струва по-достоверен като прогноза да удари добрият стар геоид и да засегне някой от седемте ми имота!

Та на прогнози тип несбъднати от 2012г. ще са си едни монотонни звуци от санскритски тип ОМ (AUM) чаааааааааааак до сянката на Апофис. Той е по-реален.
                  ако ми беше написал:

"Споко - имотите няма да поскъпват много - щях да те разбера"

аз мисля - мах. 15 % Ръст до лятото.........за повече съм скептик

а 2029 ми е много далечен хоризонт..........до тогава ще съм срещнал "Създателя" ..сигурно ..........

ще изпусна поредната Ефтиния

Коментар

• още отсега ме е малко страх за 2029, ама не заради сривльовците

Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                    Лордиевич , не четеш внимателно !

Голяма част от сривлюфците Вече си търсят нов покрив - Усетиха "другия вятър"...
                    вече минаха при "Поскъпвачите" , защото е кофти на финала да стискаш билета за "заминал влак"

за Краха в 2012 - Маите и Гуру-тата сгрешиха

но ако през 2026 НЕ сгрешат ???- тогава какво ще правиш - Уважаеми ?
                    а, заради Апофис. Той , а не сривльовците /ревлювците - понижители/ ми се струва по-достоверен като прогноза да удари добрият стар геоид и да засегне някой от седемте ми имота!

Та на прогнози тип несбъднати от 2012г. ще са си едни монотонни звуци от санскритски тип ОМ (AUM) чаааааааааааак до сянката на Апофис. Той е по-реален.

Коментар

• това е житейска притча

Първоначално изпратено от marin1
                      Веднаж у темната Индиа в ено село дошел един омраз и казал на селяньете, че ша купува маймуне по десет долара парчето.
                      Селяньете куто виделе, че има бая маймуне у жунглъта, отишле а ги ловат. Омразът купил неколко иляди за по десет долара. Маймунете, каде рипале по дръвеата, останале малко и ората спреле да си дават зор а ги ловат. Тогива тоа им рекъл, че ша копува по дваесе долара бройката.
                      Ониа като чуле, па отишле да ловат маймуне, кой на трици, кой на друга стръв. Обаче маймунете намалели още. Офертата била вече на дваесе и пет долара, а у гората немало вече ни маймуна, ни уй.

Тогива омразът им рекъл, че ша копува по пейсе долара парчето! Обаче имАл бил работа у големиа град, и неговиа менажер щел да копува наместо ньега.
                      Менажера им казал: “А глейте оня пустиняк що маймуне е насъбрал, да му го тура! Язе ша еба да ви ги продам по триесе и пет долара, а оня куту си доде, виа ша му ги дадете по пейсе долара!”

Селяньете си извадиле сичката парасъ и купиле сичкото маймуне…
                      Повече не виделе ни менажера, ни омраза, ка са обърнаале - маймуне отсекъде!

Ако в Историята по-горе сменим "маймуньете" с "имотье" дали някой ще се познае
                      и ще се разказва Още мин. 2 000 год - докато съществува света

имоти ще се купуват,продават,купуват..........като маймуните от притчата

и "Несбъдващите се прогнози " ще Улесняват търговията с имоти/маймуни ,

защото човек живее ср. 70 год а с Притчи не се живее-трябва Покрив над главата

Коментар

• Лордиефски .........а ако грешиш ??

Вече можем ли да пишем за 2013г?. прогнозите на сривльовците не се сбъднаха през първото тримесечие на 2013г. Още не е свършило тримесечието, ама пък техните прогнози са ми толкова прогнозируеми, че няма да се случат та затова излизам с изпреварващо мнение.
                        Лордиевич , не четеш внимателно !

Голяма част от сривлюфците Вече си търсят нов покрив - Усетиха "другия вятър"...
                        вече минаха при "Поскъпвачите" , защото е кофти на финала да стискаш билета за "заминал влак"

за Краха в 2012 - Маите и Гуру-тата сгрешиха

но ако през 2026 НЕ сгрешат ???- тогава какво ще правиш - Уважаеми ?

Коментар

• 2013 както и 2012 -несбъднати мечти на апокалиптици

Вече можем ли да пишем за 2013г?. прогнозите на сривльовците не се сбъднаха през първото тримесечие на 2013г. Още не е свършило тримесечието, ама пък техните прогнози са ми толкова прогнозируеми, че няма да се случат та затова излизам с изпреварващо мнение.

Коментар

• Кофти новини

http://www.investor.bg/novini/122/a/...-zabaviat-spad

тези от ЕвроСтат ще вземат да Повишат цените като едното нищо
                            Изобщо не уважават пророчествата на "специалистите" за вечен крах.

аз Вярвам,че каквото каже ЕвроСтат - ще стане

а на скептиците какво им остава.........освен да поверват със стара дата...

и да купуват

Коментар

• Прогнозите-все по-Несбъдващи се

А като им сочиш истината, че режат клона на който седят, те де факто остават без най-сигурното или отложиха мечтите си. Колко тъжно Никога не бих си позволил заради единствения културтрегер /който разпознават/ телевизора да загубят войната за независимост /имотя/
                              Прогнозите-все по-Несбъдващи се.........фрустрираните-все повече

нормално е , никой не иска "Брадвата" но просто й дойде времето...Тя е по предназначение

Гледам че все повече от т.н специалисти/сривлюфци променят посоката.....
                              просто няма къде да ходят

няма да ги изброявам,за да не им правя реклама , но когато всичко се обръща-или хващаш последния влак..........
                              или оставаш със "затраточниците" за компания

а това е лош атестат за човек- "самообвинил " се за ивеститор

-------
                              има естествено още несъгласни - тях ще ГИ "съгласят" последни
                              това е "Спиралата" - или се хващаш на хорото първи (независимо колко абсурдно изглежда).............или чакаш да се наредят звездите..........за другия отбор

а и най-съществения аргумент : ТелевизорЪ .............Той задава дневния ред

Коментар

• Много лошо е да останеш бездомник

човек е така устроен , че се поддава на "пророчеството" - което му харесва

след като изгърми "пророчеството" - поддава се на "антипророчеството" - което го плаши

след като се отмени антипророчеството се поддава на НОВОТО пророчество

докато следва пророчествата ...идва време за свещеника и "процедурата" .......

да верваш на Господ , на Икономиката , на Маите , на Телевизора ....е като да отрежеш клона на който седиш
                                ---------
                                А като им сочиш истината, че режат клона на който седят, те де факто остават без най-сигурното или отложиха мечтите си. Колко тъжно Никога не бих си позволил заради единствения културтрегер /който разпознават/ телевизора да загубят войната за независимост /имотя/

Коментар

Working...
                                X